sunnuntai 28. heinäkuuta 2024

Heinäkuun kosmetiikkaostokset

Helteistä heinäkuuta! Töissä on ollut kyllä tukalaa, tukka pörröttää ja meikit valuu pitkin naamaa. Ainakin minä odotan jo syksyä vaikka ei saisi valittaa, mutta rajansa kaikella. Ihana olla töissä pakolliset paksut työvaatteet ja suojavarustukset päällä. En tykkää. Sais olla viileempää. Helteessä oo mitään järkee kun mitään et voi tehdä! Koiralla liian kuuma eikä voi oikein lenkittää. Mutta nyt ostoksia. Muuten joku hermostuu kun varmasti siellä on helteiden rakastajiakin :) 


Pyörähdin Normalissa pikaisesti töiden jälkeen. Loppuneen tilalle uusi eli Fudgen hopeashampoota. Garnierin miselli matkakoossa kun tarvitsen sekä yllätys, Normalissa oli Heromen Extra Strong kynnenkovettajaa joka maksaa Lykolla yli 20 e! Normalissa 9 e. Ja suklaata. Normal kosmeostot 25 e. Prismasta Garnierin Goodbye Damage hiusnaamio, oli poistossa 3 e. Toivottavasti ei ole poistuva sarja koska tekevät ihmeitä kuivalle tukalle!


Kicksiltä sain synttärialen ja oli bonuspisteitä käytettävissä. Tilasin siis pari luottotuotetta jemmaan eli Estee Lauder Double Wear meikkivoiteen, sekä maailman parhaan eyelinerin Morphen Make It Bigin. Kicks tilaus 54 e.


Kicksistä hankin Hourglassin paletin alennuksella ja Fenty Beautyn Blotting puuterin. Siitäkin taisi olla joku ale. Harvoin ostan normihinnalla näin kallliita meikkejä mutta etenkin Fenty kiinnosti. Kellään tästä kokemuksia? Kicks tilaus 101 e.


Lykolle hyödynsin alekoodia tai jotain aleja, en muista enää mutta It Cosmeticks loistava irtopuuteri jemmaan. Tämä on minusta parempi kuin se kivipuuteri, on kasvoilla pidempikestoisempi ja pitää rasvoittumista enemmän kurissa. Kestää myös äärettömän pitkään käytössä. Lykon tilaus 31 e. Huulipunan otin mukaan että sain ilmaiset postit mutta sävy on ehkä liian lämmin nuderoosa, pitää nyt katsoa käytänkö itse vai meneekö jollekin, oli vaan parin euron aletuote. 


Lykon toinen tilaus. Luin Kauneus ja Terveys lehteä, siinä oli joku testi tai esittely, ja sen myötä oli pakko saada tämä Clarinsin putsari :D K18 jemmaan, silloin käyttäessä en ollut varma tykkäsinkö, mutta jälkeenpäin tajusin miten hyvää tämä oli. Lyko tilaus 35 e, oli tähänkin joku alekoodi tai kesäale, normihinnalla en ostaisi. 


Godiesilla oli Moiran tuotteet Ota 3, maksa 2. Ja minähän otin! Näistä tulee postausta :) Godies tilaus 57 e.


Ikilalon ripsiä tilasin lisää, ja kokeilen nyt tätä toisenlaista liimaa mitä joku teistä suositteli :) saa kertoa kokemuksia onko tää hyvä ja oletko käyttänyt juuri näitä ripsiä! Tilaus päälle 40 e.


Paikalliselta FB kirpparilta bongasin Dolce & Gabbanan The Only One 2 tuoksun! Ja samalta ihmiseltä jolta ostin sen alkuperäisen ja joka on siis mun lempituoksu. Ostin siis tämänkin ajatuksella että varmasti tykkään, vaikka en tuoksuttanut ensin. Ja tykkään tästä yhtä paljon, ehkä hiukan mausteisempi kuin alkuperäinen mutta yhtä hyvä, vahva tuoksu. Joka pysyy iholla pitkään. Suihkutin tätä aamulla autossa ennen töihin menoa, ja kun menin autoon työpäivän jälkeen haistoin tämän tuoksun. Juuri tälläisistä vahvoista ja päät kääntävistä hajuvesistä tykkään :) Tuoksu 35 e.

