sunnuntai 26. helmikuuta 2023

Random meikkikuvia

**Mainoslinkki

Tänään luvassa ihan vain random meikkikuvia joita on tullut otettua. Osa kuvista taitaa olla syksyltä ja viimeisimmät ihan tuoreita. Olen vältellyt meikkikuvien ottamista nyt talvella, ja ihan syystä...kuvista tulee niin väärän värisiä ja joutuu muokkaamaan. Tuntuu että taidot on ihan ruosteessa joten koittakaa kestää ;D

Wet`n`Wild Heart & Sol -luomiväripaletti, hintaa päälle kymppi joten hinta-laatusuhde on hyvinkin kohdillaan! Wettis on yksi suosikkini edullisista meikkisarjoista ja Seppälä oli kyllä lempivaatekauppani!  **Cocopandalla näyttää olevan tätä palettia sekä sitä huippuhyvää luomivärinpohjustajaa jos et ole vielä kokeillut :) pysyy hyvin rasvaisilla luomilla!

Kiva kokonaisuus lämpimiä punertavia ja persikkaisia sävyjä. Jossain vaiheessa en pitänyt punertavista mutta äkkiä näyttää mieli muuttuvan ;) todella hyvä arkipaletti, äärettömän helppo ja nopea käyttää. Meikkiin saa halutessaan syvyyttä tai kimallusta mutta myös pelkät mattameikit onnistuvat tällä paletilla. Sinisille silmille upea paletti!

**Jeffree Star Banana Fetish luomiväripaletti on yllättävän ihana! Se oli viime vuoden parhaissa meikkituotteissa ja edelleen pidän siitä valtavan paljon! Seuraava meikki on tehty sävyillä Never Bitten, Hammock ja Size Queen. Rajauksessa mustan kynän päällä Don´t Choke. Nopea sutaisu vaan! Tällä paletilla onnistuu aina ja vaikka sävyt näyttävät keltaisilta ja jotenkin pelottavilta, ne ovat luomella todella kauniita. Sairaan hyvä kokonaisuus etenkin vihreille ja sinisille silmille. Tämä paletti kannattaa hankkia jos et jo omista. Parhaita Jeffreita vaikka itsekin oli alussa että en hanki tuota!

Banana Fetish nousi kyllä todella yllättäen suosikkipaletiksi! Ymmärsin että keltaiset ja lämpimät rusehtavat sävyt toimivat mulla todella hyvin, ja paletin kiiltosävyt on ihan omaa luokkaansa!! Otin myös käyttöön ne Beauty For Certain kajalit jotka sain tammikuun Boxycharmista, ja pysyvät hyvin raskailla luomilla. Hyvä että eivät olleet turhia itselle, tässä siis rajauksena kajaleista musta jota pehmennetty ruskealla luomivärillä.



Seuraava meikki on loihdittu Loracin Noir paletilla. Pakko todeta että kerrankin olen ylpeä hamstraamisestani, olen pikku hiljaa hankkinut Loracia itselleni. Ja onneksi olen koska tätä palettia ei oikein saa enää mistään. Joistain nettikaupoista Lorac näyttää katoavan eikä merkiltä tule uutuuksia. Jotain siis tapahtuu?! Harmi jos poistuu suomesta, epäilen nimittäin vahvasti sitä.



Toinen toistaan upeampia shimmereitä, metallinhohtoa ja hyvälaatuisia mattavärejä. Tämäkin meikki oli tosi pikainen "treffimeikki" ja katsokaa miten näyttävä hohtonsa ansiosta!


Kuten sanoin niin Noir on tosiaan yksi kokoelmani lempipaletteja. Myös Soleil on kiva mutta lämpimämpi, Noir on täynnä klassisia kylmiä sävyjä. Laatu on ihan ammattilaistasoinen ja paletilla on helppo meikata, ja sulauttaa värit yhteen. Ja nuo shimmerit/metallinhohdot on sellaisia pehmeitä ja tosi pigmenttisiä, ei kuivan varisevia!


Tykkäsitkö pitkästä aikaa meikkipostauksesta? Nyt niitä alkaa sitten tulemaan kun päivät alkaa valaistua ;) 
Ihanaa kevättä kaikille ja kerro mikä oli lempimeikkisi tai oliko tuttuja palettja mukana?

22 kommenttia:

  1. Kauniita meikkejä kaikki ja hei, täällä toinen Seppälä fani:)

    VastaaPoista
  2. Nää on kaikki tosi kauniita meikkejä, mutta eniten tykkään tosta alimmasta :) En oo itse Loracia käyttänyt, mutta muistan kun jossain vaiheessa noita Soleil ja Noir -paletteja kehuttiin ihan älyttömästi. Eikä varmasti syyttä, onhan tolla tehdyt meikit olleet upeita ja tää sun meikki jälleen siitä hyvä esimerkki<3 Mulla on punaiset meikit jääneet aika vähille myös viime kuukausina, pitääkin taas joku kerta kokeilla, ne kun oli jossain kohtaa ihan mun suosikkeja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ei niitä kyllä suotta kehuta, etenkin Noir on kokoelmani parhaita paletteja! Tuo shimmereiden säkenöinti on niin uskomattoman upeaa <3 mulla kans oli välillä ettei punaiset kiinnostanut mutta nyt kyllä taas...

