keskiviikko 26. heinäkuuta 2023

ABC: O niinkuin OPI Ink

Jatketaanpa ABC -haastetta pienen tauon jälkeen. OPI Ink oli valittu O -kirjaimeen ja tein tällä yhdet lakkaukset jo aiemmin mutta ne eivät päässeet julkaisuun. Otan siis uusiksi ;)

Tämä OPI Ink on uusi versio, mulla on joskus aiemmin ollut se vanha. Ja se oli kyllä paljon hienompi, siinä näkyi se mustemainen väri ja muistelen siinä olleen shimmeriä. Tämä uusi on hennolla violetilla duochromella oleva musteensininen, ja ainakin pienessä pullossa vaikea lakattava. Kaksi kerrosta kuivui tosi hitaasti mutta levittyi kyllä ihan siististi, ja kynsinauhoille menemättä. 

Mulle siis riittää pieni pullo tätä ja voi olla että tämäkin jää enemmän varvaslakaksi. Varpaita on helpompi lakata tällä minisudilla. Mutta on tämä kynsilläkin hieno ja sopii minusta kauniimmin lyhyille kynsille. Koristelin seuraavana päivänä kun ennätin, ihan vaan simppelit decalit sipaisulla Essien glitterlakkaa.

Kynnet on olleet vähän paremmassa kunnossa, meni sitten näin pitkälle että kesä alkoi parantaa niitä. Tai mikä kesä, tuntuu että ollaan jo syksyä kohti vahvasti menossa. Vaihdoin aluslakan vähän kosteuttavampaan; Sally Hansen Nailgrowth Miracleen. Kellään kokemusta? Öljynä mulla on se Essien aprikoosiöljy, en ole ikinä sitä kokeillut..voitteko uskoa? Ja kynsilakanpoistoaine on ilman asetonia. Niin ja syön Apteq Biotiini Extraa. Jospa ne kaikki yhdessä auttaisi...

Mitä tykkäät tästä lakasta?


8 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää taas! Ja noi koristeet tekee kyllä tosi kauniin loppusilauksen kynsille<3

  VastaaPoista
 2. Itse olen huomannut, että kynnet kasvaa paremmin kun viilaa niitä mahdollisimman vähän. Lisäksi kannattaa nauttia kollageenilisää. Sitä saa juomana, jauheena sekä tabletteina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä :) mun on viilattava päivittäin kun kasvavat muuten ei-toivottuun muotoon :/

   Poista
 3. On kyllä tyylikäs väri! Minulla on ollut sellainen olo, että ilmassa on jo syksyn tuntua. Eipä tässä ole juuri muuta tehnytkään kuin töissä käynyt ja kotona lepäillyt kesällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin välillä on jo syksyinen fiilis :) en oikein välitä niistä hirmu helteistä mutta en niin sateistakaan. Kesä on mennyt vaan töissä, ei yhtäkään reissua ole tullut tehtyä...

   Poista
 4. Nätti lakkaus. Olen katsellut muutamaa vanhempaa OPI-lakkaa, ink ja private jet, kaupassa ja vaikuttaa, että ne ovat muuttuneet alkuperäisestä sävystään jonkin verran.
  Minullakin tuo Essien aprikoosiöljy odottaa käyttöönottoa. Kynnet voivat kesällä hyvin, mitä nyt reunoista välillä repeävät. Kasvavat myös nopeammin kuin talvella.
  Edelleen tuo mini OPIn suti on mielestäni kehno. Jäänyt sen taki käyttämättä noita minejä, mutta voisivat toimia varpaissa, kuten mainitsit.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) My Private Jet on kans muuttunut, huonompaan suuntaan...OPI minisuti on kyllä huono, tuntuu että jotenkin tietyt lakat levittyy sillä vielä huonommin, kuten vaikka tämä :) olen tykännyt tästä Essien öljystä, tosi hyvä tuote!

   Poista

Kiitos kommentista <3