lauantai 10. lokakuuta 2020

Tämän hetken naamiot & kuorinnat

Saatu ilmaistuote*

Hei! Päähäni putkahti ajatus esitellä kaikki tällä hetkellä käyttämäni kasvonaamiot ja -kuorinnat :) tässä justiinsa vaihtui syksy ja kelit ovat kylmenneet, on aika vaihtaa kosteuttavimpiin tuotteisiin. Tässä ei ole mukana sheet maskeja joita on sekalainen sakki vaan kaikki perinteiset tuotteet. Lisäksi mulla on eye patch naamiot silmänympärysiholle mutta halusin nyt esitellä nämä :)


The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask oli käytössä koko kesän. Ihoni nimittäin todellakin tarvitsi tätä! Mun keho on ollut keväästä asti aivan sekaisin koska olen kahteen kertaan vaihtanut hormonaalista ehkäisyä, ja kuulun siihen sakkiin joka saa kaikki mahdolliset sivuoireet. Siihen tuntuu kuuluneen ihon rasvoittuminen. Ihossa tuntuu epäpuhtauksia, se on rasvainen ja kiiltelee ihan hirveästi.
Tälläinen tehokkaampi naamio onkin paikallaan. Tämä viilentävä naamio syväpuhdistaa ja tuntuu hillitsevän ihon rasvaisuutta. Ei kuivata ihoa korpuksi, pystyisin käyttämään parikin kertaa viikossa. Mutta tämä on ärhäkkä että ei herkälle iholle sitten...
Tämä tulee löytymään tämän vuoden TBS kalleimmasta kalenterista josta sain tämän toissa vuonna. Ihana naamio, arvatkaa vaan tekisikö mieli testata muitakin TBS vastaavia jos ne ovat näin hyviä...nii ja arvatkaa kellä on jo TBS kalenteri tälle joululle :D

Clinique Exfoliating Scrub on toinen tehokas mutta hellävarainen suosikkini. Paljon pieniä rakeita jotka kuorivat tehokkaasti, mutta tämä ei jätä ihoa narskuvan kuivaksi. Jättää ihon todella puhtaaksi ja tasaiseksi, parhaita ikinä kokeilemiani kuorintoja! Tässä on kiva viilentävä efekti mutta tämä ei ärsytä silmiä. En ole hirveästi Cliniquen tuotteita kokeillut mutta hyvin laadukkaalta vaikuttavat.


Peter Thomas Roth on kallis ja ylellinen merkki. Olen joskus kokeillut jonkun naamionäytteen ja olin että wau...sitten hankin nämä pikku naamiot että pääsen vähän kokeilemaan erilaisia. Nämä ovat kaikki todellista hemmottelua iholle ja toteuttavat eri lupauksia. Näissä on mm. ihoa heleyttävä kultanaamio, kuoriva kurpitsanaamio ja kosteuttava kurkkunaamio. Ja nämä on tosi söpöjä ;D tykkään pienistä tuubeista niin saa joskus loppumaankin. Tahtoo kyllästyä aina vaikka tuote olisi miten hyvä.


Centifolía Exfoliant Enzymatique* rakeeton entsyymikuorinta uudistaa ihoa hellävaraisesti. Olen aina pitänyt rakeettomista entsyymikuorinnoista koska ne ovat hellävaraisia, ja vallan mainioita couperosalle. Centifolian kuorinta on ihana anti-age tuote ja olenkin suosiolla jättänyt pois kaikki kuivattavat savipohjaiset kuorinnat ja naamiot mitä käytin vaikkapa viitisen vuotta sitten. Rakeeton kuorinta on hellävaraisempi.

Lumene Purifying Peat Mask eli tuttavallisemmin turvenaamio on kuulunut suosikkeiheni jo yli 20 vuotta! Tämä uusin versio on entistä parempi ja syväpuhdistaa ihon, on ennenkaikkea vieläpä miellyttävä käyttää. Ei kuivata ja etenkin saunassa aivan ihana. Pakkaus on nätti kuin mikä! En käytä muuten Lumenea mutta tätä pitää aina löytyä kotoa :) Paras Lumenen tuote.