      Poista
  3. Wau tuo keltainen meikki osui muhun, upea! :)

    VastaaPoista
  4. Minäkin tykkään noista Wettiksen paleteista. Ne on tosi nättejä ja hyviä, vaikka tähän mennessä itselläni onkin vaan yksi. Täytyypä tsekata heidän luomivärinpohjustajansa, kun vanha on kohta lopuillaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se pysyy tosi hyvin etenkin rasvaisilla luomilla. Kuivalle tai atooppiselle iholle se ei kuitenkaan sovi :)

      Poista
  5. Ooh, tuo Loraic Noir! Googlasin, niin sitä ainakin Lycolta saa eli jos häipyy Suomesta, netistä onneksi saatavilla. Ihan sormia syyhyttää tuo... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole Lykolla, loppu on...Soleilia saattaa löytää vielä Notinosta...

      Poista
  6. Toi oranssihtavan kellertävä meikki on aivan ihana! 😍

    VastaaPoista
  7. Kivoja meikkejä<3 Tuo kellertävä meikki todella sopii sinulle hyvin! Kaikki nämä paletit on kauniita. En tiedä minäkään mitä Loracille on tapahtunut, mutta yleisesti ottaen niiden monet luomiväripaletit ovat olleet pitkään loppu useissa ulkomaisissa verkkokaupoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti Loracilla tulisi uusia paletteja, ja ylipäätään olisi täällä myynnissä mutta en tiedä miten on otettu vastaan täällä takapajulassa ;) Kiitos, tuo Banana Fetish on kyllä mulle tosi sopiva paletti vaikka alussa niin epäilin!

      Poista
  8. Tosi kauniita meikkejä kaikki. Jos lemppari pitäs valita, nii nuo Loracilla tehdyt meikit. Se paletti on kyllä ostos, jota ei oo tarvinnu katua. Tilasin sen urban Decay honeyn.. Vähän jännityksellä ootan, kun eihän ne sävyt ikinä youtubessa näytä samalta kuin ihan livenä. Onko se Ultraviolet laadultaan tosiaan niin huono, ettei välttämättä kannata hankkia? Sävyt on tosi kauniit kyllä, mutta jos pigmentti niin huono minkä käsityksen youtubesta saa, nii hermohan sen kans palaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ihana kuulla että minusta oli apua ja sattui mieleinen paletti <3 Honey on nätti kyllä ja pigmentti hyvä. Ultra Violetin hankkisin hyvästä alesta, kyllä sen mattasävyt on hyvät, mutta just se turkoosi ja violetit on sellaisia että väri pitää hangata sormin, siveltimillä ei oikein saa kun niin kuiva laatu. Jos siihen on valmis ja halvalla löytää niin ehkä sitten ;) ei jää ainakaan harmittamaan ettei hankkinut. Onhan se kaunis paletti mutta itselle kieltämättä pettymys kun aina pitänyt UD laatua tasaisen hyvänä.

      Poista
    2. Aina sinusta on ollu tosi paljon apua. Toivottavasti ei haittaa, kun kyselen nii paljo, mutta se on ihana, kun vastaat aina sillai ystävällisesti ja ymmärrät mitä tarkotan, kun joskus on vaikeaa yrittää kunnolla muotoilla kysymys <3 Osaisinpa yhtä kauniisti yhdistellä värejä. Mutta ei, siksi niin paljo kattelenki meikkivideoita. Tulee sellanen vähä surullinenki fiilis, jos tuo on viimenen naked paletti, kun ne on niin mieluisia ollu ja on edelleen tärkeimpiä tässä kokoelmassa :)

      Poista
    3. Ihana kuulla <3 eikä ole kertaakaan haitannut että kysyt, autan parhaani mukaan :) jos se Ultra Violet kiinnostaa niin kannattaa se hankkia, vaikka se ei mulle mieluisin ole niin kiva kuitenkin omistaa se ja yritän käyttääkin sitä välillä ;) kyllä sillä kaunista meikkiä tulee! Ja kokeilemalla oppii ja videoista on paljon apua, katselen itsekin päivittäin!

      Poista
    4. Kiva kuulla, niin uskallan kysyä jatkossakin kun kuitenki tulee aina jotain mieleen :) katselen tuliskohan se ultraviolet enempää alennukseen. Nyt on Lookfantastic 40,45€. Ihan paras blogi ehdottomasti, kiitos siitä. Aina innolla ootan uutta postausta <3

      Poista
    5. Kiitos, ihana kuulla <3 yritän päivittää 3 päivän välein. Kyllä se varmasti tulee parempaan aleen, on kuitenkin melko tuore paletti vielä ;)

      Poista
  9. Kylläpäs onkin nättejä meikkejä! Toi wettiksen paletti on hieno, ihania sävyjä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3