torstai 28. heinäkuuta 2022

Boxycharm Heinäkuu 2022

Tämän boxin kanssa oli kyllä taas sekoilua. Tullasin sen ennakkoilmoituksella ja kaikki ok. Parin päivän päästä tuli toinen tulli-ilmoitus melko samanlaisella lähetystunnuksella ja oli wtf?! Jätin sen ennakkotullaamatta mutta se sitten olikin se Heinäkuun Boxycharm uudella lähetystunnuksella. No onneksi sain rahat takaisin ensin tullatusta mutta tämä tarkoitti että Heinäkuun Boxycharm seisoi taas pari päivää Vantaalla ja saapui vasta eilen. HUOH.

Heinäkuun boxia en kovin innoissani odotellut :DD näin aikaisemmin choice tuotteet enkä ollut kummastakaan innostunut. Sitten vielä missasin choicen mutta mitään ei kai ollut loppunut, joten sain otettua sen minkä olin etukäteen valinnut. Vaihtoehtoina oli siis Phase Zeron tylsä ruskea luomiväripaletti tai Alleyoopin voidemaisia kasvotuotteita sisältävä trio. Alleyoop on just se merkki jolta tuli se hirvityssivellin joku aika sitten ja joskus se lasten kynältä näyttävä meikkikynä. Ja Phase Zero on Goodiebox tuotemerkki, jotenkin sellainen halpa, niin en välittäisi niistä Boxycharmissa. 

Koska kumpikaan ei kiinnostanut mutta jotain piti valita, otin sen Alleyoopin. En tule ottaneeksi sitä itselle vaan ajattelin arvontaan teille, pahoittelen jo etukäteen :D no ei tosi, ehkä oikeasti joku muu tykkää voidemaisista tuotteista! Valitsin siihen hyvän sävyn. Tulee siinä arvonnassa toki olemaan muutakin kivaa mutta siitä lisää myöhemmin.

Boxycharmissa oli taas tuttuun tapaan 5 täysikokoista tuotetta joista yhden olen saanut valita, ja koko höskän arvona oli 199 dollaria, mutta eipä sillä ole väliä jos sisus ei oikein ole mieleinen..

Alleyoop Stack The Odds / arvo 38 dollaria
Voidemaisen bronzerin, poskipunan ja highlightin sisältävä trio. Siis jos käyttää voidemaisia, voi tämä olla hauska, mutta itse en käytä ja Alleyoopilla on silmissäni pilipali-merkki leima joten 38 dollarin arvo tuntuu kovalta. Mutta mistäs tiedän kun en ole kokeillut, voihan tämä olla hyväkin! Valitsin viileitä sävyjä sisältävän Sassy Pantsin. 

Eloise Beauty Sahara Nights Eyeshadow Palette / arvo 35 dollaria
Tämä pelkkiä shimmereitä sisältävä paletti oli viime kuun choice tuote. En sitä silloin valinnut joten en olisi välittänyt nytkään. Kaunis toki on ja väreistä tulee mieleen Loracin luomivärit, mutta kun en tarvii ja pelkkiä kiiltosävyjä sisältävä paletti on mulle hankala. 

Beauty For Certain Whole Lotta Mascara / arvo 32 dollaria
Mascaroita olisi kiva kokeilla mutta kun tässä on propyleeni glykolia, en voi :( tuuheuttava mascara kuulostaa hyvältä, jospa joskus tulisi joku jota voisin käyttää!

The Beauty Crop Liquid Eyeshadow Duo / arvo 18 dollaria
Suurimpia pettymyksiä boxiin on 2 voidemaista tuotetta kun ei sellaisia käytä. Tätä voisi tietysti käyttää luomivärin pohjusteena, ehkä jätän siihen tarkoitukseen tai sitten en. Vähän on tämä Beauty Cropkin sellainen Goodiebox merkki, en ehkä toivoisi näitä Boxycharmiin.