Nämä kaikki ovat avaamattomia ja otetaan käyttöön kun entisiä loppuu ;) mullahan ei mitään hirmu jemmoja ENÄÄ ole, mikä on hieno juttu. Ennen mulla oli kymmenittäin naamioita ja kuorintoja ja en ehtinyt käyttää kaikkia.

Mudmasky Aftermask Vitamin Serum sisältää merilevää ja kasvien vitamiineja. Tätä seerumia levitetään kasvoille naamion jälkeen. Hauska idea, hintava tuote, siksi kiinnostaa kokeilla. Voi olla että otan mukaan ihan jokapäiväiseen käyttöön enkä pelkästään naamiohetkeen. Jos on hyvä tuote :)

Jorgobé 2-in-1 Refreshing Scrub Mask sisältää salisyylihappoa, E-vitamiinia ja sinkkiä jotka poistavat epäpuhtauksia. Sheavoi ja aprikoosinsiemenöljy pehmentävät ja suojaavat ihoa. Kyseessä on siis raikastava kuorintavoide ja syväpuhdstava kasvonaamio yhdessä. Kuulostaa hyvältä ja innolla odotan käyttöä :)

Clinique City Block Purifying on myös ihoa syväpuhdistava naamio. Sisältää bambuhiiltä ja kaoliinisavea. Nyt kun mä luettelen näitä maskejani niin johan kuulostavat raisuilta. 

Huomaatte varmasti että kaipaan kuorinta- & naamiohetkeltäni syväpuhdistusta ja mattaisempaa, puhdasta ihoa. En pidä yhtään voidemaisista, iholta pyyhittävistä naamioista tai mistään yönaamioista. Näiden rinnalla mulla on tosiaan sheet maskeja joita käytän ihon rauhoittamiseen ja kosteuttamiseen. Jos en syväpuhdista ihoa kunnolla, mulle tulee heti mustapäitä, kaikkea töhnää ja iho on inhottavan näköinen. Ihan parissa päivässä. Mun iho on hieman rasvaisempi nykyään, varmaan kuivuu taas pakkasilla mutta nyt en ole kokenut suurempaa kuivuuden tunnetta sitten kevään.

Kiva olisi kuulla sun lemppari naamioista ja kuorinnoista, oliko mitään samoja tuotteita? Tuleeko mieleen joku tuote mistä mä voisin tykätä?

18 kommenttia:

  1. Onkos nyt niin, että Lumene on lopettanut tuon turvenaamion valmistuksen? Kun jossain vaiheessa uutisoitiin, että luovutaan kaikista turvetta sisältävistä tuotteista. Mä tykkään tuosta myös älyttömästi ja omassa tuubissa ei enää kauhean paljon ole jäljellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi jos näin on :( täytyypä katsella jos sitä sattuu sitten olemaan jossain alessa. Sosarilla oli joskus ne ihka aidot turve- ja mutanaamiot, ai vitsit ne oli ihan parhaita!!

      Poista
  2. Kiva aihe! Minulla on TBS:n Matcha-naamio ja se on talvikäytössä aika tuju. Kokeilin näytteenä kahvinaamiota ja se lämmitti mukavasti. Sen osto on harkintalistalla.
    Tässä syksyllä olen tsempannut ja käyttänyt enemmän kuorintoja. Naamioita harmittavan vähän. Käytössä syyskuussa ostamani Upcirclen sitruunakahvikuorinta, joka on todella rakeista. Tuoksu on omituinen ja kesti totutella. Tätä käytän myös vartalokuorintana.
    Happonaamioita olen Madaralta aikaisemmin käyttänyt. Smart-naamiota myös. Se on aika kiva. Cattierin punasavinaamio on yllättävän lempeä savinaamioksi.
    Täytyypä penkoa naamiot ja kuorinnat esille ja tehdä tilannekatsaus.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelen että tulen kahvinaamion saamaan joulukalenterissa ;) en ole kokeillut sitä ikinä. Madaran happonaamio on hyvä, samaten ne Cattierin savinaamiot, mukavan hellävaraisia :)

      Poista
  3. Tuo The Body Shop on hyvinkin tuttu, käytin kaksi purkkia putkeen, kiitos kalenterien :D Näistä saa nykyään myös kivoja näytekokoja, en tosin tiedä onko ihan kaikista naamioista.

