sunnuntai 9. elokuuta 2015

Neutraali M.A.C päivän meikki

Rakastan myös neutraaleja meikkejä jos huulissa on joku juju. MACilla on tosi hyviä neutraaleja luomivärejä ruskean ja beigen eri skaaloissa. Olenkin haalinut niitä vuosien mittaan toimivat satsin joista muutamaa väriä käytin tämän päivän neutraaleissa silmissä.


P7260022.ORF


P7260002.ORF

^Iso paletti vasen ylä = Amber Lights, vasemmalla alhaalla Shroom ja oikean puoleisen paletin punaruskea on Blackberry. 

P7260008.ORF

Silmät & kulmat:
Make Up For Ever Eye Prime
MAC Paint Pot Painterly
MAC luomivärit Shroom, Amber Lights ja Blackberry
Maybelline MasterDrama Khol Liner ruskea
Benecos Natural Mascara Super Long Lashes *
Benecos Natural Eyebrown-Designer Gentle Brown *
Make Up Store Tri Brown


P7260014.ORF

Kasvot:
Lumene Nude Perfection - 2 Soft Honey
Kubiss puuteri - 2 Candle
MAC Mineralize Blush Feeling Flush
Benecos Natural Highlighting Powder

Huulet:
MAC Lip Pencil Test Pattern
MAC Satin Snob

P7260017.ORF

P7260024.ORF

Olen kertonut että vierastan punapäänä pinkkejä ja vaaleanpunaisia huulimeikkejä mutta mattana...mattana ne näyttävät yllättävän hyvältä ja Snob on paras mattapinkki huulipunani.


P7260021.ORF


P7260047.ORF

*-merkityt tuotteet saatu Biodellyn, linkit ovat mainoslinkkejä.

14 kommenttia:

  1. Iiihana! Snob on huikee puna , sellainen että ostas toistekin (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin saattaisin ostaa, siis jos ikinä saan sen loppuun ;)

      Poista
  2. Aika vänkä yhdistelmä, mietinkin alussa että mikähän juju niissä huulissa mahtaa olla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Look taitaa siis toimia, oli se tosi kiva ja tuli meikattua monta päivää samalla tavalla :)

      Poista
  3. Oon vähän samoilla linjoilla kanssasi. Vaaleanpunainen ei ehkä ole paras punaisten hiuksien kanssa (ei kuitenkaan sääntö), mutta tuo toimii tosi kivasti. :) Muutenkin sun huulipuna vetosi minuun. <3 Olen keväästä lähtien käyttänyt vaaleanpunaisia. Jotenkin hiusten vaalennettua ne ovat alkaneet toimia minullakin. :)

    Nätti meikki muutenkin. Ihastelin sinun kulmakarvoja. Koska niistä on tullut noin paksut? Näyttää tosi hyvältä! Itse pidän paksummista kulmista, kuin viivoista. Kun tosiaan itselläkin oli ne viivat melkein 20 vuotta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se sääntö ole eikä kiveen kirjoitettu. Tuntuu vaan että itsellä ei toimi tai särähtää liiaksi silmään. Pinkki myöskin korostaa hampaiden keltaisuutta. Mutta tämä oli kiva, ehkä kun on viileä sävy ja matta :)
      Kiitos kulmakarvakehuista <3 kyllä lämmittää kun tänään juuri nypin ja tuskailin sitä huonoa kestovärin pysyvyyttä. Noissa kuvissakin se on kulunut pois ja kulmat ovat liian piirretyt. Se on juuri se ongelma kun sitten joudun piirtämään alkupään hajakarvoille ja se näkyy. Mutta annan kasvaa ja nypin tosi harvoin. Haluan vähän paksummat kulmat entisten viivojen tilalle. Kyllä ne viivat oli mullakin aivan järkyttävät, mikähän ihmeen vimma se on piirtää ne? Kun ne luonnonkauniit kulmakarvat on vaan paljon paremman näköiset :)

      Poista
  4. Ihana meikki! Ja tuo huulipuna.. ♥

    VastaaPoista
  5. Huulet on tosi jees! Nättimys cn!

    VastaaPoista
  6. Upea meikki, toi huulipuna on sulla vaan niin wau. <3 Tiedän, että mulla ei toimisi yhtään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja sulla oranssi on wau, mulla on täysin nou-nou :D

      Poista
  7. Kommentoin jo kertaalleen eilen mutta selain kaatui, joten ei kun uusi yritys! Aivan ihana meikki, kaunis ja hillitty ja sopii sulle tosi hyvin. Olen tuota kasvokuvaa ihaillen tuijotellut, näytät jotenkin todella nuorelta. Kaunis olet!

    Snob näyttää sulla tosi hyvältä, sait mut eilen illalla selailemaan nettiä oikein urakalla ja tutkimaan MACin vaaleanpunaisia huulipunia. Minulle eivät vaaleat oikein sovi mutta nämä sun kuvat sai mut kovasti himoitsemaan jotain ihanaa vaaleanpunaista, tällä hetkellä harkintalistalla on Angel. Niin ja siinä samalla tuli kerättyä listalle moni muukin ihana sävy! ;-) Ne tosin on vähän värikkäämpiä tapauksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun jaksoit näpytellä uudestaan :) voi kiitos! Sanoit tosi kivasti ❤️ Meikillä saa vähän muunneltua ilmettä, joskus raikkaampaa ja joskus tummempaa.

      Angelista mulla ei ole kokemusta. Snob on ollut hyvä, en muista mistä tämä mulle tuli..olisko Back2Macina? Hyvä kuitenkin että tuli. Mullekaan vaaleanpunaiset ei ole joka päivän juttu mutta välillä on kiva käyttää ja onhan niitä hyvä olla meikkipussissa jos se himo joskus iskee ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3