Kate Somerville Goat Milk Moisturizing Cream / arvo 76 dollaria
Boxin arvokkain tuote oli Kate Somervillen vuohenmaito -voide. Tässäkin on propanediolia mutta jotta boxista jää mulle edes jotain, tämä menee jemmoihin. Pystyn käyttämään propyleeni tuotteita mikäli en hankaa niitä silmiin tai käytä ihan silmän vieressä, tai sitä ei ole mascarassa tai silmämeikinpoistoaineissa. Tämä voide on aika rasvaista, tiedän avaamattakin joten jää odottamaan ( jotain ) talvea :D

Nyt ei tosiaan ollut ihan mun boxi. Meikkipainotteinen sisältö on tottakai aina mieluinen mutta jotenkin tuotteet ei vaan osuneet nappiin. Eloise Beautyltä olisin mieluummin ottanut sen sivellinsetin. Jos kuitenkin miettii tämän hintaa. oliko 27,99 dollaria niin siihen nähden ok mutta kun tänne maksetaan vielä postikulut ja tullit niin aika hintahan tälle tulee. Ehkä ensi kuu sitten paremmin nappiin, ainakin choice tuote on kiva ;)

Pettymysten boxi vai ihan kiva?


24 kommenttia:

  1. Erikoinen juttu/sekoilu Suomen päässä tän boksin kanssa taas. Joskus sain PR tuotteena vastaavan pinon jossa nuo pysyi kivasti magneetilla nipussa kuin tuo alleyoop stack. Toivottaavsti tykkäät, mulla ne taisi lähteä eteenpäin. Mielestäni tuo pieni paletti on upea, mutta silti just semmonen että kaipaisi ne mattaiset viereen. Itse en käyttäisi voidemaista luomiväriä, joten vähän plääh. Mutta eikös tuo Kate Somerville voide olekin tosi kiva? Harmi, että sulla on tiettyjä ainesosia joita et voi käyttää. Voihan tuon vaikka käyttää jalkapohjiin jos ei muuta sit keksi :D Jotenkin nämä Boxycharmit ei oo niin kummoisia itselleni, joten jos tilaisin jenkeistä pysyisin siinä ipsy plus tilauksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis on Somervillen voide kiva. Harmittaa vaan omat yliherkkyydet kun sen takia menee moni tuote ohi, olisin halunnut kokeilla tuota ripsariakin. Mutta tiedostan kyllä että boxissa melko suurella todennäköisyydellä tulee tuotteita jotka mulle ei sovi, siksi mä sitten pidän sitä kirpparia että jos joku niitä haluaa ostaa. Mieluummin myyn avaamattomana kuin testaan itse ja heitän roskiin kun ei sovikaan.
      Ja tämän takia ottaisin boxissa mieluummin esim meikkisiveltimiä tmv jotka ei aiheuta ongelmia :D mä en jaksa tuosta Alleyoopista innostua kun ei rasvainen naama kaipaa voidemaisia tuotteita ja valitettavasti merkki on vaan outo. Kieltämättä tämän boxin kohdalla mietti että paljonko nämä taas maksoi ja mitä tästä itselle jää...jos ei olisi tuota tullausta tilaisin myös Ipsyä.

      Poista
    2. Tuli kirpparista mieleen, että just kans itse annoin ilmaseksi joitain mun testaamia pois kun halusin siivota kaappeja. Pyysin vaihdossa veskipaprua ja se oli kyllä kohtuullinen :D Joskus aikanaan siellä FB ryhmässä tuli kyllä kauhisteltua kun porukka yritti ihan ostohintaan myydä niitä tuotteita.
      On toi kyllä vähän semmonen ns lelu tuo alleyoop :D

      Poista
    3. Kavereille olen antanut kassikaupalla testattua/vähän käytettyä, sellaista joista tiedän että ilahtuvat suuresti. Ripsareita en tosin kierrätä tai paljon käytettyjä huulimeikkejä :) ihan kohtuullista pyytää jotain pientä vaihdossa.