Lopetin laskemisen kun tajusin miten paljon tuhlasin tässä kuussa. Piti vielä miettiä oliko tässä kaksi kuukautta samassa mutta ei valitettavasti ollut :D mutta sain kaikkea kivaa, siivosin myös vähän kaappeja ja annoin veljen tytöille meikkejä/tuoksuja joita en käytä.

Mitä sinä hankit tässä kuussa ja oliko mun ostoksissa jotain tuttuja?

25 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia!! Etenkin tietysti Hourglassin paletti ja Moirat. Mullakin oli Moiraa ostoskorissa, mutta en saanut niitä kotiutettua. Ehkä ihan hyvä, kun oon ostanut niin paljon. Varsinkin ihonhoitoon tuli jemmattua tässä kuussa ja parit paletit on tullu kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se vielä tämän päivän se tarjous voimassa ;) paletit on aina kivoja ja ihonhoitoa tarvii <3

      Poista
    2. Vaan tämän päivän..laitoin se tilauksen reilu 40 e ja kolme palettia. Meinasin lahjaksi ainakin yhden 🤪

      Poista
  2. Moiraa oli emotionissa, ostin yhden chrome silmänrajauskynän. Nää vaan yleensä jää eriksi joita ei sitten koskaan tulee lisää/uutta. Odotan Lykolle essencen Hello kittyä, Tokmannit näköjään sen skippas ja cittarissa oli jäljellä vaan osa.
    T:milipili

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin on mutta en ole käynyt nyt aikoihin siellä :) ja Hello Kitty siellä on kans...

      Poista
  3. Vau, mitä ostoksia! Itse en ole kyllä nyt pahemmin mitään ostellut (paitsi ruokaa) :D Yhden paidan ja akkareita Vintedistä, mutta en oo tainnu kosmetiikkaa ostella, Normalista muutama sheet mask!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruokaa sitä tulee eniten itsekin ostettua, joskus jotain vaatteita. Siinäpä ne :)

      Poista
  4. Hyvät ostokset! :) Minä en ole löytäny sellasta luottomeikkivoidetta millään. Ois kiva kun ois sellanen. Mutta, netistä en oikeen uskalla tilata, jos se sävy onki sitte väärä, meinaan ku haluaisin ns. paremman meikkivoiteen löytää. Vaikka niissä onkin se että saa suuntaa antavan sävyn, mutta onko luotettava. Nyt lomalla se vähänen mitä pääsi käymään jossai, nii muutamasta emotionista löysin alesta kivoja juttuja. Niin ja mun oli pakko ostaa se Macin Nymphette huulikiilto, joka sulla oli nyt käyttismeikeissä :) Tosi kaunis sävy! Ja sitte yks Lykon tilaus. Siinä tämän kuun hankinnat. Kosmetiikkaostoksista on aina kiinnostavaa lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään lukea ostoksista :) Nymphette on tosi ihana, kiva kun hankit sen! Aina voi pyytää testeriä pikku purkkiin niin voi testata sävyä, jos siis pääsee liikkeessä käymään. Ihme kyllä itsellä on sävyt mennyt aina ihan oikein, neutraalin tai kylmän kun hankkii eikä sitä ihan vaaleinta, silloin pitäis olla mulle sopiva :)

      Poista
    2. Siis eilen just ajattelin, että se Nymphette on varmasti kaunein huulikiiltosävy mikä multa löytyy :) onkohan sen valmistus lopetettu kun ei ole Kicksillä eikä missään, mutta onneksi löysin! Muutenki tykkään Macin meikeistä tosi paljon. Tuo sama on mulla meikkivoiteen sävyn kanssa, että kylmä tai neutraali. Mutta siinä tulee vaikeuksia, että vaalein vai toiseksi vaalein. Yleensä se kyllä on se vaalein mutta ei aina. Esim. Mulla on yks UD:n meikkivoide niin siitä vaalein sävy ois ollu liian vaalea. Sillon kun sen tilasin niin googletin ihan tosi paljon niistä sävyistä ja tiesin sitte valita sen toiseksi vaaleimman sävyn.

