sunnuntai 21. heinäkuuta 2024

Heinä-elokuun käyttismeikit

Oikeesti, mihin tää aika juoksee? Oli taas aika valita seuraavien kuukausien käyttismeikit...seuraavat on sitten syksymeikkejä!! 

Siksipä otetaan nyt ilo irti ja valitaan kesäsävyjä :) aika paljon lämmintä ja näyttävää, kimaltavaa. 

Primeria en aina kesällä käytä mutta tuo Laura Geller Hydrate on nyt avattuna, ihan jees ollut. Meikkivoiteet W7 ja Catrice True Skin arkeen. Catrice HD Liquid pysyvään mattapohjaan ja Diorin Forever kauniiseen meikkiin mutta en halua tuhlata sitä arkena :D kiinnityssuihkeena UD Ultra Matte. 

Silmänaluset kosteutan aina ensin Whamisan geelimäisellä silmienympärysvoiteella. Sitten neutraloija Boho tai Maybelline. Peiteaine Catricen True Skin, käytän sävyä 010 Cool Cashmere. Mulla on tätä myös tummempi sävy mutta tämä on kyllä tosi hyvä!

Puuterit samat OPV, Lorac, IT ja Laura Mercier silmien alle. Uutena mukaan W7 Pink Blur jota käytän lähinnä silmien alla ja luomilla pohjustamassa. Ihan pätevä eikä hinnalla pilattu.

Silmämeikin pohjustajat, rajaukset, ripset ja kulmat...aina samat joita yritän käyttää pois. Kysy jos joku kiinnostaa enemmän :) Morphe Make It Big on ainut liner johon voi 100% luottaa, myös kesäkuumalla! 

Bronzerina The Balmin Bahama Mama josta saisi jo pannu tulla näkyviin. LA Girlin contour Just Because jota pannutan. Kuten myös MAC Don`t Be Shy ja iänikuinen Physicians Formulan Rosy Pink :) uutena otin käyttöön BeautyActin Radiant Duon joka on viime kesän kausituote. Tosi nätti kun nuita sävyjä sekoittaa.

Highlighteria, kesällä saa hohtaa! Nämä sopivat enemmään ruskettuneelle iholle paitsi MAC Lightscapade jota yritän kuluttaa pois. Jeffreen Sarcophagus, essenceltä Go For The Glow joka on ihana. Värikkäät highlightit on taas muotia ;) Fentyn Cognac Candy joka näyttää hurjalta mutta on kasvoilla lähinnä kultaista glitteriä. Fentyn highlighterit on ihan omaa luokkaansa, älyttömän hienoja...essencen aprikoosi highlighter on kans aika kiva ja muistuttaa hohdossaan ehkä noita Jeffreitä :) siksi tuon halusin.

Ja sitten ne herkut! Muiden meikkilaatikoissa kiinnostaa eniten luomivärit ja niitä onkin mukava esitellä. Tykkään vaihtaa paletteja ja nyt otin mukaan nämä. Mukana on myös mitä pannutan ( UD ja ABH ) sekä pari jota en viime käyttismeikeissä hirveästi käyttänyt. Luomivärit on välillä vähemmällä kun on ripsukat päässä, mutta kyllä pidän niistä aina taukoa, olen huomannut että ne vähän ärsyttää silmiä :/ 

essenceltä en ole käyttänyt aikoihin By Merve ja Ola Rio paletteja. Ne mukaan, voisin yhdistellä niitä meikeissä. Loracilta Soleil kun se on kesäisen lämmin paletti. Jos Noir sitten syksymmällä ;)

Luin ohimennen Instagramista miten jollain oli mennyt Hudan Mercury Retrograden ylärivin sinisen/violetin sävyt pilalle! Se jäi vaivaamaan mieltä. Swatchailin nuo ja ihan kunnossa ovat, ja outoa jos eivät olisi, onhan paletti aika uusi kuitenkin. Hudan paletit on kuitenkin niin mielettömän ihania että haluan nyt käyttää niitä, siksi mukaan myös Empowered jota voisi käyttää nyt kesällä. Se ei ole lempparini näistä mutta hyvä paletti se on. Anastasialta haluan käyttää Norviinaa kun jotenkin olen nyt ABH:sta innostunut uudella tavalla, Modern Renaissancea kun yritän myös pannuttaa. Ne on niin laadukkaita paletteja vaikkakin nuo shimmerit muussaantuu mun luomella etenkin nyt kesällä. Eivät kestä edes työpäivää. Sama vähän Hudan shimmereissä.

