keskiviikko 13. heinäkuuta 2022

Color Club Hot And Heavy Collection Swatches

CesarsShopiin on tullut uusia Color Clubin kokoelmia, kiva saada valikoimiin vaihteeksi oikeitakin kynsilakkoja! Itse kun en geelilakoista niin perusta :) tilasin muutamia lakkoja testiin tästä Hot And Heavy kokoelmasta, oli kyllä vaikea valita keskenään erilaisia kun kokoelma sisältää nimensä mukaisesti vain punaisia lakkoja :D onneksi valintani onnistui ja hankin 3 kivaa punaista lakkaa kesäkynsiin.

You Make Me Melt - pinkinpunainen
Proceed With Caution - kirkas tomaatinpunainen
Drop It Like It Hot - tummanpunainen


You Make Me Melt - Pullossa pinkkiin taittava mutta kynsillä tosi kirkas, näyttävä punainen. 2 kerrosta, todella helppo ja pigmenttinen lakattava. Koostumus paksumpi ja kermaisempi.


Proceed With Caution - Kirkas tomaatinpunainen, todellinen kesälakka! Kaksi kerrosta, crellykoostumus oli hyvä levittää ja kynsillä ihanan maukas!


Drop It Like It Hot - tummanpunainen crellylakka. Peittää kahdella kerroksella ja jää ihanan kiiltäväksi sekä eläväisen näköiseksi. 

Kaikki lakat oli ihania ja erilaisia keskenään. Siinä mielessä valintani menivät nappiin! Nyt kesällä suosikkini on Proceed With Caution mutta kyllä punaiset menee mulla ympäri vuoden. Punainen on aina sellainen turvaväri johon tarttuu kun ei keksi millä lakkaa. Lisäksi mun kokoelmasta osa lakoista joutaa pois, ikä tulee vastaan joten mukava korvata niitä uusilla lakoilla. En halua arkena tuhlata aikaa ja hermoja lakkoihin jotka on paksuja, ei meinaa kuivaa tai sotkevat. Joutaa jo sellaiset pois ja tilaa on uusille :)

Mitä tykkäät kokoelmasta? Siitä löytyy 6 erilaista punaista. Mikä näistä oli suosikkisi ja näetkö eroja värisävyjen välillä?

16 kommenttia:

 1. Upeat lakkaukset, näyttää kun oisi geelilakka! Mulla ei ole koskaan noin upean suora linja kynsinauha-alueella lakassa tai yhtä samanmittaiset kynnet. En siis raaski pidempiä leikkaamaan aina suhteessa lyhyimpiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälläiset upean kiiltävät lakat on tosiaan kuin geelilakkoja, tykkään <3 mä panostan kyllä näihin kuviin että olisi aina samanpituiset kynnet. Ei ne aina ole mutta olkoot sitten vaikka lyhyet, mutta tykkään kun on samassa pituudessa kaikki. Kiitos, yritän lakata siististi ja siveltimellä siistin loput :)

   Poista
 2. Upeita sävyjä kaikki! You Make Me Melt olisi näistä varmasti itselleni kaikkein mieluisin, mutta punainen toimii tosiaan aina - vuodenajasta riippumatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatella että joskus en niin välittänyt punaisista lakoista! Nykyään rakastan ja käytän liki joka viikko. Aina kun en keksi millä lakkaan niin laitan punaista :)

   Poista
 3. Upeita punaisia ja hieno kiilto! Nyt kun olen itsekin vähän useammin lakkaillut kynsiä, niin huomaa kyllä millä saa hyvää jälkeä ja millä ei niin hyvää, tietää mitä jatkossa ostelee. :) Sulla on varmaan joku lakanlevittäjäsabluuna tms. kun saat ne noin nätisti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla ole, ihan vapaa käsi mutta siistin siveltimellä ;) oppinut jo lakkaamaan siististi kuvia varten ettei mene aikaa siistimiseen :) mullakin on ne lempimerkit ja mm.Color Club lukeutuu niihin!

   Poista
 4. You make me melt on tosi ihana. Just sellainen mehukas kirkas punainen joka on täydellinen kesällä. 😍

  VastaaPoista
 5. Kiva fiilis, kun sain lukea kynsilakkapostauksen. Heräsi into vaihtaa lakat punaiseen. ;)
  Isolta päätteeltä hyvin erotti lakkojen värit ja kaksi ensimmäistä oikein kauniita. Hyvät valinnat teit.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun tykkäsit <3 punaiset lakat on ajattoman upeita aina <3

   Poista
  2. Unohtui mainita, että lakkakuvat ovat laadukkaita. Sinä se osaat.
   Olen samaa mieltä, että punainen lakka on aina tyylikäs.
   t. TQ

   Poista
  3. Voi kiitos, kivasti sanottu, tuli hyvä mieli :)

   Poista
 6. On kyllä upeat lakkaukset:) En osaisi valita kumpi on kivempi, You Make Me Melt vaiko Proceed With Caution. Tosi kivoja nämä kynsilakkapostaukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Caution oli mun suosikki näistä ;) Nyt kesällä kynsilakkapostauksia tulee tiheämmin kun kynnet on paremmassa kunnossa <3

   Poista
 7. Upea tuo rusehtavaan taittava punainen, tosi uniikki sävy. Tyhmä kysymys mutta mitä tarkoitat että siistit lakkauksen siveltimellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli blogikuvia varten käyn lakkauksen reunat kynsilakanpoistoaineeseen kastetulla siveltimellä läpi, tulee siistit reunat eikä lakat ole kynsinauhoilla. Jos haluaisin ihan täydellisen siistit, voi käyttää asetonia mutta sitä mulla ei nyt ole. Topspuikko käy myös "kotikäytössä" jos haluaa muuten vaan siistiä :)

   Poista

Kiitos kommentista <3