keskiviikko 17. heinäkuuta 2024

Hello Tan Lines

**Mainoslinkki

Moi! Tämän päivän postauksessa lomakynnet, ai että nämä oli maukkaat ja halusin pitää näitä monta päivää :)

Yllätys, Depend 7Day lakka. Näitä nyt valitettavasti tulee kyllästymiseen asti mutta enpä minä näillä muutoin kuin kesällä lakkaa. Hello Tan Lines on upeasti ruskettuneelle iholle sopiva oranssi neonlakka. 2 kerrosta. Foliot koristelussa.

Vitsit miten mun kynnet kasvoi kesälomalla. Aluslakkana ja kynsiöljynä käytin **Herome tuotteita joista en nyt ainakaan moitittavaa keksinyt. Ehkä ne, kesä, aurinko ja se että kädet eivät ole jatkuvassa rasituksessa, saivat kynnet voimaan todella paljon paremmin ja saamaan pituutta. Kyllähän nämä pitkät kynnet on todella näyttävät ja kauniit :)

**Herome tuotteet löytyvät Lykolta. Olen kovasti googlettanut ja kysellyt kokemuksia noista mutta ei löydy. Haluan siis testata itse. Merkillä on ainakin tosi hyvät perustuotteet ja aluslakat/kovettajat kynsien eri tarpeisiin. Kynsiöljy on todella ravitsevan ja täyteläisen tuntuinen. Kynnenkovettaja ei ole kovettanut kynsiäni liikaa mutta käytän myös normaalia aluslakkaa sen rinnalla.

Mitä tykkäät kynsistä? Onko sun kynnet voineet paremmin kesällä?


4 kommenttia:

  1. Oikein hyvin ovat voineet noitten päälle liimattujen tekokynsien suojissa.
    T:milipili

    VastaaPoista
  2. Joo, huomannut saman. Heti tietää, millon ei lotraa vesien kanssa töissä, kun kynnetkin voi paremmin :D Kunhan koulu alkaa ja pääsee mönkimään ja kaivamaan multaa yms. + päälle vielä kukkasidontatyöt, niin se on heippa hei kynnet! :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuommonen multien kans kaivelu on kans tosi paha...mulla on kyllä paljon lyhyemmät kynnet nykyään enkä ole viikkoon ehtinyt edes lakata :D

      Poista

Kiitos kommentista <3