keskiviikko 30. marraskuuta 2022

Glossybox Marraskuu 2022

Mulle tuli vielä tämän kuun Glossybox ja sitten tilauksen pitäisi olla päättynyt. Tämä boxi ehti olla päivän pakkasessa postilaatikossa kun postin seuranta ei näytä kulkua. Toisaalta hyvä että tulee postilaatikkoon eikä tartte hakea kylältä 20 km päästä mutta sitten just nää pakkaset...onneks mikään ei ollut mennyt pilalle, eihän tämä eka kerta ole kun jotain jää pakkaseen. Postilaatikko on siis maantien varressa pienen matkan päässä niin ei kokoajan tule kyylättyä postia. 

Boxin teemana on juhlakauteen valmistautuminen, naisrokkarin tyyli eli Rock & Glam. Voisi kuvitella tuotteiden sopivan siis pikkujoulukauteen! Mun työpaikalla pikkujouluja ei ole eikä niin väliä, en välitä juhlimisesta. Eikä niin kiinnosta muutkaan juhlat, ysiltä nukkumaan mieluummin :D Boxi maksoi 20,99 e ja se tuli taas kuun loppumetreillä.

Glossybox lupaa aina 5 kauneustuotetta joiden yhteisarvo on vähintään 50 e. Tämän boxin kohdalla sanon WAU. Todella hyvä ja minuun iskevä sisältö!! Tuotteiden yhteisarvo oli 145 e ja kaikki tuotteet täysikokoisia! 

Doctors Formula Photo Face / arvo 99 e
Kaikille ihotyypeille sopiva meikinpohjustusvoide. Sametinpehmeä lopputulos, vähentää ihohuokosten, juonteiden ja epätasaisen ihonsävyn näkyvyyttä. Pitää meikin paremmin paikoillaan ja saa lopputuloksen säilymään pidempään. Boxin arvo tulikin jo tällä täyteen. Menee omaan käyttöön odottamaan vuoroaan, ei kyllä tartte primereita ostaa kun niitä siunaantuu kauneusboxeista ;)


Teeez Cosmetics To Die For Eyeshadow "Glow On The Go" / arvo 15 e
Tämä tuotemerkki on tuttu Goodieboxista, sain joskus jonkun huulikiillon. Hohtava vaalea kullansävyinen luomiväri joka kuitenkin menee eteenpäin, en lämpene yksittäisille napeille. Oivallinen juhlakauteen kuitenkin ja hyvä että on nätti väri valittu eikä mikään random...

Spectrum Collections Rock N Glam A40 Smoky Shader Eye Brush / arvo 9 e
Meinasi silmät tippua päästä kun näin Spectrumin siveltimen! Boxi mukailee kyllä hyvin teemaa juhlakauden meikistä, luomivärisivellin on hyvä jatkumo luomivärille. Vaikuttaa oikein hyvältä häivyttelysiveltimeltä, smokymeikkiin sopivalta ja jää omaan käyttöön. Boxin parasta antia, tykkään niin paljon saada erilaisia meikkisiveltimiä.

LH Cosmetics Fantastick Lipstick / arvo 23 e
Siis wau...LH Cosmeticsin huulipuna! Mulla ei ole yhtään merkin tuotteita joten olin tästä niin ilahtunut! Sävyni on Famous. Palkittu huulipuna joka kosteuttaa, pehmentää ja suojaa huulia. 10 eri sävyä, lopputulos on huulilla läpikuultava. Voi käyttää myös voidemaisena poskipunana. QR koodi esitteessä näytettiin pinkinpunainen sävy joten olikohan jaossa erilaisia? Oikeastaan tämä nudenruskea on mulle täydellinen, tälläisiähän minä aina käytän :D Aivan ihana siis ja tulee todellakin käyttöön, hyvä sävy!

