perjantai 1. heinäkuuta 2022

Boxycharm Kesäkuu 2022

Voi että mä odotin tätä boxia! Mitä näin paljastuksia, luvassa olisi juurikin tässä mun boxiversiossa Viseartin bronzeri sekä Too Facedin huulia pullistava huulikiilto! Kun boxi saapui Planet Expressille, arvasin jo painosta että purkkia sieltä on tulossa eikä meikkejä :/ postikulut oli tässä kuussa 30 dollaria mitkä toi aikalailla lisähintaa boxille. 

Tässä sisältö, 5 täysikokoista kauneustuotetta n. 70 e hintaan. Ei tietenkään ollut Viseartia tai Too Facedia, toisinaan harmittaa että boxia hirveästi mainostetaan näillä huipputuotteilla mutta harvemmin niitä kohdalle osuu...tai siis en ole kertaakaan kyseisiä merkkejä saanut. Tubettajille tunnutaan lähettävän aina se pr-boxi missä on parhaat tuotteet, Boxycharmin etusivullakin näytetään runsaita meikkiboxeja ja ihan huippumerkkejä. Kieltämättä harhaanjohtavaa mainontaa ja ärsyttävää! Boxia kun odottaa tosi pitkään eli maksu lähtee kuun alussa ja boxi tulee lopussa, niin odotukset on aina kovat ja minä kyllä petyn kun ei ole sitä mitä toivoisi.

Ei tämä nyt huono boxi ollut mutta ei sitä mitä toivoin. Primer TAAS, tämä on jo neljäs tämän vuoden puolella! Vähän harmittaa myös maksaa kalliita postikuluja painavien tuotteiden takia mitkä ei kuitenkaan mitään hehkutettavia tuotteita ole. Mutta kurkataan boxi, pääosin kyllä olen tyytyväinen vaikka aina pitää marmattaa. Harmi kun mulle ei tule nyt useampia boxeja niin en pääse valittamaan enemmän!  

Violet Voss Sunkissed Eyeshadow Palette / arvo 37 dollaria
Pressattuja pigmenttejä sekä kesäisiä luomivärisävyjä sisältävä paletti. Tämä oli oma valintani boxiin, tarjolla oli myös toinen samantyylisiä sävyjä sisältävä paletti. Tämä on kyllä nätti, ei nyt mikään uniikki mutta helppokäyttöisen ja arkisen näköinen.

Dr.Brandt Backlight Primer / arvo 38 dollaria
Tämä on tosiaan neljäs primer tänä vuonna ;D ottaisin kiitos välillä muuta esim ripsarin, meikinkiinnityssuihkeen tai jotain muuta, joku meikkivoide?! Tämä lupailee samoja juttuja kuten moni muukin pohjustaja eli tasaisempaa ihoa ja juonteiden häivytystä. Dr.Brandt taitaa olla toivottu merkki boxissa, aika moni tuntuu tykkäävän joten toki tämä tulee käytettyä.

Kismet Polished Lip Plumping Gloss / arvo 18 dollaria
Joku ihana kesäpinkki olisi ollut sävynä sähäkämpi, mutta toki tälläinen nudepinkki on takuuvarma valinta. En ole tästäkään merkistä ennen kuullut ja näyttää niin söpöltä että onhan se testattava jossain vaiheessa...tykkään niistä Too Fcaedin Lip Injection kiilloista, mieluummin olisin sen ottanut mutta on tämäkin ok. Lupaa kosteuttaa ja tasoittaa juonteita huulista? ja tottakai pumpata huulet pulleiksi! Ne Too Facedit oikeasti toimivat, toivottavasti tämäkin!

Volition Beauty Turmeric Brightening Polish / arvo 38 dollaria
Mielestäni tämän kuorinnan pitäisi sopia kasvoille sekä vartalolle. En tästä järin innoissani ole, vähän tylsän kuuloinen tuote mutta eiköhän tule käyteltyä pois.

Give Them Lala Skin Stay Calm Soothing Sheet Masks / arvo 30 dollaria
Aloeta, kamomillaa ja lakritsijuurta sisältävät sheet maskit ( 4 kpl ) jotka kosteuttavat, pehmentävät ja tasoittavat ihoa. Kokeilenpa tänään heti yhden, otan mielelläni kangasnaamioita boxista vastaan :)

Olen muuten lisännyt kirpparille Boxycharm kamaa, käy kurkkaamassa löytyikö sulle jotain!

Olisitko tykännyt tästä boxista?

ps. Jos joku sain sen Too Facedin kiillon ja Viseartin bronzerin eikä tykkää niin av yv!


10 kommenttia:

  1. Ei löytynyt Too Facedia tai Viseartia munkaan boksista. Tosin en just niitä kyseisiä tuotteita olisi halunnutkaan, vaikka brändit toki kiinnostaakin! Kolme tuotetta meillä oli samoja, toi paletti on tosi kaunis<3 Yllättävän samanalaiset paletit oli tässä boksissa valittavana! Sheet maskeja on munkin mielestä kiva saada bokseista. Ne on sellasia perustuotteita, jotka tulee taatusti käytettyä pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sheet Maskit on kyllä kivoja tuotteita boxiin ja tykkäsin tästä, käytin eilen yhden pois :) Ne oli aika samanlaiset paletit ja mietin hetken kumman otan. Olen tyytyväinen tähän, aikalailla mun värit :) Heinäkuun valintatuote ei taas ole mun juttu ollenkaan...

      Poista
  2. Kiva boksi! Jotenkin kun tilasin kauneusbokseja niin niitä kautta sain aina primereita, ei koskaan tarvinnut ostella :D Hauska juttu! Tuo Violet Vossin paletti näyttää oikein ihanalta ja hunajaiselta. Kiva myös jos tulee sheet- maskeja, että on tommonen nippu eikä vain 1 kpl.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, mukava kun tulee useampi samanlainen niin ei jää harmittamaan jos on tosi hyvä, ja sitten on hankala ostaa uutta. Violet Vossin paletti on oikee kesäpaletti :)

      Poista
  3. Onpa harmi ettet saanut niitä toivomiasi tuotteita, vaikka toki monta hyvää tuossakin boksissa. Itsekin näin lähinnä vain niitä kuvia kaikkialla, jossa tuo paletti sekä Viseartin ja Too facedin tuotteet. En tiedä yhtään mitä odottaa omalta boksilta koska mulla se toinen luomiväripaletti! Sheet maskeja mäkin tykkään saada bokseista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva odottaa sinun arvosteluasi boxista kerta otit sen toisen paletin! Mietin itsekin sitä, se oli tosi kaunis mutta päädyin kuitenkin tähän. Enempi värejä! Aina ei saa mitä haluaa, ihan kiva tämäkin sisältö oli <3

      Poista
  4. Miun boksissa ei ainakaan ole mitään painavaa, kun postarit oli hitusen reilu 24 $ (eli 26 ja rapiat käsittelymaksun kanssa). Omani saan toivottavasti maanantaina. Pitkään kyllä kesti kun maanantai-iltana tuli Suomeen ja vasta to/pe yönä päätyi tulliin.. Saa nähdä mitä tulee :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos et tykkää jostain niin kaupittele mulle, sulla varmaan on eri sisältö jos kerta ei painava ollut. Kevyt sisältö enteilee meikkejä! Toivottavasti boxi tulee ehjänä perille :)

      Poista
  5. Olihan tuo kivan monipuolinen sisältö.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3