torstai 2. helmikuuta 2023

Boxycharm Tammikuu 2023

Tänään kurkataan vuoden ensimmäinen Boxycharm! Ja itseasiassa, yllätytte varmaan tästäkin mutta päädyin katkaisemaan tilaukseni. Tällä hetkellä koen niin stressiä yksinasumisesta ja kaiken maksamisesta itsekseni, että ylimääräiset turhakkeet eivät varmasti ole tarpeellisia. Lisäksi onhan tämä kallis. Ilahduttaa toki kuukausittain, ehkä palaan tämän pariin joskus myöhemmin tai vaihdan Ipsyyn. Tykkäisin ehkä itse valita useamman tuotteen vaikka se ei niin yllätysmomenttia sitten tuokaan. Ainakaan eilen ei lähtenyt veloitusta Helmikuun boxista joten tilaus kai meni sitten kerrasta poikki. Olin valinnut siihen Benefitin ripsarin mutta voin tietty ostaa sen joskus jos haluan ;) säästyypähän se 70 e tässä kuussa.

Choice tehtiin 12.12 kahden tuotteen väliltä. Muistin taas ottaa kuvan vaihtoehdoista!

Valittavana oli Wander Beautyn uutuus luomiväripaletti tai ABH kulmageeli. Paletti ei nyt iskenyt koska ei erikoinen ollut, enkä ole kulmageelien suurkuluttaja mutta Anastasiaa on mukava saada, joten valitsin Taupe sävyisen kulmageelin. 

Tuttuun tapaan 5 täysikokoista tuotetta joiden arvo oli 136 dollaria. Boxia mainostettiin mm.Elemiksen kasvovedellä jota kovasti toivoin mutta eipä tosiaan omaan boxiin sattunut. Boxia avatessani ymmärsin heti että oli oikea päätös lopettaa tilaus. Pari kivaa tuotetta mutta taas enimmäkseen sellaisia mitä en käytä, halpamerkkejä ja samaa toistoa koko ajan. Ehkä Ipsy voi olla sitten boxini kun sen sisältöön voi enemmän vaikuttaa. Tämä setti ei nyt ollut maksamani hinnan arvoinen valitettavasti.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel / arvo 20 dollaria
Kulmageeli ei tosiaan ole pakollinen osa meikkiäni mutta käytän kyllä kun sellaisia nyt on siunaantunut ;) Taupe on tuttu ja turvallinen sävy, Anastasian kulmameikit huippulaatua joten tämä oli mieluinen tuote. Tätä on kehuttu hyvin pitäväksi ja varmaan seuraavaksi otan tämän käyttöön kun entinen loppuu.


Touch In Sol Pretty Filter Waterful Glow Cream / arvo 48 dollaria 
Muistaakseni en ole tätä brändiä kokeillut mutta ulkonäöltään tämä on tuttu merkki. Hyaluronihappoa sisältävä kevyt kasvovoide, hyvältä kuulostaa ja menee odottamaan käyttövuoroaan. Boxin parasta antia laatumeikkien lisäksi on olleet kaikki kiinnostavat ihonhoitotuotteet kuten tämä. Vaikka boxitilaus nyt loppuukin niin kyllä mulla on kaapissa paljon mielenkiintoista testattavaa, kiitos Boxycharmin ;)


Persona Cosmetics E-Balm Tinted Lip Balm / arvo 22 dollaria
Puuh, TAAS lip balm. Näilläkään ei hirmu menekkiä mulla ole, mutta toivoin että jos saan tämän, saisin punaisen sävyn. Ja nappiin osui, tulee sitten käyttöön. Ainut että vähän nasty kun punassa on jälki, metalliosassa jotain tahmaa ja koko pakkaus kilisee. Ei siis mikään hirmu laadukas vaikutelma mutta jospa tuote olisi hyvä käytössä ;)


Love+Craft+Beauty Plasma Gloss / arvo 18 dollaria
En edelleenkään käytä voidemaisia juttuja enkä tälläisiä saati tämän väristä, ja aina saan tälläisiä :( HUOH!


Beauty For Certain Perfect Collab / arvo 38 dollaria
En voi uskoa että kahden kynän arvo olisi tuollainen. Ja enkö toissa boxissa just saanut kahden kynän setin, tämä just ärsytti kun voisi vähän vaihdella tuotteita!! Tuntuu että aina on pari hyvää tuotetta ja loppuboxi tälläistä halpaa täytettä joka ei satu mieltymyksiini. Testaan tämän mustan sävyn kestääkö rasvaisilla luomilla, jos ei niin annan veljen tytöille. Toinen sävy on tuollainen pronssinen, ei ehkä mieluinen mulle. 

