torstai 7. heinäkuuta 2022

Testissä It Cosmetics CC-voide

**Mainoslinkki

Vihdoin ja viimein sain hankittua pitkään miettimäni It Cosmetics CC-voiteen ja samalla otin testiin muutakin. Irtopuuteri mulla oli ennestään ja otin sen nyt samalla käyttöön, ideana oli kirjoittaa kerralla kaikista It Cosmetics tuotteista.

Ihan varmasti It Cosmeticsin tunnetuin tuote! Tässä CC-voiteessa yhdistyy uskomaton peittokyky, ihon sävyn korjaaminen sekä anti-aging ihonhoito. Se kosteuttaa ihoa, häivyttää epäpuhtauksia ja saa aikaan virheettömän lopputuloksen. Itse arvostan korkeaa suojakerrointa ja toiveena onkin ollut ostaa tuote kesää vasten käytettäväksi. Tykkään myös että peittäisi ihon punaisuuden, kestäisi rasvaisella iholla ja olisi kuin meikkivoide. 

Mun mielestä tämä tekee tämän kaiken mitä lupaakin. Se peittää ja kunnolla peittääkin jos niin itse haluaa. Mulla on rasvoittuva iho jota kosteutan tämän alle, mutta en liiaksi koska tämä jää melko kuultavaksi joten puuterointi on heti perään tarpeen. Tämä CC-voide on kallis, mutta uskomattoman riittoisaa! Sitä neuvotaan käyttämään 1-2 pumppausta ja se todella jo peittää sillä. Pystyy hyvin kerrostamaan sitä kaipaaviin kohtiin. Olen levittänyt tätä sekä meikkisienellä että siveltimellä, tasoittanut vielä sormin esin nenänpielet. Sienellä lopputulos on kuultavampi, siveltimellä peittävä.


Alkuun tämä on rasvaisen ja tarttuvan tuntuinen, annankin tämän levähtää iholla ihan hetken ja puuteroin heti irto- tai kivipuuterilla. Melko pian tämä lähtee kuultamaan iholla koska ihoni on tosiaan rasvainen. Olisin halunnut tästä sen mattaversion mutta sitä ei ollut ostohetkellä. 
Päivän mittaan tämä rasvoittuu iholla ja painelen liikoja vessapaperin palaan. Joskus puuteroin mutta tällee kesällä en jaksa nähdä vaivaa ;) ostin tämän kesäksi korkean suojakertoimen takia mutta kesäkäyttöön tämä on itselle liian tuhti tai sellainen rasvainen. Tahmaava. Tulenkin käyttämään tätä mieluummin keväällä ja syksyllä, talveksi sävy lienee turhan tumma. Ei pettymysostos, haluaisin kuitenkin kokeilla sen mattaversionkin vielä!

Mulla oli Kicksille alennus joten mielenkiinnosta ostin samalla tämän meikkivoidesiveltimen. Tämän hinta oli kyllä aika kallis, oikeastaan liian kallis, en muista olenko ikinä ostanut näin kallista sivellintä ( 45 e ), mutta sai tosiaan alen ja halusin ostaa tämän blogipostausta varten. Pidän hyvin tiiviistä, tasapäisestä meikkivoidesiveltimestä koska se levittää omaan makuun meikkivoiteen parhaiten. Ja varmasti toimii muidenkin kuin tämän CC-voiteen kaverina, tätähän voi käyttää myös mineraalimeikkien kanssa. 

Sopii myös kivipuuterin levitykseen kun halutaan tasaisen mattainen peittävä pohja. Hyvälaatuinen sivellin, levittää meikkivoiteen kauniisti käden kautta annostellen. Ei jätä viiruja iholle. Toimii pienin vedoin, taputellen tai pyörittäen mutta siistin vielä lopuksi meikkipohjan sormin. Pieni miinus mattaisesta varresta joka menee melko heti törkyisen näköiseksi mutta muuten odotan siveltimeltä pitkää ikää ja himoitsen It Cosmetics #7 sivellintä. 

