maanantai 10. elokuuta 2015

Viidakkolakka Zoya Selene

Minulla on vielä muutama lakka esittelemättä Zoyan kesästä ja apua, tässähän tulee kiire! Kohta alkaa syksylakat kolkutella mutta sehän ei toisaalta minua haittaa ;) mitähän ihanaa Zoyalta tulee syksyllä? Kieli pitkällä odotellen!

Zoyasta on kyllä tullut yksi mun lempimerkki ja siihen kärkikastiin ei huonoilla lakoilla ole asiaa. Selene ei tehnyt poikkeusta. Jo ensimmäinen kerros osoittaa että lakka levittyy täydellisen kauniisti ja toinen kerros on sellainen täydennyskerros. Loistavaa laatua! Selene on jännä viidakonvihreä lakka jossa on hentoa sinistä shimmeriä. Hieman sävähdyttävä, aavistuksen metallinhohtoinen. Kaunis ja hyvä valinta sinulle joka rakastat vihreitä lakkoja!


P7270020.ORF

Mulla oli pieni mielikuva siitä millaisia krumeluureja aletaan tänään rakentamaan kynsille. Halusin jonkun hologrammilakan ja vihreän mielellään. Mutta harmikseni kokoelmastani ei nyt vaan löytynyt ihan oikeanväristä vihreää joka sointuisi Seleneen. Käsiini tarttui China Glazen DV8 joka on kyllä sinertävänturkoosi mutta näytti ihan hyvältä kun vertailin Selenen kanssa vierekkäin.


P7270016.ORF

Kynsillä alkoi vähän tuntua että menneenkö nyt ihan mets...viidakkoon mutta kokeillaan mitä tästä tulee! On se muuten jännä miten olin ihan höpsönä näihin Chinan hololakkoihin mutta ei ne enää niin jaksa sykähdyttää. Pidin näitä joskus maailman parhaina lakkoina mutta näin se maku muuttuu. Joskus en tykännyt scattered holoista mutta nykyään rakastan niitä enemmän kuin linear holoja! Jännä juttu! Mutta nättihän DV8 silti on, en sillä sano. Pullossa on enää alle puolet jäljellä joten käytetään loppu arvokkaasti pois.


P7270010.ORF

DV8:n päälle töpsötin elmukelmutollolla Nubarin Hot Lime Green lakkaa. Sitten kerros Color Clubin 0-60 Speedy Top Coatia. Leimaukset tutusta MoYou Tropical 01 laatasta. Käytän leimauksessa valkeaa MoYoun lakkaa.


P7270002.ORF

Mutta en ollut varma pidänkö kynsistä! Toisaalta ihan hauskat viidakkokynnet muttamutta...ehkä toisenlaiset koristelut olisivat sopineet tähän lakkaan paremmin. Mitä sinä olet mieltä? Millaiset olisit tehnyt vihreän lakan kaveriksi? Onko se taas tämä vihreä mikä tuntuu oudolta vaikka siis tykkään vihreistä lakoista?

P7270001.ORF

Zoya Selene / NailCity.fi, saatu
Color Club 0-60 Speedy Top Coat / CesarsShop, saatu 
MoYou leimauslakat / CesarsShop, saatu
MoYou Tropical 01 / MoYou.co.uk


25 kommenttia:

  1. Siis todella hienot <3___<3 ei moitteen sanaa!

    VastaaPoista
  2. Eikun ei mitään saa muuttaa! Nää on just näin upeat! Aivan nappi värivalinta! Todella kaunis ja erottuva lakkaus, tykkään kympillä! <3

    VastaaPoista
  3. Mulla lyö pää aina tyhjää just tällaisten lakkojen kanssa. Nää on niin kauniita ihan itsekseen, ettei haluaisi kamalasti peittää mutta ei sitä nyt voi koristelemattomillakaan kynsillä olla. Jotenkin tällaiset shimmeriset lakat jää vähemmälle käytölle kun ne on pullossa ihanamman näköisiä. Mulla oli eilen illalla kamala paniikki OPIn La-Pazin mattalakan kanssa, kun se on niin nätti mutta sitten taas ei! Tuli peitettyä lakka taas leimoilla melkein kokonaan :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) niin, nämä on vähän hankalia sillee. Kun ei kaipaa koristelua mutta kun tapana on koristella. OPI mattapinkki on ihana, ai vitsit! En tiedä miten sen koristelisi vai eikö mitenkään?

      Poista
  4. Ompa nätin värinen zoya :) Mun mielestä nää on tosi kivasti toteutettu ja viidakkoiset ovat. Liskot <3

    VastaaPoista
  5. Selene on kyllä ihana <3 Nämä on aivan mahtavat kynnet!

    VastaaPoista
  6. Oijoi, taasko yksi pakko-saada-lakka lisää listalle? :D

    P.s. Kaksi kappaletta Helmereitä Ikeasta tilattuna, jospa tuota Malm-lipastoa saisi muulle kosmetiikalle, koruille yms. vapautettua - nyt kun sen neljästä (suuresta) laatikosta taitaa lähes kolme olla kynsilakkojen ja muiden oheistuotteiden valtaamina :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea uusista Helmereistä, ne ovat kyllä käteviä :) se onkin sitten kivaa alkaa täyttää niitä ja sommitella kaikkea :)

      Poista
  7. Ihanat kynnet, on toi Selene vaan upea! Musta se tuo väriltään jopa vähän Karibian turkoosinvihertävän meren mieleen. <3

    VastaaPoista
  8. Eipä voi muuta tehdä kuin liittyä kuoroon ja todeta, että ihana lakka! Mä olen heikkona juuri tämän tyyppisille vihreille. Sellaiset "likaiset" army-tyyppiset vihreän sävyt eivät miellytä mua ollenkaan, mutta nämä kirkkaat, siniseen taittavat...Aah! Maintstream-merkeistä Zoya on minunkin lemppareita (ellei peräti se lempparein), mutta harmi vaan, että sen saatavuus on Suomesta edelleenkin vähän nihkeää. Toinen huono puoli Zoyassa on, että kannan valmistajalle edelleenkin kaunaa siitä, että menivät lopettamaan Pixie dustit :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minuun taas iskevät juurikin ne armyvihreät! Tai tummat metsänvihreät. CesarsShop on ainakin jälleenmyyjä jos Helsingissä liikuskelee ja kautta rantain saa tilattua verkkokaupastakin ;) NailCityn verkkokaupasta saa suoraan.

      Poista
  9. Voih miten kauniit kynnet ♥ Tää lakka on oikein herkullinen, tällaiselle sinivihreä-ahmatille aikamoinen kiusaus! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3