keskiviikko 5. elokuuta 2015

Pienet Essence shoppailut

Tiina halusi lähempää esittelyä pienistä Essence ostoksista jotka esittelin Facebookin puolella. Lähdin siis hakemaan perusmustaa kynsilakkaa kun sellainen aina puuttuu ja johonkin tiettyihin lakkauksiin ei halua tuhlata mustia OPI lakkoja tai muita kalliimpia. Perusvalkeita mulla on monta mutta mustia vain yksi. Sille siis kaveri!

P8020004.ORF

Mutta ei Essencellä ollut tai sitten se oli myyty loppuun. Carlssonilla oli aika tyhjät hyllyt vaikka yleensä mulla on ollut hyvä tuuri ja hyllyt ovat olleet täytettyjä. Onhan Essence niin hypetetty merkki ettei nyt ihmekään että myyvät sitten niin hyvin.
Niin tosiaan sitä mustaa ei ollut muutakuin Latex mattamusta. Kirjoittiko joku tästä joku aika sitten? Otin sitten tämän koska saahan sen kiiltäväksi päällyslakan kanssa. Ja tämä muuten on nyt ensimmäinen Essencen lakkani, neitsyys on menetetty..

Nena Sofia kehui Essencen Cuticle Removeria. Mulla on Fabyn Cuticle Remover mutta otin tämän nyt kun ainahan näitä menee.

Huulipunia mulla ei Essenceltä olekaan joten otin pari syksyistä sävy. Näissä on kivat putkilot, kierremekanismi toimii hyvin eikä puna ole yhtään halvan oloinen. Koostumus on huulilla mitä mainoin, liukas ja kosteuttavan tuntuinen. Tykkään kovasti ja ehdottomasti ostan lisää!!

Malvanvärinen Come Naturally ja tummanpunainen On The Catwalk!

P8020009.ORF

P8020014.ORF

Ja kaikki nämä alle 10 e! Halpaa mutta hyvänlaatuista. Mitä pientä kivaa olet ostellut viime aikoina? Oliko näissä tuttuja tuotteita?

28 kommenttia:

  1. Mä just viime viikolla laitoin pitkän listan anopille Essencen lakoista joita haluan, hän kun asuu Kuopiossa ja siellä on Carlsonilla 2 metrin hylly, no loppujen lopuksi sain vain kaksi toivomaani lakkaa, hyllyt oli ollut lähes tyhjät. Yllätys ihanuuksia toi sitten monta, noita lakkoja on juurikin siinä lisä metrissä joka meilta puuttuu. Yksi lakka ylitse muiden oli turkoosi liguid foil lakka nimeltä I dont need money, honey, sehän täytyi heti saada kynsille. No hieno lakka mutta kynnet oli värjäytyny aluslakasta huolimatta turkooseiksi ja hetken mys sormen päät oli poiston jälkeen turkoosit, järkyttävää!
    Toivottavasti meillekkin tälle syksyä saataisiin tuo lisämetri hyllyä, menekkiä näkyy olevan ihan reilusti kun hyllyt ammottaa monesti tyhjänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä just kävin ja tyhjät hyllyt olivat :/ toivotaan että lisämetri tulis sinnekin! Turkoosit lakat ovat pahimpia, mullakin värjääntyy kynnet kahdesta aluslakka kerroksesta huolimatta ja sormenpäät on ainakin päivän kuoleman väriset :/

      Poista
  2. Essence on minulle ihan tuntematon. Kyllä tekis mieli kokeilla kun on noin edullinen!
    Pikku ostokset on aina kivoja ja "tarpeellisia" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se, ovat niin halpoja että tulee ostettua yli todellisen tarpeen ;)

      Poista
  3. Tota cuticle removeria olen ajatellut ostaa jossain kohtaa itsekin :) Ja alempi huulipuna on tosi ihanan sävyinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä kokeillut mutta varmasti toimii hyvin :)

      Poista
  4. Heh, mä ostin Ateenasta kolme Essencen käsivoidetta kun tykkään niistä ja täällä eivät kuulu valikoimiin. Lisäksi sen purkin johon tökätään sormi ja hups, kynsilakat on pois! Taikapurkki :) niiin ja sen kynän jolla siivotaan sotkut kynsinauhoilta! Yhden lakan ostin yks päivä samalla kun kumisaappaat :D Huulipunia en oo rohjennut ostaa (vielä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just tuota dippausjuttua ja korjauskynää on täälläkin mutta käsivoiteita ei kai? Niitä olisi kiva kokeilla :)