Huulimeikkejä :) olen huomannut suosivani lähinnä nudeja ja arvatkaa miksi? Mulla on ne pigmenttiviikset :/ ne on häirinnyt jo jonkun aikaa ja tuntuu että tumma puna tai sellainen pehmeä, menee helposti epäsiistin näköiseksi huulten ympäriltä. Ja nudet on muutenkin helpompia ja mukavampia, ei tarvii miettiä miltä huulet näyttää. 

Steve Laurent huuliöljy yleensä töissä mukana, käy myös huulirasvasta. MAC Nymphette on huippu, tosi kaunis sävy. Fentyn Fussy Heat polttelee huulilla mutta on tosi nätti huulet peittävä sävy. Tykkään kans Fentyn Sweet Mouthista joka on viileä sävy. MAC Whirl Wheel ja Jeffree Lord Star harvemmin käytössä mutta kivoja nekin. NYX Cinnamon Roll on tosi hieno, viileä nudesävy. Lorac Duchess ja Buxomin White Russian todella ihania nudepunia molemmat. 

Sellaisia. Näitä on mukava käyttää :) Oliko jotain kivoja tai kiinnostavia mun käyttismeikeissä?

10 kommenttia:

  1. On se kyllä hurjaa, kohta jo elokuu ja sitten syyskuu kolkuttelee jo aikas lähellä :O Vastahan oli juhannus! :'D
    Laura Geller ainoa tuttu ;) Muita ei omista kokoelmista löydykään.

    VastaaPoista
  2. Kivoja valintoja vielä loppukesään! :) Toi on kyllä ärsyttävää, jos on valinnut jonkun pannutettavan tuotteen ja se ei sovikaan vuodenaikaan :D Onneksi Suomessa suurin osa talveen valituista menee kyllä läpi kesänkin! Itsellä myös nimittäin liian viileä highlighter, joka jo pannulla ja jonka haluaisin jo loppuvan.. Catricen True skin peittarin laitoin nyt tilaukseen sun innottamana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) onneksi tässä on tätä vuodenaikaa tulossa jolloin viileät sävyt sopivat :) True Skin peittari on älyttömän hyvä, varmasti tykkäät <3

      Poista
  3. Tuo Nyxin cinnamon roll kiinnostaa, mutta sitä ei ainakaan Kicksillä ollu. Laura Gellerin tuotteita oon myös katsellu, mutta niiden omilla siviulla postikulut on ihan törkeän kalliit.

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania nuo highlighterit <3 Samoin Fentyn huulituotteiden sävyt näyttävät kauniilta. En ole polttelevien huulimeikkien ystävä, mutta menettelee jos ei ole voimakkaampaa kuin Buxomin kiilloissa. Kiva palettikokonaisuus! Odotan jo niin syksyä. Se on paitsi lempivuodenaikani niin myös kivoin aika valita luomiväripaletit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin <3 meikin paras osuus ;) nuissa on voimakkaampi polte kuin Buxomeissa joissa se tunne on lievä. Etenkin tuo Heat polttaa oikeasti :D en uskalla itsekään päivittäin käyttää. Siis tiiätkö just mietin että tämän meikkilaatikon luomiväripaletit oli vähän huono valinta ja ensi kerralla paremmat, joiden valintaa odotan jo innolla! Kun nuo shimmerit ei helteillä pysy enkä nyt helleviikon aikana ole käyttänytkään niitä. Etenkin ABH Norvina paletit shimmerit on aina olleet sellaisia että ne muussaantuu/viiruuntuu rasvaisilla luomilla herkästi, niin ei ne helteillä todellakaan pysy...siksi odotan aina innolla ensi valintoja ja toki mukaan on otettava jotain syksyistä ;)

      Poista
  5. Todella kivoja meikkejä tässä! Tuo Maybellinen concealer missä on tuo pallo-pehmopää on mun lemppari kaikista concealereista :) Tuo Anastasia Norvina on upea paletti. Mulla taitaa olla vain neljä luomiväripalettia joita kiertelen, 3 UD:n ja yksi random. Joten voisi hyvin ostaa uuden pitkästä aikaa ja vaikka jostain vanhasta voisi myös joskus luopua. Ehkä jouluna sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai alemyyntien aikaan marraskuussa hankit jonkun hyvän :) onko ollut joku tietty mielessä minkä voisit hankkia?

      Poista

Kiitos kommentista <3