maanantai 25. heinäkuuta 2022

Kesäinen kosmetiikkahaaste

Tänään vastaillaan kesäiseen kosmetiikkahaasteeseen joka on lähtöisin Lindan Lipstick Love -blogista! Rakastan haasteita, näihin on niin mukava vastailla. Ai niin, ja minulla alkaa tänään virallisesti kesäloma, 4 vkoa vapautta edessä!!

1. Mitä aurinkosuojia käytät vai käytätkö sellaisia ollenkaan?
Tätä on nolo tunnustaa mutta en kyllä käytä erikseen aurinkosuojaa! Ja siksi koska vihaan valkoista lähmää kasvoilla...kesällä kaikki ihonhoito on muutenkin hankalaa kun herätessä naama on rasvainen, mitään voidetta ei halua laittaa mutta pakko laittaa meikin alle jotain. Siksi se paksu, valkoinen aurinkosuoja erikseen jää mutta yritän laittaa päivävoiteen jossa on edes matala suoja. Ja minähän en siis oleskele auringossa, olen varjossa aina enkä ikinä missään rannalla, terassilla jne. multa löytyy nuo kaksi suojaa ja vartalolle laitan tuota isompikertoimista jos olisin jossain. Mutta kun en ole, välttelen aurinkoa viimeiseen saakka :D

2. Meikkaatko kesäisin tai muuttuuko meikkityylisi jotenkin kesän tultua?
Tunnustan että ikävöin niitä ripsiä ettei tarviis meikata eli meikkaan kyllä. En laita töihin kuumalla kuin pelkän ripsivärin eli rajaukset ja luomivärit jää, meikkipohja on tosi kevyt ja sellainen että jos naamaa pitkin valuu hiki niin ei mikään mene pilalle tai jää hikiviiruja ;) vaihdan tietysti meikkivoiteet myös tummempiin sävyihin ja käytän runsaasti bronzeria sekä kimaltavia poskipunia.

3. Lempisävyt kesämeikissä?
Poskipunissa korallit, punaiset ja ylipäätään kaikki mitkä ei sovi mulle muulloin.

4. Vaihdatko ihonhoitotuotteitasi kesällä?
Kevennän ihonhoitoa. En voisi laittaa kasvoöljyä, en mitään yönaamioita tai paksuja rasvoja. Käytän hoitovettä, kevyttä emulsiota ja päivävoidetta joka sopii yövoiteeksi myös. En tunne kesäaikaan ihossa mitään kuivuuden tunnetta. Pesutuotteet vaihtuvat rasvaisen ihon tuotteisiin ja käytän rajumpia naamioita, kuorintoja, sellaisia mitkä talvella olisivat liian hurjia kasvoilleni.

5. Paras kesäinen hajuvesi?
Olen vähän huono tuoksujen kanssa kun yksi hajuvesi kestää sata vuotta, mutta joku ihanan raikas kukkaistuoksu vaan ei mulla sellaisia ole ;) mulla ei ole suurta tuoksuvarastoa koska ne kestää ja kestää, enkä käytä töissä voimakkaita tuoksuja.

6. Minkä sävyiset ovat kesäkyntesi?
Pinkit, värikkäät ja pidemmät kuin talvella ;) hyväkuntoiset joita on ilo esitellä.

7. Kesäisin luomiväripaletti?
Kyllä se on ihanan värikäs Jeffree Star Jawbreaker. Edullinen laatuun ja värien määrään nähden.

8. Pesetkö kesällä hiuksesi useammin kuin muina vuodenaikoina?
En oikeastaan. Sen jälkeen kun aloin kasvattaa tukkaa, se on rasvoittunut tiheämmin ja joudun pesemään 2-3 päivän välein. Inhoan tukan pesua koska pitkä luonnonkihara kuivaa kuutisen tuntia. Kampaaja joskus selitti mistä tämän hiuksen laadun muuttuminen johtuu mutta en mä muista enää sitä.