    Tuota Peter Thomas Roth -naamiosettiä olen joskus itsekin katsellut, mutta jättänyt ostamatta :D

    VastaaPoista
  4. Mun iho on niin kuiva, että tykkään just yönaamioista. Mun suosikki on IS Clinicalin naamio nimeltään hydra intensive cooling masque,(iso purkki kestää yli vuoden käytössä...saa kestääkin, kun maksaa paljon😅), dermalocigalla on hyvä naamio anti-age sarjassa kans. Mutta dermalocigalta on nyt käytössä skin hydrating masque ja sitten löytyy Ella Bachéen kasvonaamio(tätä en oo vielä testannu) ja Originsin clear improvent savinaamio.
    Kangasnaamioita en oikeestaan käytä, niistä tulee niin paljon roskaa, että ahdistaa. Mulla atoopikkona sitä roskaa tulee nimittäin muutenkin paljon🙈

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ne yönaamiot tekee aina silmiin reaktioita, aamuisin on turvonneet silmät ja silmäpussit, vuotavat ja rähmivät. Olen sittemmin sitten luopunut yönaamioita :) Kangasnaamioista tulee kyllä roskaa mutta ei niistä osaisi siltikään luopua ;)

      Poista
  5. TBS:n naamio on todella tehokas! Mut tykkään, jos iho tuntuu tukkoiselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on toosi tehokas kyllä mutta ihan keskitalvella en uskalla käyttää :) onneks toi loppuu mulla kohta ja saa ottaa käyttöön jonkun talveen sopivamman naamion :)

      Poista
  6. Kääääääk, pitäis olla varoitustekstit kissan kokoisilla kirjaimilla ennen tekstiä. Ei halua spoilaantua mitä kalenterista tulee löytymään, mut ei haluis olla vuoden loppuun asti lukematta blogeja...noi kaikki tbs naamiot on kyllä loistavia, se kahvi on ihanan tyoksuinen ja lämmittävä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kahvimaskia odotellaan innolla <3 sori, en arvannut että spoilaan nyt suoranaisesti, onneksi on 24 muuta luukkua jotka tulevat olemaan yllätys ;)

      Poista
  7. Oikea karamellikimara nuo Rothin naamiot. Tykkään aivan älyttömästi tuosta Lumenen turvenaamiosta ja The Body Shopin oikestaan kaikki naamiot mieleen, mutta erityisesti kahvinaamio, jota testasin pienen testerin verran. Jättää jumalaisen pehmeäksi ihon ja se kahvin tuoksu. Mitäpä olisi kauneuselo ilman naamioita.

    Mukavaa uutta viikkoa Taina. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kahvinaamio on muistaakseni kans tulossa TBS kalenterissa <3 en malta sitä odottaa!! Ihanaa viikkoa Tiialle <3

      Poista
  8. En ole pois huuhdeltavien maskien ystävä, koska huutelu = ärsyttävää. Yönaamiot on ihan ok, Too cool for Schoolin pumpkin versio edelleen käytössä, joku pari vuotta sitte ostettu, koska ei ne kulu naamassa joka ei tarvitse paljon mitään.
    Sheetmaskit enimmäkseen käytössä siis.
    Kuorinnoissa suosin happoja, mutta on mulla yks Khielsin mekaaninen ananaskuorinta, ihan ok.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se ärsyttävää etenkin jos naamio on kova sotkemaan kuten tuo Lumene tai TBS ;)

      Poista
    2. Niin on, ennen suihkuunmenoa olis aina viisainta käyttää sitä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3