torstai 13. elokuuta 2015

Comfy In Cashmere

Mietin että laitoinpas tänään syksyistä lakkaa. Mutta hei, sehän oikeastaan jo on syksy...ainakin kohta. Neonlakat ja kirkkaat värit eivät vaan ole mun juttu. Mietin että käytinkö tänä kesänä paljoa neonlakkoja vaikka aina niin uhoan. Entäs hologrammilakat? Niistäkin aina sanon että kesällä kyllä käytän niitä mutta näin siinä tuppaa käymään. Kesä menee niin äkkiä ja ollaan jo elokuun puolivälissä. Parin viikon päästä on syksy ihan virallisestikin. 

Mutta mikäs se on syksyä odotellessa kun syksyn lakkatarjonta on mulle aina mieluisaa. Viime vuoden/alkutalven lemppareita olivat ehdottomasti mattalakat ja vieläpä tälläisissä neutraaleissa/harmaan/ruskean värimaailmoissa. Taitaa löytyä muutama tummakin ja vaaleanpunaista sekä kermaa. Tykkään kaikista, mattalakat ovat tulleet vähän lähemmäksi sydäntäni vaikka ne eivät niin suojaa kynttä ja joskus pysyvät vähän kehnonlaisesti. Nythän Lumenelta tulee syksyksi pari punaista mattalakkaa, ehkäpä joutuu kärppäilemään apajille ;) tsekkaa Annan blogista!


P7280007.ORF

Yritetään taas Essien Comfy In Cashmeren kanssa! Sain aikoinaan kokoelman CesarsShopista jossa lakkoja näyttää vielä olevan jäljellä. Comfy In Cashmere on todella mieluisa tapaus, hauska harmaa sinisellä hohteella. Mattapinta on muikean näköinen ihoa vasten. Kaksi kerrosta, levittyy melko hyvin Glisten & Glow Stuck On Blun päälle.

P7280007.ORF

Tykkään lakasta, on tämä vaan niin kaunis ja mattapinta hohteella on mukava poikkeus kaikenlaisten kimallelakkojen keskelle. Ainut että tämäkään ei jaksa pysyä, toisena päivänä lähti lohkeilemaan. Mutta tunnetusti mattalakat eivät vaan pysy minun kynsissäni ja merkistä riippumatta ne lähtevät kävelemään jo seuraavana päivänä. Yleensä laitankin mattalakkaa sellaiseen päivään jolloin ei tarvitse tehdä kauheasti eikä kynnet oli niin vaarassa katketa tai liuskottua, lohkeava lakkapinta kun nopeasti ottaa mukanaan haurasta kynttä. Mutta pysyvyysongelma ei välttämättä koske sinua, kannattaa kokeilla ihan rohkeasti mattalakkoja jos et ole vielä lähtenyt trendiin mukaan ;)

Essie Cashmere Matte mattalakat / CesarsShop, saatu

22 kommenttia:

  1. Nyt on nättiä.. pakko ehkä hankkia. Mulla ei oo mitään tuon väristä ennestään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essien mattalakat on ❤️ Ihanan värisiä ja ka...ihania vaan :)

      Poista
  2. Tuo lakka on kyllä niin kaunis. <3

    VastaaPoista
  3. Minunkin jemmoistani ko.lakan pitäisi löytyä, pitääkin se kaivella tämän innostamana esiin ja lakkailla sillä kynnet seuraavaksi :) Vielä tällä viikolla olen hieman värikkäämpiä lakkoja käyttänyt (tällä hetkellä Orlyn Pretty Ugly eli vaaleansininen lakka kynsillä), mutta alkaa itsekin jo haluta lähteä syksyisempään suuntaan lakkailujen suhteen, ehkäpä siis annan tälle mielihalulleni periksi, kyllähän tuota kesän aikana jo paljon väri-ilottelua kynsillä on nähtykin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksylakkoja alkaa pukata postissakin joten onhan niitä kynsille saatava. Saapihan sitä väri-iloteltua vielä myöhemmin jos siltä tuntuu :) nämä mattalakat ovat ihania ja taas ihan ajankohtaisiakin :)

      Poista
  4. Ihanan värinen lakka! Syksylakat on lähellä mun sydäntä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minunkin <3 lempparivuodenaika lakkokokoelmien suhteen.

      Poista
  5. Onpas kiva lakka, miten tää on mennyt multa ihan ohi! Aivan mun sävy <3

    VastaaPoista
  6. Tää oli kyllä ehdottomasti kaunein Essien mattalakoista :). Mä oon vaan niin armottoman surkea lakkaamaan matoilla, kun tapana on tuhertaa lakan kanssa vaikka kuinka kauan. Pitäis vaan opetella eri tekniikka näiden kanssa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pari paksua kerrosta niin se on hyvä :) melko nopeita ovat onneksi lakata kun ottaa tekniikan haltuun ;) minä en osaa valita kauneinta tästä kokoelmasta, suosikki vaihtuu koko ajan :)

      Poista
  7. Tosi kaunis mattalakka, tuollainen mukavan syksyinen :).

    VastaaPoista
  8. Mulla oli sama ongelma satiinilakkojen pysyvyyden kanssa, mutta sitten keksin laittaa väliin kerroksen pikakuivattajaa (tai päällyslakkaa) ja kesto parani. Eli 1. kerros aluslakka, 2.kerros satiinilakka, 3.kerros pikakuivattaja tai päällyslakka ja 4. kerros taas satiinilakkaa. Silloin pinnasta tulee kauniin satiininen ja lakkaus kestää pidempään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa ihan uusi juttu mulle! Miksipä ei voisi kokeilla, kerron kyllä sitten mitenkä toimi :) kiitti vinkistä!

      Poista
  9. Aivan ihana lakka ja sävy! Lumenella oli viime syksynä vähän saman tyyliset kaks nude-lakkaa, Frosted Pearl effect niissä "geelilakoissa".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostinkin ne Lumenet, ne oli kyllä kauniita lakkoja. Tulispa niitä lisää :)

      Poista
  10. On se vaan nätti tapaus ♥ Itsellä tulee harvemmin käytettyä mattalakkoja tai niitä ostettua, kun tykkään kuitenkin että aina on kynnet koristeltu ja mattalakat on kyllä varsinaisia päänvaivoja koristella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne ovat..ei näihin jotenkin keksi koristeita. Kun ei voi laittaa top coatia. Muttei haittaa kun tykkään mattalakoista sellaisenaan :)

      Poista

Kiitos kommentista <3