tiistai 4. elokuuta 2015

Nudea höyhenillä

Voisiko uskoa? On jo Elokuu! Kesä meni jo ja kohta alkavat koulut.

Annin Instassa näin ihanat nudehöyhenkynnet jotka menivät heti matkimis-listalle. Mulla on ollut ajatelmissa ILNP Forever And A Dayn lakkaaminen nuden päälle joten nyt kaksi kärpästä yhdellä iskulla!


P7210040.ORF

OPI Did You `Ear About Van Gogh? on yksi ikiaikaisia nudesuosikkeja. Mulla on ihania nudelakkoja OPIlta, sellainen hyvä perussetti eikä ole tullut uusia osteltua. Kyllä näitä vanhojakin pitää käyttää. Peittävyys kahdella kerroksella ja väri on taas tälläinen "miten kuvailisi" nude eli hiekkaa ja harmaata :) erittäin hyvä cremekoostumus, kaksi kerrosta.

Laitoin kynsille vähän ILNP Forever And A Day glitterlakkaa ja valkeat höyhensiirtokuvat. Päällyslakkana Essie Good To Go. Nyt kun HK poistui suomen markkinoilta ( nyyh ) niin etsimme kuumeisesti korvaajaa. Olen suositellut INM Out The Dooria joka on myös hyvä pikakuivattaja. Yksi hyvä vaihtoehto on Essie Good To Go. Sitä saa marketista ja nykyään myös Cesarista.


P7210009.ORF

Good To Go kuivattaa kynsilakan viidessä minuutissa kosketuskuivaksi. Mutta vielä en laittaisi farkun nappeja kiinni. Laitan tätä aina melkein kuivan lakan päälle, en täysin märän. Kymmenessä minuutissa alan jo luottaa että kynnet ovat kuivat. Good To Go antaa paremman kiillon kuin HK Girl, lähes lasimaisen kirkkaan pinnan. Se tasoittaa kynnen pintaa esim. näissä kynsissä ei huomaa ollenkaan että sudin glitteriä topspuikolla ja lakan siveltimellä. Epätasaisuus lakkojen välillä katosi. Kynnen pinta on sileä, kaunis ja se kestää. Rakastuin Good To Coat päällyslakkaan heti ensikäytön jälkeen, tämä on selkeästi kiiltävämpi kuin muut lähiaikoina käyttämäni top coatit.  


P7210006.ORF

P7210004.ORF

Mitä pidätte glitterin ja nuden yhdistelmästä? Essie Good To Go, kokemuksia??

36 kommenttia:

  1. Oikein hempeät! Tykkään höyhen kynsistä älyttömästi. <3

    VastaaPoista
  2. Tuo OPI on pakko saada! :D Essien Good To Go voisi olla seuraava pikakuivattaja kokeiluun, sitä kyllä jo aiemminkin pohdin, mutta sinun kokeilusi varmisti, että kyseessä on hyvä lakka mikä ehdottomasti kannattaa laittaa hankinta listalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On todellakin hyvä lakka. Ei kuivata niin nopeasti kuin HK mutta antaa erilaisen pinnan lakkaukselle. Todella hyvä nopeasti kuivattava top coat :)

      Poista
  3. Valkoinen tähdikki4. elokuuta 2015 klo 8.21

    Huikean kauniit!

    VastaaPoista
  4. Ihanaa että käytetään myös niitä jo olemassa olevia lakkoja eikä aina tarvii kaivella uutukaisia! Tykkään näistä ihan kympillä, ennen en välittänyt yhtään nude-sävyistä mutta nyt vahtaan niitä vallan että mikä sävy sopii mulle, vaikeita kuitenkin valita just se oikea sävy omalle nahalla! <3 Ihanu(u)det!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ;) nudelakoissa on vähän se huono puoli että niitä joutuu ostamaan monta. On monia eri sävyjä ja vivahteita, yritä niistä sitten valita! Mutta olen myös löytänyt monta ihanaa joista ei pysty luopumaan :)

      Poista
  5. Todella kaunis lakkaus tämäkin! <3

    VastaaPoista
  6. Nätit, multa löytyy kans toi OPI ja se on nätti, vähän harvinaisempi kylmä nude. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ihana on, ei mullakaan ole toista ihan samanlaista :?

      Poista
  7. Essien ostan siis seuraavaksi, kun HK loppuu! Tuleekohan se ikinä takaisin Suomen markkinoille :'(

    Ihanat kynnet! Rakastan erilaisia höyhenkuvioita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko että tulee Cesarille. Essie on hyvä mutta se levittää sitten leimaukset. Inm Out The Door on myös loistava pikakuivattaja, kuivattaa ihan viidessä minuutissa. Sopii leimausten päälle kun varovasti laittaa :)

      Poista
  8. Nude on aina lähellä mun sydäntä :). Ja siihen päälle vielä glitterit sekä höyhenet niin <3. Pitääpä testata tuota Essietä, jos sen muistaisi joku kerta napata mukaan. Tullainen mieletön kiilto on aina plussaa kynsillä. Mä en uskalla edes katsoa paljon mun HK Girlin täyttöpullossa on tavaraa jäljellä, iiks!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on yksi täyttöpullo ja toinen käytössä. Kestävät vielä vähän aikaa, ehkä n.kuukausi-puolitoista kestää normaali HK pullo.
      Essie on loistava päällyslakka ja kiilto on ihan omaa luokkaansa. Ostan uudelleenkin!

      Poista
  9. Ihan rakkauslakkaus! Niin tasapainoinen ja herkän kaunis.

    VastaaPoista
  10. Onpahan mielettömän kauniit sävyt ja ihan tuo OPI <3

    VastaaPoista
  11. Höyhenillä varustetut nudekynnet - täällä tykätään! Ihana lakkaus :)

    VastaaPoista
  12. Voi miten kauniin herkkä yhdistelmä ♥ Aivan täydellinen setti, nuo vaaleansiniset mattaglitterit jotenkin kruunaavat kaiken :)

    VastaaPoista
  13. Hienot :) kyllä nakuilu on aina jees!

    VastaaPoista
  14. Tuon nakuGoghin sävy sopii hienosti sun ihonväriin, ja kyllä se vaan niin on että hyväksi todettu vanha nudelakka on parempi vaihtoehto kuin tusina uusia nudelakkoja. Ihanat nuo höyhensiirtokuvat :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, näin on. Todella hyvänvärinen nude ja aina olen tästä tykännyt :)

      Poista
  15. Haa, kiitti pikakuivattajavinkistä. Seche Vite vetelee viimeisiään ja haluaisin kokeilla jotain muuta pikakuivattajaa. Essie siis kokeiluun seuraavaksi :)
    Ihana lakkaus ^_^ Huomaa et syksy alkaa tulla, kun ainakin itsellä tekee mieli alkaa lakkailla kynsille vähän syksyisempiä värejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mullakin pyörii mielessä syksy ja kaikki ihanat syyskokoelmat mitä on tulossa :)

      Poista
  16. Herkkis , mää rrrakastan höyheniä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3