9. Paras suihkugeeli kesäksi?
Olen kyllä huono vastaamaan näihin kun ei mulla ole kesäksi erikseen suihkugeeliä :D käytän vaan aina yhtä kerrallaan siihen asti kun se loppuu. Ehkä kuorintaa tulee käytettyä useammin, nyt mulla on TBS Zesty Lemonia käytössä ja kieltämättä se on kiva sarja :)

10. Avainasiat meikin pysymiseen kesällä?
Tämä taas on mun kategoria ;) eli hoidettu ja kosteutettu iho alla, päälle mattaava/ihohuokosia tasoittava laadukas primer ja päälle laadukas mattameikkivoide. Sitten hyvä mattainen kivipuuteri tai irtopuuteri. Hyvä kiinnityssuihke, mattaava ja "ihoa kuivattava" sekin. Koska kaikki kuitenkin kiiltää jonkun tunnin päästä mutta siihenkin auttaa t-alueen painelu vessapaperilla tai sätkäpaperilla vielä parempi. Pitäisi ostaa muuten niitä! 

Kiitokset Lindalle haasteesta joka oli siis itse keksitty ;) tulipa muuten ajatus kehitellä itsekin joku, stay tuned ;) ja ehdottomasti olisi kiva jos vastaisit tähän blogissa tai kommenttiboxissa, mitkä on sun kesätuotteita, miten ihonhoitosi ja meikkisi muuttuu kesällä?

14 kommenttia:

  1. Ihanaa kun vastailit tähän<3 Ja hei huippua jos säkin lähdet jonkun haasteen kehittämään! Jawbreaker oli munkin valinta kesäpaletiksi, ton kesäisempää kun ei hevillä mun kokoelmista löydy :D Mä myös välttelen aurinkoa mahdollisuuksien mukaan ja valtisen aina varjopaikan, jos sellainen suinkin löytyy. Ulkomailla ehkä jaksaisikin hetken makoilla auringossa, mutta Suomessa ei todellakaan kiinnosta mikään auringonotto enää nykyään. Plus paloin muutamia vuosia sitten Miamissa niin pahasti, etten todellakaan halua enää yhtään enempää vastaavia kokemuksia, joten varjoa mullekin kiitos :D

    Ihanaa lomaa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kerran polttanut selän ja mies polttaa itsensä joka kesä, niin mullekin on riittänyt. Varoittelen sitä aina mutta ei se usko. Ollaan ihan päinvastaisia, minä sisällä varjossa ja se selkä punaisena ilman paitaa auringossa :D Kiitos <3

      Poista
  2. Kiva lukea sun vastaukset :) Moni juttu samanmoisia, johtuu selkeästi vuodenajasta. Just nyt täällä on myrkynvihreät kynnet :D Laitan myös jokaiseen arkimeikkiinkin tällä hetkellä kiinnityssuihkeen ja toivon ettei ne vain hikoile pois. Koitan ehkä toteuttaa tämän viimeistään ensikesänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on nyt vähän kalliimpia ja parempia kiinnityssuihkeita niin niitä käytän vaan spesiaalitilanteissa :D en viitsi tuhlata arkena jos olen vaan kotona enimmäkseen ;)

      Poista
  3. En ole tänä kesänä käyttänyt kuin kosteuttavia suihkeita ja/tai Whamisan deep rich toneria naamaan. Smashboxin vitamin C primeria meikkivoide päivinä. En ole siis paljoa voiteilla lutraillut 😁
    Holika holikan sun milk on ollu rannalla käytössä, aasialaiset vaan osaa aurinkovoiteet tehdä.
    Meikissä kesäiset sävyt ja tykkään mineraalipohjasta, vaikka se pysyy niin paljon voidetta huonommin. Kynsissä tekisi jo mieli koristella pääkalloilla ja lepakoilla 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos jonkun aurinkovoiteen ostaisin niin korealaisen. Tuo ylimmän kuvan voide on edelleen avaamatta vaikka se tuossa pöydällä on koko kesän ollut jos joku tarvii...

      Poista
  4. Oli kiva lukea sun vastaukset:) itsekin olen tähän vielä vastaamassa blogissa piakkoin. Taas pääsin ihailemaan tuota luomiväripalettia! Minäkin välttelen aurinkoa mahdollisimman paljon.