      Poista
  2. Oi sä sait ton Kate Somervillen voiteen! Toivottavasti se tulis joskus tulevaisuudessa mullekin, vaikka olikin tän boksin tuote. Harmi tosiaan noi sun yliherkkyydet, kun et voi "huoletta" käyttää kaikkia kosmetiikkatuotteita :/ Toi paletti olis kelvannut mulle, vaikka onhan toi hankala kun ei oo niitä mattasävyjä. Alleyooppia ei toivottavasti ihan lähiaikoina tuu boksista taas, voisivat heivata koko brändin pois Boxycharmeista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti oli nyt Alleyoop kiintiöt täynnä vähäksi aikaa :D kovasti boxia mainostetaan Too Facedilla, Tartella, N.Denonalla, Viseartilla, Huda Beautylla...niin pakko sanoa että vähänlaisesti niitä merkkejä on omassa boxissa näkynyt! Mutta sinällään hyvä että nuita tuotteita kierrätetään, että on vaikka joskus myöhemmin mahdollisuus saada joku hyvä tuote. On tuo Somerville ihan kiintoisa kokeilla, arvokas tuote kuitenkin. Mulla on yksi toinenkin voide niiltä niin saa vähän enemmän tuntumaa merkkiin :)

      Poista
  3. Harmillinen tuo allergiasi. Tuota ainetta kun käytetään niin paljon kosmetiikassa.

    Oletko kokeillut siihen mitään antihistamiinia? Vaikka toisaalta, kukapa sitä mitään lääkkeitä turhaan syö, siis ainakaan pystyäkseen käyttämään joitain kosmetiikkatuotteita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kokeillut enkä itseasiassa ole kuullutkaan että antihistamiini auttaisi. Enkä tiedä voiko se oikeasti auttaa koska tuo ainesosa aiheuttaa silmiin kamalaa kirvelyä ja jatkuvaa vuotamista. En ole niin kiinnostunut kokeilemaan kun voin valita sellaiset tuotteet joissa sitä ei ole :D

      Poista
    2. No antihistamiinit auttavat nimenomaan allergioihin. Näin pähkinänkuoressa: histamiinit ovat kehossa normaalistikin olevia aineita, mutta allergisessa reaktiossa niitä saa joku ulkopuolinen ärsyke vapautumaan liikaa solutasolla, ja siitä aiheutuu allerginen reaktio. Näin yksinkertaistettuna.

      Apteekeissa myydään antihistamiineja (histamiinien erittymisen "vasta-aineita") tabletteina (jolloin ne vaikuttavat systeemisesti eli koko kehoon) tai paikallisesti käytettäviä nenäsumutteita ja silmätippoja, jos allergiaoireet ilnenevät esim. nuhana tai silmien kirvelynä/vuotamisena. Jos nyt sitten sattuisi tuollaisia tarvitsemaan ;)

      Poista
    3. Kiitos vinkistä, jotain siitepölyallergiaan olen joskus kokeillut :)

      Poista
  4. Mikähän tuo aine mahtaa olla mille olet allerginen? Onko sitä monissakin tuotteissa?
    Mielenkiintoinen tuo vuohenmaito -voide :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Propylene glykol/propanediol ja oli sille joku "e-koodikin" vielä. Kemikaali jota käytetään mm.auton pakkasnesteessä. Minä olen aina, siis ihan aina kärsinyt vuotavista silmistä jotka vaan vuotaa ja sotkee aina meikin. Ajattelin vaan että että mulla on kuivat silmät tms. Muistan 20v ajalta että mulla vuotaa silmät aina. Söin mm. tyrniä kuiviin silmiin ja käytin kaikenlaisia silmätippoja. Kunnes mun lukija sanoi mulle joskus pari vuotta sitten tuosta allergiasta ja sanoi että kannattaa katsoa meikkiesi incit, ja kyseistä ainesosaa oli ihan mun ripsivärissä, eyelinerissa, silmämeikinpoistoaineessa, kasvovoiteessa, kasvovedessä, voi olla shampoossa yms yms. se lista oli loputon!! Karsin itseltä pois kaikki ihotuotteet sekä meikit jossa sitä on, ja kas, jatkuva silmien kirvely ja vuotaminen loppui!
      Välttelen sitä eniten ripsivärissä ja eyelinerissä koska niissä se ärsytys silmää vasten on koko päivän. Silmämeikinpoistoaineessa sitä ei saa olla, ei kasvovedessä eikä peiteaineessa eikä silmänympärysvoiteessa. Välttelen silmien lähellä sitä. Saatan käyttää kasvovoiteessa mutta en päivittäin enkä hiero silmien lähelle.
      Toinen jota en halua kosmetiikkaani on mineral oil eli mineraaliöljy. Aiheuttaa mulla isoja ihonalaisia paukamia kasvoille ja tätä on ollut joskus apteekin voiteissa ja -perusvoiteissa, en ole nykypäivänä katsonut onko vielä kun en käytä apteekin rasvoja kasvoille enää.
      Että siksi olen niin tarkka ja syynään incit :D vuohenmaito voiteita on Ziajalla myös ja ne on ihanan rasvaisia <3