Talika Bio Enzymes Eye Patch Ultra-Hydratant / arvo 3,45 e kpl
Siis tää boxi on kuin mulle tehty! Aina toivon kaikkia silmänalusnaamioita ja taas sain sellaisia. Nämä Talikat on ulkonäöltä tuttuja mutta en ole näitä kokeillut. Silmänaamiot antavat iholle nopeaa ja intensiivistä tehokosteutusta. Sisältävät hyaluronihappoa ja probioottista uutetta, sekä aloe veraa että kamomillaa. Hyvät ainesosat ja tulee testattua auttavatko silmänaluskasseihin! 

Siis mä olen ihan mykistynyt. Paras Glossybox mitä varmaan ikinä olen nähnyt ja onneksi sattui nyt omalle kohdalle mun viimeiseksi boxiksi. Tiedättekö, kävi mielessä että jatkaisin sittenkin tätä tilausta. Ei ehkä joka boxi ole tälläinen wau mutta jos toivoisi että valtaosa olisi? Jos laittavat hyvän "pliis jatka tilausta" -tarjouksen niin saatan siihen jopa tarttua! Glossybox -postaukset näyttävät kuitenkin olevan luetuimpia postauksiani joten sisällöntuottajan näkökulmasta kiinnostava jutunaihe teille. Katsotaan ;))

Mitä mieltä boxista?

10 kommenttia:

  1. Vau mikä boxi! Kelpaisi kyllä mullekin. Tän vuoden alussa mulle tuli Glossy kolmen kuukauden pätkänä ja olihan siellä hyviä tuotteita..oli vaan se ongelma heidän kaa, että kaupan päälle ei tullutkaan luvattua Hudan palettia, mutta aspa hehkutti, että onneks sait tän alennuksen, joka oli siis jotain euroja. Mur! Vieläkin ärsyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän, minäkin näin silloin sen mainoksen että saa Mercury -paletin kaupan päälle. Harmi kun ei tullut otettua kuvakaappausta, onhan se nyt ihan tosi väärin että mainostetaan harhaanjohtavasti :(

      Poista
  2. Tässä oli kyllä kivat tuotteet, toi huulipuna ja sivellin erityisesti<3 Yksittäiset luomivärinapit ei muakaan kiinnosta, mutta tossa on tosiaan sentään kiva sävy ja ehkä ton napin saisi tuolta kaivettua pois ja laitettua vaikkapa magneettipalettiin. Boksipostaukset, nimenomaan Goodiebox, Glossy, Bette, on olleet aina munkin luetuimpia, joten sinänsä vähän harmittaa, etten ole pitkään aikaan niitä enää pystynyt lukijoille tarjoamaan :) Vaikka Boxycharm ja Ipsy Plus on omaan makuuni heittämällä parempia kuin noi ns. Suomiboksit, ei ne lukijoita ihan samalla tavalla kiinnosta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kiinnosta muuten. Nämä suomiboxit kiinnostaa enempi :) toivon että saisin vaikka tätä tilattua keväämmällä kunhan sähkönhinta laskee :)

      Poista
  3. Sadan euron primer? Eeeeen pysty uskomaan 😆

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti itsekin googlettaa kun en uskonut ja etten kirjoita väärin :D

      Poista
  4. Ihana sisältö :) Mä kuule nyt ihan extempore tilasin vuodeksi nää boxit. Mulle ei oo varmaan pariin vuoteen tullu mitään boxia niin ihan mukavaa piristystä tämä. Ekasta boxista sai vielä 30% alen ja jonkun Hudan huulivoiteen kaupan päälle joten hyvä diili :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvältä diililtä kuulostaa, toivottavasti sieltä tulee hyvää sisältöä ;) saatan itsekin tilata tätä kunhan joulun konkurssista selviää :)

      Poista
  5. Ihan ok, mutta oikeasti mikään ei olisi mulle super sellainen että tulisi varmasti käytettyä. Noi yksittäiset napit on musta huonoja. Mutta kaipa tuo primeri menee ja tuo LH huulipuna on varmasti hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksittäiset napit olis varmaan mieleisiä jos ei omistaisi satamiljoonaa palettia :D

      Poista

Kiitos kommentista <3