Tämä irtopuuteri oli täyttä rakkautta heti ensikokeilulla! Kuin silkkiä, ja kuinka samettisen kaunis lopputulos! Hyvin pieni määrä riittää ja tämä puuteri tasoittaa ihon, häivyttää ihohuokoset ja poistaa rasvaisuutta. Tämä on valkeaa mutta sulautuu ihonsävyyn ja jää mataksi. Kiinnitän itse vielä mattaavalla kiinnityssuihkeella koska mulla on TOSI rasvainen iho, mutta kuivaihoisempi voi suihkia tämän päälle kosteuttavaa suihketta. Rakastuin tähän puuteriin niin kovasti että suosittelin tätä Nyrhisen Tuijalle joka testailee rasvaisen ihon tuotteita, ja käytän tätä tosi säästellen ettei vaan lopu ikinä :D jos etsit oikeasti_mattaavaa_irtopuuteria niin tämä!

Nyt kiinnostaisi kuulla sinun kokemuksiasi näistä tuotteista, tiedän että monilta löytyy! Vai oletko vasta harkinnut mutta mahdollisesti nyt innostuit?


26 kommenttia:

  1. Olen myös kokeillut tuota It Cosmeticsia. Minusta siinä oli aika vahva tuoksu. En ole mitenkään herkkäihoinen, mutta päivän mittaan tuntui, että tekisi mieli raapia naama irti päästä. Lähti kiertoon.

    VastaaPoista
  2. Nonnih! Mitä tuohon nyt sanoisi (siis siihen CC-voiteeseen). Mulla on muuten se mattaversiokin, en ole muistaakseni siitä blogiini kirjoitellutkaan? Pitää tarkistaa. Se jää kyllä hiukan jauhoisen näköiseksi naamalle.

    Tuo puuteri on varmaan hyvä. Ainakin merkin kivipuuteri on, korkkaan kohta jo kolmannen sellaisen ja postaustakin siitä on tulossa.

    VastaaPoista
  3. Piti vielä sanoa, että sen mattaversion sijaan kyllä enemmänkin suosittelen sitä kehumaani puuterimaista Celebration Foundationia. Siihen ei päälle tarvitse edes puuteria ja ihon pinnasta tulee kauniin tasainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin kokeilla sitäkin sen mattaversion lisäksi :) ja tuo irtopuuteri on todella hyvä!

      Poista
  4. Mä kuolaan edelleen ton siveltimen perään<3 Täytyy koittaa löytää jostain joku samanlainen halvempi versio :D Tota CC-voidetta oon joskus saanu jonkun minituubin jostain, mutta se sävy oli mulle liian tumma enkä sen takia saanut siitä oikein mitään irti. Fair olisi varmaan mulle ihan passeli sävy, täytyy katsoa jos joskus lähden tätä testaamaan. Enemmän mua kuitenkin ehkä kiinnostaa It Cosmeticsin peiteaine! Superhero Mascara heiltä on ihan loistava<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se peiteaine myöskin kiinnostaa, sekin...ostan varmasti jossain vaiheessa enempi It Cosmeticsia testiin. Sivellin on kiva mutta tosi kallis kyllä...Superhero Mascarasta olen kanssa kuullut kehuja ;)

      Poista
    2. Tuo ripsiväri on tosiaan aivan huippu!

      Poista
  5. Samoin täällä.
    It Cosmeticsin CC tuli hankittua aurinkosuojakertoimien vuoksi.
    Hyvin on toiminut kesällä, kun ei joka ikistä ihon kiiltoa jaksa välittää. Kiiltää se iho hiestä muillakin Suomen suvessa.