      Poista
    2. Kiitos tästä tiedosta! Osaan ottaa tämän ainesosan huomioon jos minulla on herkkäsilmäisiä asiakkaita.

      Poista
    3. Ohhoh, hyvä, että kuitenkin löytyi syy allergialle, ettei tarvinnut ikuisesti siitä kärsiä. Minulla on melkein koko elämäni ollut allerginen nuha, joka on ollut vaan normi arkea, mutta kas kummaa, siihen löytyikin lopulta puolivahingossa syy ja nyt olen lähes nuhaton. :)

      Poista
    4. Huippua, siis että olet nuhaton nykyään :)

      Poista
  5. Miten nämä heinäkuun boksit ovatkin näin kamalia kokonaisuudessaan:( Mutta tuo Kate Somervillen voide kyllä sitten tosiaan taas Boxycharm-laatua, ja toivoisin itsekin sen saavani, jos en nyt niin myöhemmin. Mulla oli kesäkuussa tuo luomiväripaletti valittuna. The Beauty Cropia tulee tosiaan silloin tällöin myös Glossyboxista. Siellä se vielä menee, mutta munkaan mielestä ei kuulu Boxycharmiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. The Beauty Crop on kyllä kokenut invaasion kun sitä on Glossyboxissa ja olikohan Goodieboxissa. En haluaisi sitä Boxycharmin tasoiseen kauneusboxiin. Somerville kyllä pelasti koko boxin ja ilman sitä boxi olisi ollut njääh. Eloisen luomiväripaletti on kaunis mutta ei herättänyt ajatuksia jättää sitä itselle, on aika samanlaiset värit kuin Loracin paleteissa ja se mattavärien puuttuminen on mulle asia josta tiedän että käyttämättä jäisi joku päivä :)

      Poista
  6. Ahaa! En ole siis ainoa, joka sai turhia tullausilmoituksia :D Nimimerkillä kaksi tulossa ja neljä ilmoitusta sain. Ajattelin jo, että olen tilannut jotain vahingossa tai saan ilmaislahjuksia, joista en tiedä :DDD

    Miun Boxycharm tulee varmaan vasta ensi viikolla, jostain syytä lajiteltu jo 26.7 Postin Logistiikkakeskuksessa, mutta sen jälkeen ei ole mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisit jo saadakin sen, postausta odotellessa ;) mikähän lie sekoilu ollut...

      Poista
  7. Ihan kiva. Voidemaisia voisin lämpimän sävyisinä käyttää. Parempaa boksia ensi kuussa odotellessa. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä valitsin tuosta kylmän sävyisen mutta aika lämpimiä ne minusta silti on :D ainakin bronzer!

      Poista
  8. Minusta ihan kiva laatikko. Tuo voidemainen palettisysteemikin vaikuttaa ihan kivalta, mutta en kyllä noin paljoa siitä maksaisi. Tietty asia erikseen jos ei voi kaikkia tuotteita käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu varmasti moni tuosta voidemaisesta tykkää ja onhan se kätevän oloinen, liukuu ja napsahtaa hyvin kiinni :) mä en vaan tykkää voidemaisista eli en osaa käyttää :D

      Poista

Kiitos kommentista <3