maanantai 14. marraskuuta 2022

5 parasta hetkeä Boxycharmin parissa

Nyt kun on ollut paljon puhetta hinnannoususta ja huonoista boxeista, tilausten lopetuksista ja siitä onko wörtti, päätin vähän mietiskellä ja muistella parhaita boxeja sekä mielenkiintoisimpia tuotteita. Päätin ensin valita 10 parasta boxia, mutta siitä ei tullut mitään koska boxi ei ole tullut minulle vielä niin pitkään. Ensi keväänä tulee 2 v täyteen Boxycharmin parissa. Valitsin siis 5 parasta boxia.

05 / 22

Alkuvuodesta tuli monta hyvää boxia! Tämän boxin pelkkiä meikkejä sisältävä kattaus ilahdutti! Tuo contour/highlight paletti on kaunis, viileä vaaleansävyinen ja olen kyllä tykännyt saada boxissa paletteja mitä ei suomesta saa. Myös meikkisieni kiinnostaa ja primerit kelpaa aina. Epäsopiva sävy huulipunasta meni myyntikasaan, ja peitevoide myytiin allergian takia sitä varmasti käyttävälle. Se olikin oma choice boxissa. Vaikka pari tuotetta lähti eteenpäin niin kokonaisuus toimii, paljon hyviä meikkimerkkejä eikä sellaista boxiin sullottua kuraa.

03 / 22

Ihanan runsas boxi! Näistä ainut oli tuo balmimainen voide mikä lähti eteenpäin. Sekin vain koska varmasti aiheuttaa yliherkkyyttä, muuten oli hyvä tuote boxiin. Ofran poskipunapaletti oli oma choiceni. Tälläinen runsas kattaus, paljon mielenkiintoisia tuotteita kuten tuo meikinpoistosuihke?! myös hiusten hoitoaine oli kiva koska Boxyssa tulee harvoin tukkajuttuja. Myös tuo detoxnaamio kiinnostaa ja otan naamioitakin innolla vastaan. Tosi hyvä kokonaisuus.

01 / 22

Vuoden eka boxi sisälsi pelkkiä meikkituotteita ja jokaikinen tuote päätyi/päätyy omaan käyttöön. Tälläisiä kun boxit olisi aina! Oma choice oli tuo Wander Beautyn paletti joka on tosi kaunis, mutta en ole ottanut sitä vielä käyttöön. Jokainen näistä tuotemerkeistä oli mulle uusi tuttavuus, tuotteita oli joka kategoriasta ja huulipuna oli erikoisen tumman värinen, mulla ei ollut sellaista ennestään. Dermelectin kallis värinkorjaaja on mielenkiintoinen kokeilla kunhan sen aika koittaa.

11 / 21

Muistan että olin tästä sisällöstä superinnoissani! Pidin sisältöä täydellisenä ja sitä se on edelleen. Vanulaput oli vähän njääh mutta nykyään olen oppinut käyttämään niitä kasvojen puhdistuksessa ja nämä odottavat kaapissa vuoroaan. Violet Vossin paletti on niin kaunis, liki täydellinen. Kate Somervillen putsari oli oma choice mutta se on lähtenyt jo maailmalle. Huuliöljylle on käyttöä, samaten tuo maitomainen kasvovesi kiinnostaa kokeilla. 


Muistan että tämä oli mulle ensimmäinen tosi hyvä boxi! Tästä tekee runsaanoloisen tavallaan 6 tuotetta; ei oltu tyydytty vain yhteen kangasnaamioon. Ihonhoitotuotteet on isoja kokoja ja mielenkiintoisia testata, molemmat meikit käytettäviä tuotteita. Iconic Londonin bronzer oli näistä oma choice. Huomaan että tälläiset runsaat boxit joissa on isoja tuotekokoja on mieluisia. Sellaiset pikku ripellykset vaan ärsyttää ja tuntuu turhilta. Tykkään tuosta Kate Somervillen voiteesta ja epäpuhtaan ihon suihkeesta, molemmat odottavat vuoroaan mutta varmasti ovat mieluisia tuotteita. 

