perjantai 18. marraskuuta 2022

Boxycharm Marraskuu 2022

Marraskuun Boxycharm saapui eilen ilahduttamaan näitä pimeitä päiviä. Tällä kertaa boxi tuli tosi äkkiä, se lähti jo marraskuun ekoina päivinä liikkeelle ja oli jo ennen kuun puoltaväliä tulossa PE:ltä suomeen. Suomeen se saapui jo 15.11 eli ihan todella nopeaa! Hyvä vaan näin BF:n alla, eipähän jää mihinkään kuleksimaan...

Teemana on ”Giftable Glam ” ja boxissa jälleen 5 täysikokoista kosmetiikkatuotetta. Yhden olen saanut valita itse ja tällä kertaa muistin ottaa vaihtoehdoista kuvan teille jos kiinnostaa:

Minun lahjakkaista kuvankäsittelytaidoistani voimme tarkastella kuukauden choice tuotteita. Tällä kertaa valittavana oli kolmen näinkin ihanan tuotteen väliltä! Oli kyllä vaikea päättää mutta päädyin Ofran Light -sävyiseen palettiin, siinä on hyvä kylmä contour sävy, highlighter ja lämmin vaaleasävyinen bronzer. Ajattelin että sille on ainakin käyttöä. Valintaa pystyy vaihtamaan vielä 23.päivään asti ja mieleni muutinkin, yritin vaihtaa tuohon Lunar Beautyn palettiin mutta harmikseni se oli jo loppu :/ no, ehkä voin ostaa sen joskus Drop Shopista vaikkakaan en varmaan tarviisi yhtään nudepalettia enää muttamutta...Olispa kiva kun aina olisi näin hyvät valinnat, yllättävää että oli 3 eri vaihtoehtoa koska yleensä on vaan 2 ja joskus huonoja nekin ;D 

Ofra oli siis oma valinta ja sen lisäksi boxista löytyi kolmekin eri meikkikynää, silmänalusnaamiot ja huulirasvaa. Kyllä minua harmitti ihan hirveästi että miksi en tajunnut ottaa tuota Lunar Beautya :D mutta on tuo Ofrakin hyvä. Vähän pelotti millainen setti sen ympärille on koottu kun näin että vaihtoehtoina on mm.se lämpösuoristusharja vai mikä lie, ja en sellaista todellakaan halua. Melko alhainen paino postittaessa kuitenkin kieli paletin lisäksi paketissa olevan kevyitä meikkituotteita. Ei maatamullistava kokonaisuus mutta hyviä käyttistuotteita, en valita tästä boxista!

Ofra Cosmetics Face It Midi Palette / arvo 35 dollaria
Valitsin kolmesta vaihtoehdosta vaaleimman Light -paletin joka sisältää hyvän contoursävyn, upean highlighterin ja lämpimän kimaltavan bronzerin. Tälle on käyttöä ja Ofran tuotteet on kyllä hyviä valintoja choiceksi.

BeautyBio Bright Eyes Depuffing And Brightening Eye Gels / arvo 28 dollaria
Uuu olen monesti toivonut saavani jotain silmänalusnaamioita ja nyt niitä sain! Viilentävät geelimäiset naamiolaput auttavat turvotukseen ja punoitukseen ( red-eye flight? ). Näille on käyttöä, paketissa on 8 paria naamioita.

Luna Magic Beauty Lush & Plush Hydrating Lip Balm / arvo 16 dollaria
Kevyesti sävyä tuovat ja kosteuttavat huulivoiteet mangon ja kirsikan maissa. Sisältävät e-vitamiinia ja jojobaöljyä. Mango päätyy tulevaan arvontaan mutta kirsikka jää itselle, rakastan kaikkia kirsikkajutskia ;)

Realher Metallic Eyeliner Duo / arvo 30 dollaria
Kimaltava ruskea ja metallinen sininen rajauskynäsetti, kivan väriset ja on testattava kyllä pysyvätkö raskailla luomilla. Melko arvokkaan oloiset joten toivottavasti toimivat. Linereille on aina käyttöä jos osoittautuvat hyväksi. 

