keskiviikko 5. heinäkuuta 2023

2. välikatsaus - 23 loppuun vuonna 2023

Heips! Tänään vuorossa 2.katselmus "23 loppuun" -projektissani :) viimeksi loppui 7 tuotetta ja olin tyytyväinen edistymiseen joten missähän vaiheessa nyt ollaan? Lähtötilanteen eli projektissa mukana olevat tuotteet näet tästä.

Maybelline Lasting Drama purkkirajaus joutaa nyt pois. Tämä osoitti selkeästi kuivumisen merkkejä, ja mikäli teki paksut rajaukset, ne eivät enää pysyneet vaan raskas luomi "kulutti" rajauksen epätasaiseksi. Hankala selittää mutta raskasluomiset ymmärtää. Tämä oli tositosi suosikki ja huippu tuote, mutta ehkä mun ei kannattaisi ostaa purkkijuttuja kun en ehdi käyttää pois ennen pilaantumista. Niin tuppaisi käymään esim kulmapomadelle. En tiedä myydäänkö tätä edes enää, ei vissiin :/

Smashbox Under Eye Primer on ollut suosikkini ennen peiteainetta laitettava primerina. Se tuo heleyttä ja kosteuttaa hyvin. Loppua kohden aloin huomata tuotteen olevan jo aikansa elänyt, mutta hyvin sen saa käytettyä pois. En varmaankaan osta nyt uutta koska koen pelkän sy-voiteen riittävän. Tai sitten mulla tulee tätä tosi ikävä ja uusi on saatava ;) Moni tästä tykkää mutta olen kuullut myös soraääniä. Luulen että tämä tuote ymmärretään paremmin ikääntyvien ihmisten joukossa ;)

Clarins Everlasting Concealer oli tosi hyvä! Olen joskus aikoja sitten saanut tämän pr-näytteenä ja kesti kyllä vuosia käyttää pois. Sävy Light oli loistava talveen, koostumus kivasti levittyvä eikä takerrellut juonteissa. Suosittelen vanhemmalle iholle, miksei nuoremmallekin. Riittoisa, pieni määrä riittää. Nyt haluan käyttää jemmoista muita pois ja ihana päästäkin kokeilemaan muitakin! 

Make Up Store Masai on täydellisin varjostussävy ikinä! Teen contourin jokaikinen päivä, pyöreä naama kun on :/ Masai on kasvoilla luonnollinen eikä näy väärän värisenä. Harmi kun tämä uusi pakkaus on tälläinen mininappi, tästä ei isolla siveltimellä niin vaan otetakaan. Käytin pois mutta en usko ostavani tätä pientä nappia enää uusiksi.

Buxomin Full-On Plumping Lip Polish Celeste tyhjeni hyvää tahtia, tämä on yksi lempikiiltojani, mutta tämän aika oli nyt mennä. Alkoi maistua jo oudolta, koostumus meni paksuksi ja tahmoi huulilla. Sävy on kyllä ihana kimmeltävä viileä nude, huulilla tosi kylmän värinen ja näyttävän kimaltava. Jos kiillossa on kimalteita niin niiden pitää näkyä huulillakin ;) Voisin jopa ostaa tämän joskus uusiksi, yksi toinen sävy mulla on näitä avaamattomana jemmassa. 

Physicians Formula Butter Bronzer sävyssä Light oli ihanan värinen! Tätä voi sutia huoletta eikä se erottunut kasvoilla epämääräisinä läntteinä. Sävy on lämpimänpuoleinen mutta koin sen ihan sopivaksi itselle talvella. Tähän kun sai pannun näkyviin niin oli helppo kuluttaa kokonaan loppuun. En usko että saan projektissa olevia poskipunia loppuun mutta iloinen olen tästä bronzerista. Käytän poskipunaa aina vähiten, bronzeria, contouria ja highlightia enemmän. En usko ostavani tätä nyt vartavasten uutta, mun mielestä mulla on tämä sävy isossa PF kasvopaletissa. Tästä on mattaversio joten ehkä mieluummin ottaisin sen kuin tämän satiinisen. 

Jos olen laskuissa vielä mukana niin projektissa on nyt loppunut 13 tuotetta joten 10 on jäljellä. Muutama niistä vielä loppuu kesän aikana mutta loput tulevat olemaan vaikeita. Yritän kuitenkin ja käytän ahkerasti projektin poskipunia mutta ne on yllättävän hankalia saada edes pannutettua :D

Mitä mielipiteitä näistä loppuneista? Miten projekti on sun mielestä edennyt tähän asti?


6 kommenttia:

 1. Oo tosi hyvin sulla etenee tää! Oot ton bronzerinkin saanut loppuun, vau :) Mulla on hankaluuksia saada siitä theBalmin Bahama Mama Bronzerista edes sitä hiton pannua näkyviin, vaikka oon vuosia tota käyttänyt :'D Poskipunien pannutus on vaikeaa, kun niitä ei kerralla kulu kovin paljon. Varsinkin jos on vähänkin parempi pigmentti niin ei voi liikaa laittaa, ettei tuu ihan övereitä kasvoille. Tsemppiä taas ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 joo poskipunat on vaikeita enkä ymmärrä mitä ihmettä ajattelin valitessani kaksi poskipunaa mukaan! En selvästikään mitään! Toivon kyllä saavani pannun edes toiseen...bronzerit on helpompia kun niitä voi laittaa paljon mutta Bahama Mamakin on paljon pigmenttisempi ja näkyvämpi kuin tämä. Mulla on kans se ja se on kyllä ihana <3

   Poista
 2. Koen että buxomit ovat kyllä juuri tahmaavia huulilla ja paksuja, ihan uusinakin. Olisipa kiva jos olisi sellainen samettinen koostumus jossain huulikiillossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne on mutta vanhaksi menemisen huomaan kun alkaa haista kummalle ja jää sellaisiksi paakuiksi huulille. Mietin mikähän olisi sellainen samettinen kiilto...tulee kyllä vaan joku kiiltopuna ennemmin mieleen :)

   Poista
 3. Hyvin on projektisi edennyt. Tuon Smashbox Under Eye Primerin käyttö on hieman unohtunut ja sen kyllä huomaa, kun viirut alkavat muodostua meikkipäivinä silmien alle. Sait hyvin kulutettua loppuun Masain ja tuon bronzerin.
  Minulta on loppunut vain Clarinsin huuliöljy. Bohon kulmakynä on lyhentynyt ja keltainen neutraloija on riittoisa. :D Loppuvuoden haasteita voisi olla Nuin meikkivoiteen kulutus ja Ablaizen ainakin yhden sävyn pohjan saaminen näkyviin. Intensaen base coatin kulutus loppuun tai kunnes kuivuu. Yllättävän hyvin kestänyt kuivumatta pulloon. Vielä puolet jäljellä.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä tavoitteita ja sellaisia realistisia! Tsemppiä projektiin :)

   Poista

Kiitos kommentista <3