lauantai 16. heinäkuuta 2022

Depend 7 Day - Respect

Olen hankkinut paljon uusia lakkoja joten aloitetaan esittely Dependin hybridilakasta. Olen monesti kertonut ihastuneeni Dependin pikkuisiin 7 Day hybridilakkoihin, lue lisää tästä, koska näissä kohtaa hyvä hinta-laatusuhde. Erityisesti tykkään cremelakoista ja jotenkin pinkit on puhutelleet minua jo pitkään.

Toki mulla on pinkkejä lakkoja useampikin mutta kaikissa joku kiva eri sävyvivahde ja kun lempparia käyttää usein, ne vajuvat ja haluaa uusia tilalle ;) pahimmista ajoista on päästy koska mulle ei enää tule kynsilakkoja pr-näytteinä. Voisin ottaa niitä vastaan mutta ei niistä nauti enää jos niitä tulee kymmenittäin kuussa. Nykyään on kiva ostaa uusia lakkoja kun ei niitä oikeasti tule hankittua lähellekään joka kuukausi, ehkä kesäkuussa hurahdin ostaa lakkoja yhtä paljon kuin koko viime vuonna :DD

Respect on kaunis kesäpinkki. Ei neonlakka mutta ei mitenkään haaleakaan. Koostumus on creme ja 7 Day lakat on hyviä levittymään, tätäkin riitti hyvin 2 kerrosta. Se on kyllä nykyään aika maksimit että en jaksa jos pitää laittaa kolmas kerros. Siksi suosin nykyään enemmän tummia ja värikkäitä lakkoja kuin vaaleita tai pastilleja.

Water Decalit on tilattu Nail2Mei nettikaupasta. Tuli kyllä aivan ihanat kynnet, kesäiset ja ihanan väriset kyllä. Taidan lakata varpaatkin tällä lakalla! Jos et pääse ostamaan Dependin lakkoja mistään niin nettikaupasta löytyy sekä näitä uutuuslakkoja sekä vanhempia poistomyynnissä. Näitähän ei ole hinnalla pilattu. 

Mitä tykkäät lakasta tai oletko sinä seonnut nyt kesällä uusiin kynsilakkaostoksiin?

6 kommenttia:

 1. Onpa aivan ihanat kesäkynnet <3 Muutamia kynsilakkoja on tullut kesällä ostettua. Ajoittain tulee enemmän ostettua, välillä vähemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 mullekin välillä tulee kausi että haluan paljon uusia lakkoja. Toivon että kesän reissuilla löytäisin kivoja lakkoja :) täällä ei myydä kuin essenceä ja Wild & Mildiä (?) eikä kumpikaan nappaa...

   Poista
 2. Kiva väri ja kauniit kynnet.
  Ostan kyllä uusia lakkoja vuoden aikana. Onneksi maltillisemmin kuin aikaisemmin. Silti niitä on kertynyt melkoisesti. Osa pitää karsia pois, kun eivät enää kuivu kunnolla tai ovat erottuneet.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minä itseasiassa karsin lakkoja taas...osa on mennyt niin paksuksi ettei levity hyvin tai kuiva äkkiä..

   Poista
 3. Ihanat kynnet! Mä en ole pinkin ystävä, mutta tuo väri on upea!

  Hybridi? Muitakin lakkoja löytyy, myös sellaisia, jotka pysyvät sellaisenaan kynsillä vähintään viikon ja kauemminkin. Kirjoittelin muuten taannoin yhdestä Wild&Mildin lakasta, ja se pysyi hyvin ja kulumatta ainakin pari viikkoa, jolloin halusin vain vaihtaa väriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) voi kun mullakin pysyisi! En ole ikinä löytänyt lakkaa joka pysyy mulla viikkoa. Joudun käyttämään töissä niitä ohuita kertakäyttöhanskoja niin ei mulla mikään pysy. Vähintään toisena, kolmantena päivänä lohkeilee kärjistä niin paljon että on vaihdettava lakat. Kesälomalla pysyy useamman päivän jos ei tee mitään ihmeempää :)

   Poista

Kiitos kommentista <3