    VastaaPoista
  5. Vastauksiasi oli kiva lukea, joten päätin myös vastata jokaiseen kohtaan. :D
    1. Käytän aurinkosuojaa kasvoilla ja tarvittaessa vartalolla. 2. Tämän kesän meikki on ollut sininen ripsiväri, voidemainen poskipuna ja huulipuna. 3. Kaikki kirkkaat. 4. C-vitamiiniseerumin otin kesäihonhoitoon. 5. Minulla on tuoksuja, joista osan mielleyhtymä on kesä, joten käytän niitä pääsääntöisesti kesäisin. 6. Mielellään lakatut. Värimieltymykset vaihtelevat. Kesällä kynnet ovat paremmassa kunnossa ja kasvavat pitkiksi. 7. Ablaze ja sunset glow. 8. Tänä kesänä hiukset on pitänyt pestä useammin. 9. Tälle kesälle ei ole ollut erillistä suihkugeeliä. 10. Hyvä iho ja puuteriset meikkituotteet. Tarvittaessa EL DW.
    Nauti lomasta. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä mä nautin <3 mulla on kans kynnet nyt hyvässä kunnossa ja saa lyhennellä, oispa sama talvella...Kiva kun vastaisit kysymyksiin :)

      Poista
  6. Kiva haaste❣️
    Muutama oma havainto kesäkosmesta. Meikkipohja ohuemmaksi, jopa vaan sävyttäviä päivävoiteita. (mulla on ihan liian monta meikkipohjaa auki nyt). Inhoan kans aurinkovoiteita., mutta yritän silti käyttää, kun on näitä pigmenttimuutoksia (Jane Iredalen jauhemainen aurinkosuoja on pop, käytän sitä meikin korjailuun kanssa.) Tänä kesänä ihoni on ollut poikkeuksellisen kuiva ja oon saanut rasvata paljon tai oikeammin kerrostaa seerumia ja voidetta ja yönaamiota jne, sentään ohuempia kuin talvella nää kerrokset. Väreistä sen verran, että poskipunaa menee ja luomivärejä testailen edelleen innolla, Hudan paletit tais muuttaa mun meikkauksen ihan uudelle tasolle. Rose Quartz taitaa olla lemppari kaikista tällä hetkellä. Kynsilakkaa en oo jaksanut kuin varpaisiin. Lemppari suihkari on Korresilta ja mitä vielä.. Pahoittelen etten Laittanu järjestyksessä, mutta se olis ihan liikaa jo multa😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD kyllä sai selvää ilman järjestystäkin ;) Hudan paletit on kyllä...jestas ne on hyviä!! Ei ihme jos niiden kanssa innostuu. Rose Quartz ja Naughty on mun lemppareita vaikka luulin että Mercurystä innostun eniten kun sitä himoitsin eniten! Mulla on kans joku ohut sävyttävä päivävoide/meikkivoide mutta ne ei sitten oikein peitä ja jää turhan ohuiksi...en saanut käytettyä tänä kesänä loppuun :)

      Poista
    2. Mercuryssä on mulla vielä opiskeltavaa ja testattavaa ja Naughtyssä kanssa. Melkein voisin antaa muut paletit pois ja keskittyä vaan Hudan paletteihin😅. Ainakaan en enää osta halpoja turhia paletteja enää. Jopa nää vanhat Anastasian paletit tuntuu tylsiltä nykyään😅.

      Poista
    3. Mä olen kanssa yrittänyt olla ostamatta turhaa ja ainakaan niitä essencen meikkejä, kun en niistä kuitenkaan niin välitä :DD välillä voi olla jotain kivaa mutta pääosin onhan ne vähän lapsellisia. Yritän kanssa itse keskittyä parempiin meikkeihin, Hudat on kyllä ihania ja Anastasiat kanssa. Yritän olla innostumatta niistä uusista Anastasioista, Prim Rose ja mikäs se uusin olikaan...

      Poista

Kiitos kommentista <3