    Meikkivoide vaatii kaksoispuhdistuksen, kun en halua käyttää mitään megaputsareita herkälle hipiälleni.. : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kyllä että vaatii kunnon puhdistuksen, öljyllä mieluiten. Jospa ne pahimmat hikikelit olis jo ohi, itse en helteistä niin välitä. En laita tätä It CC:tä nyt näin kuumalla kun menee ihan hukkaan, ja käytän mieluummin pois tummempia sävyjäni. Loppukesästä taas ja kesälomalla <3

      Poista
  6. Kaunis meikki! Aurinkosuoja on aina kiva lisä meikkivoiteissa tai sävyä antavissa tuotteissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kesällä kyllä kun ei tule erikseen laitettua ( mulla ainakaan... )

      Poista
  7. Merkin kasvosiveltimet on niin hyviä kyllä! Vaikkakaan en juuri tuota kyseistä sivellintä omista. Itsekään en täyttä hintaa maksaisi, mutta pienellä alennuksella mielestäni hintansa arvoisia:) Merkin meikkien testailu minulla vielä aika alkuvaiheessa, muutaman tuotteen olen hankkinut mutta en vielä ole ehtinyt kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisin alunperin halunnut sen kaksipäisen siveltimen mutta se oli loppu. Päädyin sitten täähän ja on kivan monipuolinen kun käy meikkipohjalle tai puuterille :) odotamme innolla sinun testailujasi!

      Poista
  8. Oon It Cosmeticsin suuri fani. Oon tainnut käyttää ainakin kaks tuubia tuota CC voidetta ja mattaakin minikoon. Irtopuuteria kans ja eka kivipuuteri vetelee viimeisiään kanssa. Tuo sivellin on paras ja ostan uuden heti, kun raskin. Mulla on kaks sivellintä nyt puuterimaisille tuotteille käytössä ja tykkään. Poskipuna siveltimen haluaisin kans ostaa heiltä. Se peiteaine mulla on lähes päivittäin käytössä ja on kestänyt yli 1,5 v. Ja kulmakynä taitaa kestää yl 6 kk mun käytössä. Terkuin Helsingin Anna

    VastaaPoista
  9. Kiva meikki. Kerrotko syksyn kokeilut tällä meikkivoiteella.
    Kiinnostaisi kokeilla tätä tuotetta. Harmi, kun luonnonkosmetiikan meikkivoiteista yleensä spf-suoja puuttuu.
    t. TQ

    VastaaPoista
  10. Mulla tosta BB-voiteesta vaaleinkin sävy hapettuu iholla niin tummaksi, etten pysty käyttään. Harmittaa, koska muuten tykkäisin siitä. Sen sijaan toi irtopuuteri on ihana! 😍

    VastaaPoista
  11. Jos haluat kaksipäisen siveltimen jossa on toinen puoli pienempi niin se Kicksin merkki Flayer tai jotain on hyvä.
    Tykkään tästä CC stä eikä se siveltimellä laitettuna ole liian peittävää, sain viime kesänä liian tumman näytteen tästä joka kuitenkin toimi hyvin jostain syystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just näin jossain mainoksen siitä Flaerin (??) siveltimestä ja katsoin että kiinnostavan näköinen!

      Poista
  12. Mulla on jotenkin mennyt tää postaus kokonaa ohi, hyvä että selailin noita luetuimpia postauksia :) Vaihdoin Bloglovinista Blogit.fi palveluun kun Bloglovin on vain lähes kokoajan tilassa jossa se ei toimi.
    Mielestäni tuo meikkivoide on todella tahmaista eikä oikein asetu kunnolla tai ei minulla ole niin kestävä vaan aika helposti lähti just elämään, annoinkin äiskälle ton meikkivoiteen. Mielestäni tuosta se matta-versio voisikin olla oikeasti hyvä! Mutta ihanaa että tässä on tästä irtopuuterista tietoa, koska sitä en ole testannut. Mun iho on niin kuiva, etten voi tuota ostaa jos on todella matta, mutta ihanaa että löytyy myös oikeasti sellainen puuteri joka toimii kuten puuterilta varmasti moni toivoo sitä toimintaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rasvoittuvalle iholle tämä puuteri on kyllä hyvä! Ja haluaisin kyllä kokeilla sen mattaversion tuosta cc:stä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3