Sellainen tällä kertaa! Onhan tästä ollut kiva kirjoitella ja boxipostaukset on suosittuja joten toivotaan että tilausta joskus jatkaisin tai vaihtaisin vaikka Ipsyyn vaihtelun vuoksi ;) 

Mitä pidit sisällöstä? Kumman choicen olisit valinnut?


18 kommenttia:

  1. Hyvä juttu pitää taukoa, eihän mikään estä sinua tilaamasta taas ja vaikka kokeilla Ipsyä ensikerran :) Nyt kuitenkin sulla tulee muita kivoja kuluja sisusteluun ja muuhun, niin kiva jättää siihen siis tuo sama summa vaikka joka kuulle. Olisin myös ottanut tuon ABH kulmageelin! Muuten boksi on vähän plääh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin juuri, melko varmasti tilaan jotain kauneusboxia joskus vielä :) Kuluja kyllä on, kaikkea tarpeellista hankintaa ja pitäisi säästää tulevaan kylppäriremonttiin. Boxi oli kyllä plääh, parempiakin on nähty!

      Poista
  2. Itse lopetin korona-ajan alkuvaiheessa boksit, ja ohjasin säästyvän summan suoraan säästölippaaseen. Enää en maksaisi yllätyksestä (joka lopulta on jopa pettymys) niin järkyttävää summaa.. nyt kun rahat on könttänä niin hirvittää miten paljon on mennyt tavallaan ihan haaskuun. Näillä jemmatuilla rahoilla tehdään pieni pintaremontti kotona :)
    Varmasti sinäkin voit säästyvällä rahalla ostaa sitten halutessasi joka kuukausi jonkun aidosti mieleisen tuotteen. Tuolla rahalla saa vuodessa vaikka 12 kunnon palettia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin saa, on se iso summa mikä jää säästöön. Mulla on melko varmasti tulossa kylppäriremontti joten se on mulla säästökohteena, ja kokoajan mulla menee esim S-bonukset ja mikrosäästäminen ostoksista säästöön. Ja nyt omassa asunnossa menot nousevat niin fiksua säästää :) Mulla on kyllä kosmetiikkaa sen verran että niistä voi nauttia pitkään <3

      Poista
  3. Varmasti fiksu päätös lopettaa/tauottaa tilaus tässä kohtaa :) Nää boksit on hyviä, muttei ehkä sen ~70 euron arvoisia, mitä näistä nykyään joutuu maksamaan. Ilman toimituskuluja Suomeen ja alveja sun muita tää olisi oikeasti todellakin tilaamisen arvoinen. Harmi kun siihen 30 dollarin päälle tulee vielä niin paljon lisää :D Ipsy Plussasta koin saavani enemmän vastinetta rahoille, kun siinä tosiaan oli niin paljon paremmat mahdollisuudet vaikuttaa boksin sisältöön :) Jos jossain vaiheessa lähden jotain boksia vielä tilaamaan, valitsen mieluummin Ipsy Plussan kuin Boxycharmin.

    Tästä boksista mulle olisi jäänyt ainoastaan toi kulmageeli ja kasvovoide, muille ei olisi mulla ollut käyttöä. Toi choicen paletti on sävymaailmaltaan ihanan hempeä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tuntuu kanssa että Ipsyssä saisi enemmän rahoilleen vastinetta. Boxycharmissa tuntuu vähän taso laskeneen ja hinta vaan nousee. Jos ei olisi käsittelymaksuja ja tulleja, niin olisi vielä suht ok, mutta tuntuu että kokoajan menee yli 30 euron se pelkkä boxiveloitus. Ipsyssä olisi kiva kun saa valita 3, mutta pelottaa että olisi unohdettu joku tuote kuten sulla tms. Mulla tuo purkissa oleva juttu lähtee eteenpäin, sitten nuo kajalit jos ei toimi mulla. Muu tulee käyttöön :) Olisin toivonut saavani Boxycharmissa enempi kivoja huulipunia mutta sain tosi usein näitä balmeja. Taisin kerran saada huulipunan tässä 1,5 v aikana, sellaisen jota aion käyttää :)

      Poista
  4. Näitä boxipostauksia on tosiaan ollu kiva lukea, muttei tietenkään sen takia kannata tilata. Varmasti hyvä päätös pitää taukoa, aina voi aloittaa tilaukset uudestaan, jos siltä tuntuu. Tämä boksi ei itseänikään säväytä. Tuo kulmageeli mahdollisesti voisi toimia ja kasvovoide varmasti käyttökelpoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat suosikit mullakin, sekä tuo punainen lip balm. Boxipostaukset on aina olleet suosituimpien joukossa, todella harmi luopua niiden kirjoittamisesta mutta tietenkään pelkästään sen takia ei voi tilata ;) tietysti joku LF tai Glossybox olisi halvempi, mutta kun ne ei niin säväytä kuin jenkkiboxit...

