torstai 20. heinäkuuta 2023

Lethal Cosmetics Nightflower - Arvostelu ja meikkikuvat

**Mainoslinkki

Olen hyvin pitkään haaveillut tästä paletista, oikeastaan talvesta saakka. Aina kun oli joku ale tai alekoodi niin tämä oli loppu, normihinnalla ei vaan raaskinut ;) kyseessä on siis Lethal Cosmetics brändin paletti Nightflower. 

Lethal Cosmetics on **Nobebeauty verkkokaupan myymä indiebrändi. Heidät tunnetaan itse koottavista magneettipaleteista kuten myös näistä valmiista, sekä kaikenlaisista hehkuvista, värikkäistä luomiväreistä. Etenkin multichrome sävyt ovat sellaisia että mulla ei niitä mistään muista paleteista löydy! Aion ostaa muutamia multichromeja kokoelmaani jossain vaiheessa. 

Mullahan oli aiemmin se pieni nelikko, mutta möin sen pois koska siinä oli 2 samaa sävyä kuin tässä. Näissä valmispaleteissa pystyy vaihtelemaan värinappien paikkaa tai korvaamaan muilla. Aion tosiaan myöhemmin ostaa lisää multichromeja koska ne on Lethalin juttu. Ehkä laitan ne sitten tähän palettiin ja otan "huonompia" värejä pois! Saa nähdä.

En tosiaan ollut siihen aiempaan palettiini 100% tyytyväinen eikä sille ollut mulla käyttöä. Parced multichrome sävy oli ennennäkemättömän upea ja haluan ostaa sen uusiksi, mutta muut sävyt kuitenkin sitten tavanomaisempia eikä ehkä mulle niitä ihan imartelevia. En kokenut niitä sävyjä sitten omaksi. Himoitsin kokoajan tätä palettia ja mukava kun se tuli nyt hankittua! Paletin sävyjä ei lue paletissa itsessään vaan päällyskotelon takana. 

Nightflower paletissa on 6 mattasävyä, 2 metallista, 1 duochrome ja 3 multichromea. 

Swatchit paletin duo- ja multichrome sävyistä. Minusta paletti on sopivampi kylmälle iholle tai ainakin koen tämän olevan tosi sopiva mulle, mutta osa violeteista sävyistä on lämpimän puoleisia. Ehkä tässä on kuitenkin sekä että, siihen aiempaan palettiin taisin valita liian lämpimät häivytyssävyt niin ne ei sitten niin sopineet mulle, ja siitä jäi vähän negatiivinen kuva. Tämä paletti on siis mielestäni sopivampi minulle, kylmäsävyiselle ihmiselle ja vahvisti mielikuvaani Lethalista parempaan suuntaan (= eli haluan näitä lisää :D ).

Olen tyytyväinen hankintaani vaikkakaan Lethal Cosmetics ei ole noussut suosikkibrändikseni. Tämä palettiostos on kuitenkin parempi kuin se itse koottu aiemmin hankkimani, ja tämän sävyt sopivat mulle paremmin. Himoitsen hankkia jonkun toisenkin paletin, tai sitten yksittäisiä multichromeja. Sen haluaisin sanoa että jos mietit jonkun Lethalin paletin ostoa, käytä googlea. Älä luota myyntikuviin, niissä paletti näyttää hienommalta kuin luonnossa. Katso tubevideoita ja arvosteluja paletista. Siksi minäkin harkitsin tätä hirmu pitkään. Nämä mun kuvat on otettu aurinkoisella kelillä joten nämäkään eivät kerro totuutta!

Lethalin multichromet on upeita mutta mattasävyt vähän njääh. Ne levittyvät välillä vähän epätasaisesti mutta ovat kyllä pigmenttisiä. Pieni määrä kerrallaan ja hyvät siveltimet! Toisaalta olen kokeillut mattasävyissä vain tälläisiä violettisia murrettuja, ne eivät ole helpoimmasta päästä. Näillähän saa sen totaalisen mustelmasilmän jos ei ole tarkkana. Tässä paletissa vaalein sävy Moonbeam näyttää ihan tylsältä perusvaalealta mutta on todella ihana sävy kulmaluulle ja viimeistelemään meikkilook. Käyn sillä sävyllä usein läpi meikin reunat, vedän sillä ulkonurkan skarpiksi kulmakarvan loppupäätä kohden ja valaisen silmän sisäosan. 

Nighflowerin multichrome sävyt on "se juttu" ja tuovat näyttävyyttä meikkiin. Todella upean hehkuvia ja vähällä vaivalla erottuvia eli näkyvät oikeastikin luomilla eri sävyisinä eri suunnista katsottuna. Jos katsot esim tarkkaan tuota meikkiäni jossa vaalea persikka luomella, niin huomaat miten se on kultainen luomen sisäosasta ja keskeltä luomea pinkki. Se on pieni häivähdys näytöltä tihrustettuna mutta livenä huomattava, ja sanomattakin selvää miten paljon hienompia nämä swatchit ja meikit on luonnossa. 

**Lethal Cosmetics Nightflower paletti alessa 44,96 e.

Mitä tykkäät? Oletko hurahtanut Lethaliin?


12 kommenttia:

 1. Mahtavat sävyt ja meikit ! Multichromet kyllä vetää minua puoleensa. -HH

  VastaaPoista
 2. Tähän merkkiin pitää tutustua tarkemmin, kiinnostaa ennen kaikkea oman paletin kokoaminen! Olen harkinnut Jeffreen magneettipaletin ja irtonappien tilausta pitkään mutta tsekkaan Lethalin valikoiman myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa vertailla molempia, itse enempi tykkään Jeffreen mattaväreistä mutta ehdottomasti kiiltävät sävyt on sitten Lethalin hommia <3

   Poista
 3. Tää on upea<3 Noista mattasävyistä oon kuullut samaa mitä säkin sanoit, harmi jos ne ei ihan vakuuta, vaikka noi multichromet toki vissiin onkin just se brändin juttu. Tää paletti tuo mulle vähän mieleen Jeffreen Blood Lustin, ja rakastan sen sävymaailmaa. Tääkin olisi siis ihan mun palettini, mutta täytyy vaan koittaa malttaa mieli ja jättää ostamatta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin mietin tätä pitkään ja onneksi tuli ostettua, todella kiva kyllä on :)

   Poista
 4. Onpa upeita ja erilaisia sävyjä. Varsinkin toi turkoosi Aurora on upea. Voisin jopa itse käyttää sitä kesällä yksistään luomella, levittäisin sen vaan sormin. Harmi, kun ei myydä yhtä nappia. 😅

  Kauniita meikkejä olet tehnyt. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sitä yksittäisenä nappina :) en ole muuten sitä sävyä vielä paletista kokeillutkaan! Kiitos <3

   https://www.nobebeauty.fi/product/3494/lethal-cosmetics-magnetic-pressed-multichrome-shadow-aurora

   Poista
 5. Nuo sävyt sopivat sun silmille kyllä erinomaisesti <3 Kiva, että tämä isompi paletti oli sitten onnistunut ostos. Yllättävän monipuolisesti tässä erilaisia sävyjä. Kaunis paletti!

  VastaaPoista
 6. Nätit meikit. Isoissa paleteissa yhdelle napille tulee vähemmän hintaa, mutta kertakustannus isompi.
  Löysin viimein omat isot palettini, niin pääsen taas sutimaan. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) juu, nämä on kyllä halvempia ostaa paletissa :)

   Poista

Kiitos kommentista <3