sunnuntai 23. heinäkuuta 2023

Kynsien koristelu elmukelmulla

Pitäis kyllä ehdottomasti selata omia vanhoja postauksia enemmän kun niistä saa ideoita...arvatkaa olinko tälläisen kelmutus -tekniikankin unohtanut kokonaan vaikka se on tosi helppo ja nopea! Pitihän ne elmukelmulla koristellut kynnet sitten väsätä ;)

Ihan ensin lakkasin kynnet OPI Don´t Bossa Nova Me Around lakalla, halusin valita pohjalle vaalean lakan jotta koristelut erottuvat. Lakkasin kynnet edellisenä päivänä että ehtivät kunnolla kuivaa. Aamulla rupesin sitten koristelemaan elmukelmulla. Lakkoina essence valkea cremelakka sekä kaksi OPI -lakkaa; OPI With A Nice Fin-Nish! sekä Just A Little Rösti At This. Kolme lakkaa eli otin kolme pientä elmukelmu tolloa. Mainoslehden päälle ripaukset lakkaa, tollon töpöttely siihen ja sitten kynnelle. Jos ei halua liian vahvaa lopputulosta niin töpötä tollosta ( ihme sana ) liiat paperiin pois. Tosi helppoa!

Ja ennenkaikkea nopeaa. Emmin tekisinkö leimaukset vielä päälle, ensin mietin että ne on liikaa mutta päädyin Ùberchic leimauskuvioon laatasta 5-01. Ja onneksi leimasin kun tuli paljon kivemmat ;)

Sellaiset renesanssi -tyyliset tai joku taidemaalaus tulee mieleen?? Tykkään itse todella paljon, minusta nämä on tosi kivat ja ihasteltavat kynnet. Värivalinnat meni ihan nappiin kerrankin! esim tuo OPI suomilakka on sellainen jolla en oikein ikinä lakkaa kynsiä mutta koristeluissa käytän paljonkin. 

Mitäs tykkäät näistä? Onko elmukelmu -tekniikka tuttu juttu?

8 kommenttia:

 1. En oo koskaan kuullutkaan, mutta oikein kiva lopputulos :)

  VastaaPoista
 2. Nää on todella kauniit!
  Ei ole kyllä ihan hetkeen tullut elmukelmua käytettyä, samoin vesimarmorointi on jäänyt aika vähälle ja ihan perus water decalien käyttö :S

  VastaaPoista
 3. Muistan, kun tämä tekniikka oli hitti. :) Silloin jopa kokeilin. Nätit lakkaukset.
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3