      Poista
  5. Mie oisin varmaan ottanut tuon luomiväripaletin :D Ei kyllä kovinkaan erikoinen boksi, vaikka olikin aikalailla meikkipainotteinen. Ei mitään semmoista spesiaalia tuotetta ollut tässä boksissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ei todellakaan ollut spesiaali vaan oikeastaan pettymys. Olisin kovasti toivonut sitä Elemiksen kasvovoidetta mutta ei....ihan hyvä päätös siis lopettaa :)

      Poista
  6. Ihan ymmärrettävä ratkaisu jättää boksi tauolle. Tavaraa on varmaan kertynyt näistä kaappeihin, niin niitä pääset nyt käyttämään pois. :) Tarpeettomat eteenpäin vaan. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on paljon tuotteita joista nauttia ja niistä on iloa pitkäksi aikaa :)

      Poista
  7. Olisin valinnut tuon kulmageelin. Itse asiassa tilasin sellaisen juuri tammikuussa kokeiluun Cocopandasta. Tykkäsin aikoinaan ihan hirmusti boksien tuomasta yllätysmomentista, mutta sitten tosiaan lopputuloksena oli useimmiten pettymys. Ajattelin, että säästyneillä rahoilla voi sitten tarvittaessa ostaa jotain, josta varmasti iloitsee. Ajattelisin myös, että kun boksit ovat liiketoimintaa, niin ei ole mahdollista saada niistä aina tuotteita, joiden arvo on huimasti enemmän kuin boksin hinta. Pidemmän päälle siellä täytyy olla joukossa höpötuotteita, kuten esim. nyt nuo kynät, joiden oikean arvon täytyy olla jotain paljon vähemmän kuin ilmoitettu arvo. Mutta joka tapauksessa boksipostauksia on ollut kyllä tosi tosi kiva lukea, mutta ymmärrän hyvin myös sen, että pidät välillä ainakin taukoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä juuri, kaikki ei tietysti voi olla hirmu arvokkaita juttuja kun ajatellaan että boxi maksaa 27,99 dollaria. Kaikki muu päällehän on extraa postittelujen takia :) että kyllähän arvo on aina kattanut sen. Tänne kun sen postittaa niin lisähintaa tulee rutkasti ja silloin toivoo rahoilleen vastinetta :) Voisin kyllä tosiaan ostaa säästyneillä rahoilla oikeasti vaikka jonkun ihanan paletin joka kuukausi, mutta nyt keskityn säästämään. Ehkä joku päivä palaan taas jonkun boxin pariin ;)

      Poista
  8. Mäkin olisin valinnut kulmageelin. Ihan fiksu päätös jättää boxi tauolle. Onhan toi kuitenkin melko paljon rahaa kuukaudessa. Onneksi onnistui helposti. Onpas toi gloss tumman näköistä. 🙄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tuo gloss on sellainen etten ymmärrä missä sitä käyttäisin...ei vaan mun juttu yhtään :)

      Poista
  9. Ipsy ja boxy charm yhdistyi eli ipsy glam bag plus on nykyään Boxycharm hyvää että ipsy apissa voi valita tuotteet ja seurata boxia tää mun eka yhdistynyt boxi eli mielenkiinnolla jään seuraan mimmoinen tulee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerro sitten millainen tuli!! Mua houkuttaisi kans tilata mutta hitsit kun on niin kallis. Näin pari spoilausta uudesta boxista mutta ne on aina niitä pr-boxeja, esim tähänkin sisältöön kun vertaa niin ne on aina ihan erilaisia....toivottavasti sä saat kivan sisällön. Voi olla että jatkan tilausta kunhan rahatilanne vähän paranee ja saan remontin tehtyä. Se kuitenkin on ollut paras boxi ikinä <3

      Poista

Kiitos kommentista <3