keskiviikko 26. elokuuta 2015

Dance Legend - Thermo no. 170

Sain nyt vihdoin ja viimein tämänkin kynsille. Olen ikuisuuden himoinnut Dance Legendin Thermolakkaa 170 joka on siis väriä vaihtava lakka. Kylmässä tumma burgundy, lähes musta. Lämpimässä tummanpunainen "vampy red" -lakka. Ihastuin lakkaan alunperin Belegwenin postauksen perusteella. Onpa muuten jännä lukea miten lakka käyttäytyy toisella. Mulla lakka ei ollut missään vaiheessa noin kokomusta kuin belegwenillä. Minäkin pöllö olisin voinut kuvata lakan ilman leimoja mutta olin niin touhuissani taas että unohdin. Toisen kerran sitten :)

Koostumus on jännä levittää ja DaLen suti on huippuhyvä. Kaksi kerrosta riitti mutta lakka kuivui aika pitkään. Tästä tuli mieleen maali...siis lähinnä koostumuksesta. Kynsinauhoille ei kannata päästä, on varmasti hanurista siivota.


P8100019.ORF


P8100021.ORF

Kokeilin Cesarista saamiani uusia BCN leimauslaattoja. Tämä laatta on BCN-027 ja sisältää mm. pitsikuvioita. Olisin linkannut laatan mutta harmi kun se on loppu mutta onneksi näissä laatoissa on todella paljon valinnanvaraa ja kuvioita joka makuun! Kuvio tässä laatassa on kooltaan 1,8 x 2,2 cm. Olin epäileväinen ( kuten aina uutta testatessa ) että mitenkähän nämä toimivat. Käytin Cesarista aiemmin saamiani jumbojätti leimasimia kun lähinnä testailin huvikseni miten aina vaikeat pitsikuviot onnistuvat. Mulla menee pitseissä viivat aina solmuun tai osa puuttuu.

Ja olin ihan äimän käkenä; ei voi olla totta! Täydellistä jälkeä ensi yrittämällä! Minähän olin niin rohkea etten laittanut leimausten alle päällyslakkaa. Miksi teen näin? Siksi että pieleen menneen leimauksen voi äkkiä pyyhkiä pois kynsilakanpoistoaineella ( ei asetonilla ), lisätä kerroksen päällyslakkaa ja näin jatkaa leimausta. Mutta eipä tarvinnut, nämä molemmat stampperit toimivat moitteetta. Ehkä pidän enemmän pyöreästä, sillä en ikinä saa sotkua aikaan. Isoon tuli muutama epäonnistunut leimaus mutta en tiedä johtuiko laatan toisenlaisesta kuviosta vai sotkinko itse jotenkin. Enemmän näistä kahdesta olen käyttänyt tuota pyöreää. Jos siis haluat leimausten onnistuvan aina moitteetta niin osta se!!! Paras leimasin mitä olen ikinä kokeillut!


P8100033.ORF

Näistä kynsistä tuli mieleen verkkosukkahousut, Fifty Shades Of Grey ja tuhmat jutut :D on aika hienoa leimata mustalla puna-mustan thermo lakan päälle. Mulla on pääasiassa kylmä niin 170 näyttää lähes koko ajan verenpunaiselta ja musta pitsileima erottuu todella jännästi sen päältä. Tykkäsin kynsistä ihan very very much :) paitsi että arvatkaa lähtikö Thermo kävelemään seuraanava päivänä? Ei pysy, ei edes 24 tuntia. Lähti hirveinä riekaleina pois. On se jännä juttu että DaLen lakat ei vaan toimi mulla ollenkaan!


P8100028.ORF

P8100008.ORF

BCN laatat CesarsShopista, pyöreä jumbojätti stampperi ja iso artisan stampperi CesarsShopista, Dance Legendin lakka Hypnotic Polishilta.

Cesarin avajaistarjous postikulut 0 e on vielä pari päivää voimassa! Kannattaa hyödyntää koska esim. näille leimasimille postikulut ovat aika isot ;)

24 kommenttia:

  1. Huh mitkä kynnet... Aivan upeat! En ole koskaan ajatellut että kynsilakka voisi olla jollain tapaa sensuelli mutta wow, aina oppii uutta ;) Sinulla tuota silmää kyllä löytyy.

