torstai 29. lokakuuta 2020

Depend Cozy Glam kokoelma

Saatu ilmaistuote.

Pääsin pitkästä aikaa käyttämään Dependin kynsilakkoja, sain nimittäin Cozy Glam -syksykokoelman pr-näytteenä. Siitä on kyllä hirveän pitkä aika kun olen Dependiä käyttänyt enkä oikein itsekään tiedä miksi. Näistä 7 Day lakoista olen kuullut huhuja että loistavia olisivat joten onneksi tämä kokoelma oli juuri tätä koostumusta.

Depend 7 Day kynsilakka

7 Day kynsilakka on hybridilakka joka lupailee viikon kestoa. Sen kanssa käytetään Dependin omaa Day Starter Kit -settiä jossa tulee primer, alus- ja päällyslakka. Tämä koko combo toimii siis keskenään ja mahdollistaa 7 päivän pysyvyyden. 

Depend 7 Day starter kit

Setti oli kyllä positiivinen yllätys! Syksy on saapunut ja mulla on ruennut olemaan ongelmaa lakkojen pysyvyydessä. Kynnet hiukan lohkeilevat ja vievät sitten lakkaa kärjistä mukanaan. Lakkaan välillä joka päivä ja välillä en jaksa vaan yksinkertaisesti. Suunnittelin jo kynsien vetämistä ihan lyhyiksi mutta sitten tuli Depend testiin ja innosti kynsienlaittoon uudella innollla. 
Tykkäsin tosi paljon näistä Starter Kitin tuotteista. Primer putsaa kynnen ja aluslakka antaa jopa hieman tahmaisen pinnan. Depend 7 Day värilakka levittyy kauniin tasaisesti aluslakan päälle. Päällyslakka antaa ihan järkyttävän nätin kiillon! Tuoreeltaan päällyslakka nappaa värilakkaa siveltimeen joten kannattaa pyyhkiä paperiin eikä aloittaa punaisella lakalla, luojan kiitos en sitä virhettä itse tehnyt. Nim.merk pari uutta päällyslakkaa turmellut punaiseen kynsilakkaan...

Depend 7 Day kynsilakka

Depend 7 Day värilakan sivellin on ohut ja pyöristetty. Se nappaa lakkaa itseensä juuri sopivan määrän ja levittää sen tasaisesti kynnelle. Koostumus on hieman geelilakkamainen. Verrattuna yli puolet tai triplasti kalliimpiin lakkoihin tässä on todella hyvä sivellin!! Värilakka kuivuu yllättävän nopeasti ja lakkaus viimeistellään kahdella kerroksella päällyslakkaa. Päällyslakan kannattaa antaa kuivua hyvin ennen toista kerrosta, itse kuivatin pidempään kuin suositellun 3 minuuttia. 

Depend Cozy Glam
 
Casual Chic - Ihana luumunvioletti
Red Makes Me Smile - Tomaatinpunainen lakka
Glammy Sunday - Syksyinen okrankeltainen
Dress Code Cool - Vihertävä teal
Relax , Just Do It - Khakinvihreä
Make It Stylish - Greige eli sekoitus harmaata ja ruskeaa
Pretty In Pink - Malvainen vaaleanpunainen
Do`s & Dont´s - Harmahtava smokysininen

Depend Make It Stylish

Depend Make It Stylish

Make It Stylish on täydellinen valinta syksyyn. Sekoitus harmaata ja ruskeaa, kumpaako liekään enemmän mutta sopii ihanasti ruskaan ja yleiseen lonkeroilmaan. Kaksi kerrosta.

Depend Make It Stylish

Depend Do & Dont´s

Do & Dont´s ja Pretty In Pink. Leimaukset Essien Penny Talk Ùberchic laatasta 4-01.


Glammy Sunday on ihana syksyinen kelta-oranssi. Todella hyvä ja pigmenttinen koostumus, peitti kahdella kerroksella. Päälle leimat Ûberchic 4-01 laatasta. 