      Poista
  5. On the Catwalk on tosi nätti! <3

    VastaaPoista
  6. Mulla on ihan järkyttävä määrä jo Essencen meikkejä. Johtuisko siitä,että meillä Tuurissa missä käyn töissä on Essenceä, mutta nyt sitä löytyy myös Seinäjoelta, missä asun. Oma suosikkini on Essencen kajal-kynä, sisko toi mulle sitä joskus aikoinaan ekan kerran Saksasta, kun Essenceä ei vielä suomessa myyty ja heti kun Tuuriin tuli Essenceä, kipaisin täydentämään kajaali-varastoa. :D Testauksessa on myös Essencen ripsarit, tosin niistä mikään ei oo vielä voittanut W7 yhtä ripsaria, joka on vaan niin paras halppisripsari ikinä (ainakin mun ripsille). Essence on kyllä ehdottomasti yks mun lemppareita ja kosmetiikkapuolikin on lisääntynyt ihan kiitettävästi tuon merkin ansiosta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essencen ripsareista en suosikkia löytänyt, huulikiillot ovat ihan ok mutta poskipunista ja huulipunista olen tykännyt tosi paljon. Myös kynsienhoituotteet ovat hyviä, alus- ja päällyslakat :) tuota kajalia voisi kokeilla, kiitos vinkistä :)

      Poista
  7. Mä rakastan tota mattamustaa :). Se oli mun top10 listallakin! Ihanaa, että just tää on sun eka Essence <3. Mä en enää jaksaisi odottaa, että syksyn uutuudet tulee kauppoihin, kun niihin kuuluu tämä lakka punaisena ja valkoisena versiona. Must have! Mulla on kanssa toi malvan sävyinen huulipuna ja se on todella kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko se siinä? Siitäköhän mä sen sitten bongasin, pitää tulla ajan kanssa kurkkimaan se lista uusiksi. Iik, kuulostaapa hyvältä syyskokoelmalta, mattapunainen voisi olla jees :)

      Poista
  8. Täälläkin oli essencehyllyt aika tyhjinä, lienee loma-ajasta johtuva juttu kun tuntuu olevan kaikkialla! Mulla on jo läjä lakkoja ja eilen ostin testiin ripsarin pohjustajan ja ripsarin. Ihan jännä testailla kun ei pääse kovin köyhtymään 3€ kappalehintaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei näistäkään tullut niin huonoa omatuntoa kun alle 10 e meni ja ihan hyviä tuotteita sain :)

      Poista
  9. Heh , just sain Essence-tilaukseni Saksasta. Kolme luomiväripalettia , voidemainen poskipuna , ripsari ja kaksi eyelineriä (:
    Kerrankin ois merkki jota ihmiset ostaa niin sitten eivät saa hyllyjä täyteen. Halpahallissa ei ollu ny kesällä tyhjää, mutta Carlsonilla kokoajan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katoinkii että olet varmaan tilannut ne kun ei siinä kojulla nuita ollut :) saisivat kyllä täyttää hyllyjä, eihän se ole kivaa tehdä tyhjää reissua.

      Poista
  10. Tosi kivat huulipunasävyt!
    Ostin viimeksi Ombre-lakan essenceltä.. Viidenteen kynteen tulee kyllä aika tuhdit määrät lakkaa kun sen idea on kerrostaminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin katsoakin niitä että millaisia lienevät. Kuulostaa jännältä :)

      Poista
  11. Käydään luultavasti viikonloppuna Kuopiossa, Matkuksessa niin pääsen käymään Essence apajilla ja MUSin alessa :3 Joensuuhunkin tulee (jee!) se toinenkin hylly, niin on sitten vähän enemmän valikoimaa, kuin mitä nyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MUS alet on parhaitta! Toivottavasti Essence hyllyllä on tavaraa, keskustassa oli viime pe aikalailma vajetta ;)

      Poista
  12. Essencen ständeillä on tullut käytyä ympäri Suomea ja tuotteita on kotona reilusti. Erityisen hyväksi todettuja on sitten vähän ostettu varmuudeksi varastoon.
    Osa tyhjistä koloista johtuu tällä hetkellä siitä, että poistuneiden tuotteiden tilalle tulee kokonaan uusia tuotteita elokuun aikana. Toki yhtälailla tuotteita ostetaan todella paljon, mutta sehän on vaan hyvä. Kiva saada tämä kaiken kattava tuotesarja Suomeenkin vihdoin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin on kiva että on näin halpa ja hyvä sarja. Erilaisia tuotteita esim. leimaushommelit ja efektilakat. Hienoa, uusiin tuotteisiin pitää kyllä sitten tutustua :)

      Poista
  13. Onpa kaunis tuo tummempi punakin! Juuri kirjoittelin Essencestä (ja romuttuneista ennakkoluuloista) kun vihdoinkin oli aikaa näitä testailla. Huulipuniin syttyi ihastuminen täälläkin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3