torstai 6. elokuuta 2015

Kure Bazaar Catwalk

Minulla oli vielä yksi blogin kautta saatu Kure Bazaarin lakka kokeilematta. Yritän nyt käyttää näitä mitä en ole vielä testaillut niin eivät odottaisi käyttöä ihan kuukausitolkulla ;)

Catwalk on itämaisen mystinen ja syvänvärinen violetti hyvällä pigmentillä. Erittäin kaunis violetin sävy jos tykkää tummista shimmerlakoista. Tämä ei ole liian tumma ettei erottuisi violettina. Minulla on paljon tämän kaltaisia sävyjä mutta Catwalk erottuu hieman muista. Ehdottomasti ansaitsee paikkansa kauneimpina violetteina lakkoina kokoelmassani!


P7190011.ORF

P7190024.ORF

Kure Bazaarin lakkojen koostumus on ollut kiitettävä, tämäkin peittää jo ensimmäisellä kerroksella. Kure Bazaarin lakkoja löytyy vaikka missä kivoissa väreissä! Kun mietin ekomerkkien lakkoja, niissä ei ehkä ole hirveän uniikkeja ja ennennäkemättömiä värejä. Tietysti perusvalikoima on turvallisempi mutta ehkä se ei niin saa minua innostumaan. Mutta Kure Bazaarit...tahtoisin tuon ja tuon...

Minä ainakin haistelen mieluummin rypäleen tuoksua kuin myrkkyjä jotka aiheuttavat migreeniä. Kuren lakat ovat aika kaukana halpaketjujen kolme kympillä lakoista tai vanhoista OPI DS tai China Glaze hajupommeista joita ei voi sisällä käyttää. Catwalkissa on miellyttävä tuoksu ja se ei tosiaan haise perinteiseltä kynsilakalta. Kaikinpuolin kiitettävän hyvälaatuinen lakka ja jos tykkäät violeteista niin Catwalkiin et varmasti pettyisi.


P7190004.ORF

Kokeilin taas vesimarmorointia. Laitoin kippoihin vettä joiden annoin seista pari tuntia. Otin marmorointiin kolme väriä; toffeenruskean Snowcrystal Caramel Brownin, violetin Faby Vinceron ja keltaisen Color Clubin Macaroon Swoonin. Kaikki kolme ovat pigmenttisiä cremelakkoja, olen huomannut että etenkin Color Clubin lakat ovat hyviä vesimarmoroinnissa ja tämä Fabykin toimi kyllä todella hyvin. Valitsin nuo värit koska ne toivat mieleen Englannin rae -suklaan ja mielestäni toimivat hyvin violetin kanssa.

Tein hammastikulla kuviot niin että vetelin keskeltä viivat sivulle. Suojasin sormia Glisten & Glow lateksilla. Painoin kynnen yksi kerrallaan veteen ja putsasin sitten liiat lakat veden pinnalta pois ja sitten vasta nostin sormen varovasti pois. Päällyslakaksi Glisten & Glow HK Girl. Pakko kyllä olla vaan tyytyväinen tähän marmorointiin; ekalla onnistui, en sotkenut yhtään eikä mennyt hermot :P


P7190016.ORF

Kure Bazaarin lakkoja voi ostaa Lumo liikkeestä Tampereelta, Joliesta tai Greenlipsistä. Bio Naturen sivuilla voit myös tutustua Kure Bazariin ja löytää jälleenmyyjiä. Lakat ovat 4-free ja 85% valmistusaineista on luonnollisia.


P7190027.ORF

Glisten & Glow CTRL-ALT-DEL / CesarsShop, saatu
Color Club Macaroon Swoon / CesarsShop, saatu
Faby lakat / Kauneutta.com, saatu
Kultaiset glitterit / WiinoShop

18 kommenttia:

 1. Tosi hienot. 1. Kerran kuuken että vesimarmoroinnissa lakkojen annetaan olla vedessä tunti? Helpottaako se jotenkin? Saitko tuosta kuviosta kaikki marmoroidut kynnet tehtyä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä varmaan tarkoitettiin sitä että se marmiskuvio annetaan kuivua ja sitten siitä leikataan palat kynnelle. En ole itse kokeillut mutta linkatkaapa Marjolle joku linkki jossa kerrotaan tästä tekniikasta paremmin.
   Tuosta isosta kuviosta tein pari kynttä muistaakseni..tai vain yhden epäonnistumisen pelossa :) aika paljonhan tässä saa lakkaa kulumaan mutta marmoroitu kuvio on kyllä hieno :)

   Poista
 2. Kauniit kynnet ja täytys kaivaa itekki tuo catwalk kaappien kätköistä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tätä ihanuutta ei tosiaan kannata jemmailla ;)

   Poista
 3. Uu ihanat ja tuo violetti.. <3 Vähänkö sulla onnistu vesimarmorointi hyvin! Ihana suklainen namimarmorointi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei rueta liikaa kehumaan marmorointeja niin ne onnistuu jatkossakin :)

   Poista
 4. No nyt on hienot Lontoon rae marmoroinnit! Tosi hyvin onnistuneet seleet kuviot ja väriyhdistelmä on nannaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä minä itsekin pidin näistä ihan kamalasti <3

   Poista
 5. Nää kuviot on niin täydelliset, että luulin niiden olevan jotain uusia upeita siirtiksiä :). Mielettömän hienot kynnet! Nyt munkin tekee taas mieli marmoroida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tee jotkut hienot niin sitten minun tekee mieli marmoroida :)

   Poista
 6. Vitsit, mä tykkään noista vesimarmoroinnista. Mut mä en osaa. Ois kiva kyllä kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kannattaa kokeilla, ei se ole niin vaikeaa kuin kuulostaa!

   Poista
 7. Upeeeeeeeet! Aivan iiiihana marmorointi!!

  VastaaPoista
 8. Onpa kauniit marmorointikuviot! Nyt tekisi mieli itsekin kokeilla vesimarmorointia, mutta taitaisi vaan mennä hermot kun ei omat taidot riittäisi kuitenkaan tähän hommaan. Sen sijaan taidan käydä ihailemassa Kure Bazaarin lakkoja tuolla Lumossa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oispa kiva kun pääsisi käymään ja ihan livenä hipelöimään :) ei marmorointi ole niin vaikeaa kuin näyttää, minäkään en mestari ole mutta välillä onnistuu ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3