      Poista
    3. Se on tosi nätti kyllä :) ei mitään hajua kyllä, luulis tosin että ei kun se on niin suosittu :) mä tykkään kans Macin meikeistä, hyviä ja laadukkaita. Ehkä sitä vaaleaa voisi käyttää talvella ja toiseksi vaaleampaa kesällä?

      Poista
  5. Meillä oli lapsuudessani saksanpaimenkoiria. Kun oli kuuma, teimme sellaisen kikan, että kastelimme koiran suihkussa ennen kuin lähdimme ulos. Siis pahimmat tippuvat vedet tietysti ensin pois ja sitten ulos. Märkä turkki kummasti viilentää koiraa. Sama sitten vaikka takaisin tullessa. Tällä turkin kastelulla kerran pelastin jonkun koiran lämpöhalvaukselta Vikingin risteilyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kikka ja ihana kun oot pelastanut koiran lämpöhalvaukselta <3 asun tässä keskustassa ja tässä lähellä on muutama koiran uimispaikka. Me tehdään niin että kävellään siihen, pistän koiran kastelemaan itsensä ja sitten lenkille. Hyvin kuivuu turkki tai ainakin enimmät. Ei tykkää uida mutta tulee ihmisen perässä jos hihnasta vie veteen :)

      Poista
  6. Ostin kaksi Moiran multichrome-kynää kun hurahdin Emotionissa. Ostin myös -70% laarista kuorinnan ja meikkisienen. Tuo siun ostama postipuna on herkku!

    VastaaPoista
  7. Tuo Fentyn puuteri on ihan pätevä: https://dzinninajatuksia.blogspot.com/2017/10/mulhouse.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, täytyypä käydä lukemassa ajan kanssa :)

      Poista
  8. Tuo Herome oli ostoslistalla ja unohdin koko asian tässä lomahuumassa. Mutta täytyy tuo ostaa Normalista, jahka sen ohi kävelen tällä viikolla joku päivä. Nyt on nysät kynnet hyvässä kunnossa, kun oon hiukan vähemmän lotrannut uimahallissa käsieni kanssa oltuani reissuissa. Mutta tänään taas sinne menossa, niin ehkäpä voisin uutta kynsienhoitoputelia kokeilla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas kynnet ihan mäsänä...ei se tee hyvää tuo vedessä lotrailu :/

      Poista
    2. ostin jopa uudet siivoushanskat Lidlin reissulla. Jospa ne hanskat edes vähän estäis sitä veden ja pesuaineiden aiheuttamaa tuhoa kynsille. Kädet kestää kyllä sen vedellä lotrauksen, mutta kynnet....

      Poista
    3. Mulla sama, kädet kestää kyllä. Kotona käytän tiskaamisessa aina hanskoja :)

      Poista
  9. Ihanat ostokset! Etenkin Hourglass, Fenty ja Moirat <3 Mielenkiinnolla jään odottamaan näistä postauksia. Toivottavasti tosiaan tuo Clarinsin putsarikin on hyvä. On herännyt jo itselläkin mielenkiinto tuohon Morphen eyelineriin, kun muistan että olet sitä aiemminkin kehunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Morphe on ihan best, ei leviä nyt helteillä tippaakaan! Kestää myös nukkumisen. Ei ole ikinä levinnyt <3

      Poista
  10. Tosi kivoja ostokisa :) Fenty kiinnostava hankinta, myös IT Cosmeticsin bye bye pores irtopuuteri joskus aikanaan kävi mielessäni. Normal on vaarallinen, nuo herkut siellä <3 ah. Mä olin heinäkuussa niin lomalle lompsis, ettei tullut mitään hankintoja kyllä kuvattua blogia varten nyt. Eikä tainnut juur isitten tulla osteltuakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tuo irtopuuteri on paras ikinä, se oikeasti mattaa ihon ja imee rasvaa. Ja meikki pysyy hyvin sen kanssa :)

      Poista

Kiitos kommentista <3