sunnuntai 10. heinäkuuta 2022

Viseart Neutral Matte Eyeshadow Palette

Viseartin luomiväreihin törmäsin ensimmäisen kerran kun jostain ostin pienen minipaletin. Ihastuin totaalisesti laatuun, niin hyvä pigmentti ja se värien yhteensulautuvuus sekä smooth lopputulos luomilla! Viseartin luomiväripaletit on kuitenkin aika kalliita mutta niitä on välillä Boxycharmissa, voi kun joskus osuisi kohdalle oikeestaan mitä vaan Viseartin meikkejä.

Tämän Neutral Matte paletin ostin käyttämättömänä meikkikirppikseltä. Tämän oikea hinta on 80 e jota en ikinä raaskisi maksaa, mutta kun halvemmalla löytää niin mahtavaa! Nimensä veroisesti 12 mattasävyä neutraaleita, kylmiä ja lämpimiä nudesävyjä sekä muutama väripilkahdus. Hyvin helppokäyttöinen paletti jossa värit voi nähdä pystysuunnassa menevinä värisuorina, ei tarvii sen enempää miettiä millaista meikkiä tällä tekee. 

Itse rasia on pelkistetyn tyylikäs, musta, läpinäkyvällä kannella. Ei peiliä, ei sivellintä mutta en niitä kaipaakaan, paletilla on jo yksinään tarpeeksi hintaa. Minä itse pidän enemmän mattasävyistä meikissä ja joskus tekee mieli käyttää pelkkiä mattavärejä sisältävää palettia. Tässä paletissa kyllä on pigmenttiä! Varovasti laitoin värejä ja lopputulos oli tämä :D ei ehkä aloittelijaystävällisin paletti eikä kaikki vaan pidä näin pigmenttisistä. Minä tykkään ja pidän siitä miten värit sulautuivat yhteen luomella. Yhtä vielä vaaleampaa sävyä jäin palettiin kaipaamaan, moni vaaleaksi luulemani on aika tumma luomen sisäpuolikkaalla. Neutral Matte paletista löytyykin monta mahtavaa mattaa nudesävyä esim ikääntyvälle luomelle tasoittamaan luomen pintaa, tummempia mattoja tummentamaan ulkonurkkaa tai tekemään näyttäviä, tummia meikkejä. Viseartin meikit ovat kokoelmani helmiä mutta en maksaisi paletista liki 80 euroa, se vaan yksinkertaisesti menee yli kipurajani, ja koska mulla on valtaisa meikkikokoelma, eihän mulla oikeaa tarvetta tälläisille ole. Mutta jos löydän halvemmalla, ostan kyllä! Olen tyytyväinen palettiin etenkin kun halvalla sain. Ei kokoelmani helmiä mutta varsin käyttökelpoinen, ja merkkinä Viseart on kiinnostava ja käsittääkseni pro-tasoinen. Ilahtuisin kovasti jos Boxycharmissa tulisi joku paletti joskus ;)

Iskeekö täysmatta paletti? Ovatko Viseartin meikit tuttuja?

14 kommenttia:

 1. Mä pidän myös Viseartista kovasti. Kivasti erilaisia sävyjä tuossa paletissa, ja kun vielä olisi ollut se yksi vaaleampi sävy! Teen itsekin silloin tällöin mattameikkejä. Aloin oikein pohtimaan, että onko mulla siltikään täysin mattapaletteja muuta kuin yksi UD:n paletti, ei ainakaan äkkiseltään tule muita mieleen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullakaan hirveen montaa ole! Nyt olen vähän himoinnut Revolutionin Ultra Matte palettia mitä Ria Koivisto kehuu. Tämä Viseart on yllättävän tumma vaikka näyttää että on vaaleita, mutta kun ne on pigmenttisiä ja mattaisia, niin tulee paljon väriä luomelle :) ei ehkä nopea työaamun paletti.

   Poista
 2. Kateellisena katson meikkausjälkeäsi. Omakin jälki voisi harjaantua, jos vaan alkaisi meikkailemaan useammin ja rohkeasti kokeilemaan. Mattasävyt on myös kauniita, vaikka nyt olen ihastunut helmiäishohtoisiin luomiväreihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna :) ehdottomasti vaan kokeilemaan ja harjoittelemaan, näin sitä on itsekin harjaantunut vuosien saatossa. En minäkään osannut joskus laittaa luomiväriä ollenkaan!

   Poista
 3. No on pigmenttiä, huh! Tosi näyttävät ja hienot meikit. :)

  VastaaPoista
 4. Onpa paletti😍. Mulla ei taida olla kuin yksi matta kolmikko Dermosililtä ja en oo vuosiin tehnyt vain Mattameikkiä. Ennen tein aina ja mulla olikin vaan yks ainut luomiväripaletti eli Dr Haucskan semmonen nelikko. Toista on nykyään😂. T. Helsingin Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans ollut se Dr Haucskan mattapaletti ja tykkäsin siitä. Jos puhutaan siitä nuderuskeasta :)

   Poista
 5. Viseartin luomivärit on laadullisesti tosi hyviä ja näkeehän sen tosta sun meikistäkin :) Upeat sävyt tossa! Mä jotenkin toivon aina, että paleteissa olisi mukana peili, kun jotenkin ne luo "arvokkaamman" kuvan paletista mun silmissä. Mutta sitten taas mä en käytännössä ikinä kyllä niitä peilejä käytä, eli vähän nurinkurinen ehkä tää mun ajatusmaailma, kun ne peilit ei kuitenkaan oo itselle tarpeellisia :D Täysmatat meikit näyttää hyvältä, mutta tosi harvoin niitä tulee kuitenkaan tehtyä. Shimmerit on ♥

  (Tää herjaa, että kommentin julkaisussa tapahtui virhe, joten toivottavasti tää ei tuu kymmentä kertaa sulle :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullut kuin yhden kerran. Herjaa mullakin välillä etenkin jos puhelimella yritän vastata kommentteihin :) Mulla on erillinen meikkipeili jota aina käytän, en välttämättä sitä peiliä kaipaa mutta on se kivempi kuin läpinäkyvä kansi. Palettien siveltimetkin tahtoo jäädä käyttämättä...

   Poista
 6. Hyvä löytö. Nätit meikit. Tyyris paletti, mutta onneksi laadukas.
  t. TQ

  VastaaPoista
 7. Mulla on niitä minipaletteja, niitä voisi ostaa lisääkin, ihan täydellinen koko.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3