perjantai 28. elokuuta 2015

CND Contradictions - syyskokoelma 2015

Olin ihan onnen tyttö kun postimies toi ovelle asti CND:n uusia syksy 2015 lakkoja. Syyskokoelma kantaa nimeä Contradictions eli kontrastien leikkiä kynsillä. 

Vastakkainasettelu viehättää CND:n uudessa kokoelmassa. Värimaailma kumpuaa nahasta, teräksen kiillosta, savuisesta helmiäisestä, punaisesta ja vaaleasta. Värit ovatkin nähtävissä lakoissa ja ai että minä tykkään näistä! Ihastuin heti lakkoihin ja oli pakko saada kynsille tämä kokoelman vaalein kestolakka.


P8150001.ORF

Uutuus Vinylux sävy on Naked Naiveté. Kerman värinen nude joka taittaa ruskettuneella iholla vähän vaaleanpunaiseen. Tiedätte että tämän väriset lakat ovat haastavia levittää joten halusin testata millaisia CND:n nudelakat ovat. Tämähän on peittävän värinen eikä jää läpikuultavaksi. CND:n suti on keskikokoa ja aika jämäkkä. Tämän tyyppisissä lakoissa siveltimeen toivoisi pehmeämpiä harjaksia ja joustavuutta. Lakasta huomasi heti että se raidoittuu. Toisella kerroksella olin jo melko tyytyväinen ja kolmas oli se paikkailukerros.Viimeistään Vinylux Top Coat tasoittaa kynnen pinnan ja lupaa jopa 7 päivän kestävyyden. 


P8150020.ORF

CND värilakkojen kanssa ei käytetä aluslakkaa, aluslakka sisältyy kynsilakkaan. Nämä levitetään paljaalle kynnelle ja ProLight teknologian ansiosta lakka kovettuu päivänvalossa. CND lakat ovat kuin kynsilakkoja, ei tarvita mitään uuneja ja nämä käyttäytyvät/kuivuvat ihan kuten normaali kynsilakka. Se mitä olen näitä testaillut, minulla ne eivät pysy ihan seitsemää päivää. Mutta minä en tarvitse seitsemän päivän kynsilakkaa koska you know, lakkaan joka päivä ;) 


P8150016.ORF

Mutta käytän kestolakkoja normaalin lakan tavoin, näissäkin on niin mahtavia sävyjä että jos pysyy monta päivää niin se on vaan plussaa. Koska kaikki ihmiset eivät ole kuten minä ja muille voi olla normaalia haluta kynsilakalta pitkää kestoa :)

Koristeluissa Essie Summit Of Style ja siirtokuvia. Kovin mieleiset kynnet taas, nudelakat ovat aina niin kivoja. Mutta nuo tummatkin houkuttaa, kyllä ne pian pääsevät kynsille asti :)

Instagram @cndsuomi
Facebook CND suomi
Jälleenmyyjäsi soittamalla 09 - 31579233
CND suomenkieliset sivut

15 kommenttia:

  1. Mä en malta odottaa, että saan omani, noi syksylakat näyttää niin ihanille ♡ Posti on hukannut mun lakat, joten vielä vähän täytyy odottaa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh :( miten ne sillee? Mulle nämä tulee ihan ovelle, pari tuntia ennen päiväpostin tuloa. En tiedä onko joku Matkahuolto tms? Mutta toivottavasti saat pian omasi, nämä on kaikki tosi ihanan värisiä!

      Poista
  2. Kovin on söpöt :) Mä ehkä nykyään kaipaisin lakkaa, joka kestäisi viikon siistinä, mutta kaikki nää uudentyyppiset uunittomat geelilakat on vielä kokeilematta, onko sulla suosikkia (isadora/opi/tms)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Konadin geelilakoissa on paras hinta-laatusuhde. Niitä saa Cesarista mutta siellä ei ole vielä niitten omaa päällyslakkaa josta mulla on näytekappale. OPI Infinite Shinet pysyy hyvin ja on paljon eri vrejä, niitäkin olen Cesarista kokeillut :)

      Poista
    2. Kävinkin kattomassa noita Konadin geelilakkoja, mennyt multa jotenki ihan ohi nuo :) Kiitos vinkistä!

      Poista
  3. Todella nätit kynnet, tuo nude pohja toimii niin hyvin kukkien kanssa. <3

    VastaaPoista
  4. Oi että kuinka kauniit nämä! ♥ Ihanat hempsukat :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3