Voisin vielä nostaa esille mielenkiintoisimmat ja parhaat tuotteet joita olen boxissa saanut. Anastasia Beverly Hills meikkivoide oli tosi kiva saada, toivoisin aina tälläisiä premium merkkejä enemmän. Ihonhoitotuotteissa on ollut useampi mielenkiintoinen mm.Algenist silmänympärysbalm, jota tuskin tulisin itse ostaneeksi. Ylipäätään arvostan jos tulee isoja kokoja arvokkaista tuotteista ( tietysti, kuka ei tykkäisi :D ). Suurin osa paleteista on ollut ihania, osa on lähtenyt eteenpäin koska kaikkea en tarvii. Olen pitänyt kasvopaleteista joissa useampi hyvä sävy, ja jälleen kerran, niitä ei suomesta saa.

Joukkoon on mahtunut pettymyksiä; kaikken pahin oli se kun mulle piti tulla boxi Anastasia Beverly Hills meikkivoiteella ( oma choice ) niin tulikin ihan muu boxi. Tulikivenkatkuisen viestin jälkeen sain meikkivoiteen ilmaiseksi, tosin eipä se suomeen postitus ja tullit halpaa ollut mutta periaate mikä periaate :D kerran myös joku hiuskiinne jäi Planet Expressille, no jospa joku siellä siitä ilahtui. Välillä boxissa on tullut sellaisia tuotteita jotka tekisi mieli nakata roskiin mutta pääosin tottakai anti on ollut mieluista, en kai minä tätä muuten tilaisi. 

On mukava aina odottaa uutta boxia ja mielikuva kyllä on positiivinen, vaikka välillä valitan. 

Tuleeko sinulle tällä hetkellä joku kauneusboxi, ja jos ei tule, mikä olisi tilaamisen arvoinen?


6 kommenttia:

  1. Oi miten kiva postaus! Ihana paluu menneisiin bokseihin<3 Toi 11/21 boksi oli loistava, vaikka mulla olikin vähän eri sisältö. Se päätyi mullakin viime vuoden parhaimpien boksien joukkoon ja mähän rakastuin myös tohon Kate Somervillen putsariin :) Paletit on usein boksien parhaita tuotteita, kuten näissäkin just esim. toi Ofra ja Violet Voss!

    Täytyy katsoa josko innostuisin itse tekemään postausta yksittäisistä parhaista tuotteista, joita oon boksien kautta saanut :) Tästä sai kivasti inspiraatiota siihen, kiitos siis sulle Taina ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ihana <3 mulla oli alunperin tarkoitus valita parhaat ja mielenkiintoisimmat tuotteet, mutta moni on vielä avaamattomana niin ei siitä sitten tullut mitään :D Olis kiva lukea sun vastaava postaus :) Viime kuun boxi oli kanssa parhaita ja tässä tulevassahan tulee kans Ofraa ( ainakin pitäisi! ). Toivottavasti sen ympärille on koottu hyvä kokonaisuus...

      Poista
  2. Onhan toi silleen luksusta sitten ihmetellä ja avata, ja vielä kun voi valita mitä boksiin tulee! Ei tule mitään, mutta ipsy glam plussaa tilaisin jos mun mieli kestäisi maksaa postikulut pe:ltä Suomeen. Nyt EU:sta löytyvistä bokseista, ainakaan Glossya tai Goodieta, en tilaisi kumpaakaan nyt omine rahoine.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos joku pitäisi tilata itse niin varmaan LF. Glossy tulee vielä tämän kuun mutta ei oikein ole ehkä sellainen mitä tilaisin. Tykkään saada isoja kokoja, en miljoonaa pikku purkkia :) Ipsy Glam Plus on kanssa loistava!!

      Poista
  3. Hyviä, runsaita bokseja kaikki! Iconic London oli rantautunut Kicksiin (ainakin verkkoon) itseäni se ei merkkinä ole oikein innostanut :D 1/22 ja 11/21 on näistä siun valinnoista omat suosikkini, joitain samoja tuotteita oli miullakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin kans Iconic Londonin olevan Kicksissä. Ei minuakaan, en rynnännyt tilaamaan ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3