Ciate Velvet Lip Liner Cocoa / arvo 18 dollaria
Eiköhän tällekin ole käyttöä, punertava nudesävy näyttää kivalta ja mulla ei hirveästi ole huultenrajauskyniä.

Sellainen setti tässä kuussa. Ensi kuussa oma choice onkin sitten tosi ihana mutta siitä lisää kuukauden päästä ;)

Mitä tykkäsit tästä setistä ja kiinnostaako nähdä nuo choicet, vai onko se veitsen kääntämistä haavassa teille joille boxi ei enää tule?


16 kommenttia:

  1. Red-eye flight viittaa yölentoihin, joten ehkä nuo silmälaput auttavat väsymyksen merkkeihin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo termi on tuntematon mulle, mutta tälläiseen se viittaa varmastikin :) Arvasin että teiltä se apu suomennokseen taas löytyy <3

      Poista
  2. Tulipa boksi nopeasti sulle! Ja hei vau mitkä vaihtoehdot choicessa<3 Olispa tollasia ollut silloinkin, kun piti valita Alleyoopin ja Phase Zeron väliltä :D Laita vaan jatkossakin kuvat noista :)

    Toi Ofra on tosi kaunis, mutta muuten tää sisältö ei niin iske muhun. Ciatén huultenrajauskynä ja noi silmänalusnaamiot olisivat jääneet itselle, mutta Ofran paletti on tästä ainut, mikä tosissaan kiinnostaisi :) Onneksi ei mitään lämpösuoristusharjoja tullut sulle! Mä oon joskus tilauksen alkuaikoina saanut sellasen minisuoristusraudan, mutten luojan kiitos koskaan enää uudestaan mitään vastaavaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no joo tosiaan Phase Zero ja Alleyoop :D mä sain silloin ekassa boxissa eli Luxessa sen ihme suoristusharjan, onneks ei tullut uudestaan koska siitä olisi ollut aika isot postikulut :( Ja oliko näin ettei ne pistokkeet käy suomalaisiin pistorasioihin...

      Poista
  3. Nopea toimitus :) Kivat vaihtoehdot, tuo ofra selkeästi paras. Nuo maukkaat huulirasvat ois mun lemppareita ja varmaan käyttöön!

    VastaaPoista
  4. Tuommoset silmänaluslappuset on aina kivoja. Muuten tämä boksi ei ollut itselleni niin kiinnostava. Kiva nähdä nuo vaihtoehdot mistä saa valita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään tosi paljon käyttää nuita silmänalusnaamioita, kosteuttavat ja auttavat turvotukseen :)

      Poista
  5. Valintavaihtoehdot oli kiva nähdä. Kaikki käyttökelpoisia tuotteita.
    t. TQ

    VastaaPoista
  6. Ofran paletti on upea, mä tekisin sillä kasvomeikin sijaan silmämeikin itselleni. 😍

    VastaaPoista
  7. Ofran tuotteet on aina ihania<3 Olipa kyllä hyvät valintatuotteet! Ofran lisäksi olisin tykännyt noista silmänrajauskynistä, tosi kauniin väriset. Ja myös huulivoiteista, ne kuulostaa herkullisilta. Muutkin tuotteet olisi jääneet kuitenkin omaan käyttöön:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rajauskyniä tulee kyllä käytettyä ja nuo oli kivan väriset :) Ofraa saisi tulla useamminkin boxissa!

      Poista
  8. No jaaaaaaa :D Itselleni olisi jäänyt nuo huulivoiteet ja silmänalusnaamiot, muut olisi menny eteenpäin. Mie olisin varmaan valinnut tuon Lunar Beautyn noista vaihtoehdoista. Mielenkiinnolla odotan joulukuun teemaa!

    Itsekin sain Boxycharmin paketin viimein, kun tilasin sieltä kaupasta :D Sain mieleiseni Boxycharmin sillä tavalla (ja taisi olla tilauksessa viisi tuotettakin) :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä hyvä tapa ja itsekin sitä olen miettinyt. Järkevämpi se olisi niin ;))

      Poista

Kiitos kommentista <3