    VastaaPoista
  2. Veikkaan, että tuolla vuodenajalla on osuutensa lakan värin suhteen, mä kun lakkasin joulukuussa. :) Muistan, että mulla oli sormet ihan jäässä, mitä ei näin helteillä kyllä pääse tapahtumaan. :D Onhan se kyllä ihana lakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi muuten olla, enhän mä sellaista hoksannut :D on ihan kiva lakka, ei jäänyt jee-fiilistä mutta ehkä seuraavan kerran toisenlaiset koristelut. Tuo huono pysyvyys harmittaa vähän :)

      Poista
  3. Oih! Vähänkö pornot ;) hahhaa... <3

    VastaaPoista
  4. Pitsi näyttää aina yhtä hyvältä! Pakko oli tilata tuo pyöreä leimasin ilmaisilla postareilla. Se vaikuttaa kyllä toimivan aika kivasti, mutta en silti saa sitäkään ihan täydellisesti nostamaan leimoja, jää reikiä. Tällä kyllä niitä jäi onneksi melko vähän. Teen varmaan jotain väärin, kun sama juttu kaikkien näiden isojen pyöreiden kanssa. Onneksi vanha MoYoun neliskulmainen toimii aina ihan täydellisesti, siihen on aina välissä hyvä palata, jos meinaa mennä hermot :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin näyttää :) olin kyllä ihan hämmästynyt tästä että tämä pyöreä on näin mielettömän hyvä. Minä en saa ikinä leimattua verkkokuvioita tai viivoja, aina niistä jää jotain puuttumaan. Ja kyllä mullakin tulee reikiä, en ole ihan pro leimauksessa johtuen vammaisesta kädestä mutta tämä pyöreä stampperi on helpottanut ihan hirmuisesti leimaushommia ja epäonnistumisia on tullut nykyään harvnaisen vähän :D

      Poista
  5. Tosi mageet. Mullakin on toi leimasin mut en oo vielä kerinny sitä testaamaan, takoitus olis kyllä viim. huomenna ottaa se käsitelyyn.

    VastaaPoista
  6. Nää menee taas kategoriaan täydellinen lakkaus! Pitsi on mun mieleen oikeastaan ainoastaan tällä tavalla mustana tumman lakan päällä. Tuo lakkojen kestämättömyys on kyllä ihan hanurista. Kai mä sitten pidän geelikynsiä lopun ikäni, että lakka pysyy kynnellä :). Mun luonnonkynneltä lähtee kaikki lakat ihan armottoman helposti irti, kun kynsi on niin paperia ja taipuilee koko ajan miten sattuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulla pysyy lakat, nytkin on CND Vinylux lakka kolmatta päivää. OPI ja Essie pysyy hyvin, samaten Color Club. Jostain syystä DaLet on ainoita ja mattalakat btw että ne lähtevät alle vuorokaudessa. En tiedä mikä DaLeissa on kun eikös se kuitenkin hyvä merkki ole? Kyllä minäkin pitäisin rakennekynsiä kun joku ne tekisi ja huoltaisi...halvalla :D eli mulle ei ole varaa niihin ja toisaalta pitää olla kiitollinen että on hyväkuntoiset luonnonkynnet *koputtaa puuta*

      Poista
  7. Mäkin tilasin tuon pyöreän leimasimen kun monet sitä on niin kehunut. Mulla kyllä on jo oma suosikkileimasin ja siitä varakappalekin jemmassa mutta ainahan voi testailla :) otin myös pari noita BCN-laattoja uteliaisuudesta, tätä ei tosiaan ollut enää mutta toisen pitsikuvioisen ja sellaisen villapaitakuvioisen talvea varten :D Jännä miten paljon vaikuttaa ostointoon ilmaiset postikulut, mieli tekisi melkein tehdä toinenkin tilaus kun oli kaikkea kivaa uutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi mulla ei nyt ole mitään tilattavaa, toisaalta kyllähän ne ilmaiset postikulut kannattaisi hyödyntää :) onhan se iso säästö tavallaan. Toivottavasti tykkäät ostoksista, mullakin oli luottostampperi mutta tämä jumbo vei sen paikan :) BCN laatat on ihan hyviä, ei ole ollut ongelmia. Ehkä vähän jää reikiä joissakin kuvioissa mutta se voi olla omaa mokellusta :)

      Poista
  8. Mielettömät kynnet, tykkään kovasti. :)

    VastaaPoista
  9. Tuo on kyllä upea lakka, ja niin on myös koristelut. :)

    Mä oon himoinnu tuota lakkaa mutta se on aina minailsilta loppu.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MiNailsilla on kumma tapa roikottaa sivuillaan lakkoja joita ei ole tulossa lisää. Minäkin laitoin tämän puoli vuotta sitten toivelistalle mutta Venäjältä tuli sitten nopeammin kuin Suomesta ;) että kannattaa ostaa muualta suosiolla :)

      Poista
  10. Ooh miten upeat, näissä on tyyliä! ♥ Todella hyvä idea yhdistää tämä upe Dale mustiin pitsileimoihin, ikäänkuin ne olisivat syntyneet toisiaan varten :)

    VastaaPoista
  11. Mä haluun ton mega stamperin , ihanat pitsit.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3