Yhteenvetoa! En kestä miten hyviä nämä lakat olivat! Olin tosi yllättynyt miten nämä kestivät työpäivät; hansikkaat monta tuntia kädessä, jatkuva saippualla peseminen ja vedessä lilluttelu...joinakin päivänä nämä lohkesivat vain kärjistä ihan himpun verran, normaali kynsilakka olisi ollut tuhoon tuomittu jo tähän mennessä. Mun ei tarvinnut olla lakkaamassa kynsiä joka päivä, vaan paikkasin kärkiä ministi. Vaikka mulla nämä eivät kestäneet työpäivinä 7 päivää, ei todellakaan haittaa koska en neljän euron kynsilakalta sitä odotakaan. 
Jos mulla olisi siistimpi työ, en olisi himosiivoaja kotona ja neuroottinen kynsien kärkien suojelija, lakat varmasti kestäisivät useamman päivän. Olin todella ihastunut Cozy Glam -kokoelmaan, kerrassaan herkullisia ja ehkä vähän erilaisiakin syyssävyjä, kun totta puhuen tiettyjen merkkien aina toistuvat sävyt kyllästyttävät. Ja kuten joka syksy toitotan, syksyiset lakkasävyt on mun lemppareita joten näemme näitä sävyjä vielä kynsilläni tässä syksyn aikana. En todellakaan ehtinyt testata vielä kaikkia ja ihana kun on uusia kauniita lakkoja. On jotenkin uusi into kynsien suhteen. 

Dependiä myy mm.Kicks, Lyko, Eleven tai Dependin oma verkkokauppa jossa postikulut ilmaiset, voimassa poikkeuksellisen tilanteen takia toistaiseksi! SIIS toistan vielä, postikulut 0e....ja muutenkin mitä vertailin hintoja, Dependin verkkokaupassa kynsituotteiden hinnat ovat halvemmat tai jopa useamman euron halvemmat. Tuoltahan saa myös esim. kestovärejä kulmiin nim.merk niiden suurkuluttaja...

Ovatko Dependin pikkulakat tuttuja? Ja etenkin kiinnostaisi kuulla oletko kokeillut näitä hybridilakkoja?


12 kommenttia:

 1. Dependiä en oo kokeillut muuten kuin niiden kynsienpoistoainetta joka oli kyllä hyvää!

  VastaaPoista
 2. Glammy Sunday on kyllä ihan täydellinen syyssävy <3 Mä olen käyttänyt niitä pikkupulloissa olevia Dependin lakkoja ja eilen just poistin melkein viikon kynsillä olleet lakat. Kärjissä oli kulumaa, mutta muuten ei mitään moittimista. Sivellin on myös hyvä ja leveä, vaikka pullo on piskuinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit kun pysyiskin lakat viikon...mulla on kynnet niin kurjassa kunnossa että ei ne lakatkaan sitten pysy..taas on tullut takapakkia näitten kanssa :/

   Poista
 3. Dependiä tulee joskus ostettua, niissä pitkulaisissa pulloissa sivellinkin yltää mukavasti sinne pohjaan :) Hybridilakkoja löytyy kaksi kappaletta, mutta ei miulla ole niiden omia aineita, vaan muita merkkejä käytän aluslakkana ja päällyslakkana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti pystyy käyttämään muitakin alus- ja päällyslakkoja, näin teen varmasti itsekin välillä :)

   Poista
 4. Värit kyllä sopivat sinulle hyvin ja ovat syksyisiä.
  Dependin miljövänlig-kynsilakanpoistoaine on ollut vakiotuote iät ja ajat. Joitain hoitotuotteita olen myös käyttänyt sekä kiillotusviilaa. Jos nämä olisivat 5-free, ostaisin heti pari testiin.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tuotapa en hoksannutkaan että miten "free" nämä ovat :) täytyypä tutkailla. Kävin äsken Kicksissä, piti katsella näitä mutta unohdin kun oli niin joululahja ostosmood päällä.

   Poista
 5. Ostin Depend in aluslakkaa, en ole vielä testannut ja näitten hyllyllä tekee aina mieli ostaa koko kokoelma kun ne pikku pullot ovat niin söpöjä.
  Tuo keltainen on kyllä ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla meni Kicksissä vähän ohi, olisin ehkä pari lakkaa voinut ostaa ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3