maanantai 4. huhtikuuta 2022

Paras ravintolisä kynsille

Mulla ravintolisien käyttö menee näin. Valitan huonokuntoisia kynsiä, googletan asiaa, innostun jostain ja ryntään ostamaan purkkeja :D syön niitä vähän aikaa, jee toimii, muistan syödä taas vähän aikaa ja sitten ne unohtuu :DD olette varmasti kuulleet tämän virren monesti ;)

Arvatkaas mitä? Ne tammikuusta asti syömäni sinkkitabletit ovat auttaneet kynsieni kanssa. Olin Life -myymälässä biotiini- ja sinkkipurkkien kanssa sekaisin kuin seinäkello että mitä otan, ystävällinen myyjä auttoi sitten valinnassa että mitä otan vahvan monivitamiinin rinnalla vahvistamaan kynsiä. 

Bioteekin ravintolisistä olen pitänyt joten nyt testailin sinkkiä. Ihon kanssa en ole huomannut mitään mutta hiuksissa rupesi kolmen sentin tyvikasvu vaivaamaan vaikka kampaajasta oli vasta 6 viikkoa! Kynsissä huomasin vahvistumista että niihin varmasti auttoi kovien pakkasten hellittäminen, sinkin syöminen ja jokapäiväinen öljyäminen hyvällä öljyllä ( CND sekä Seche ). 

Olen kyllä mielissäni että kovia kokeneet kynsiparkani saivat vihdoin vähän helppiä. Olen ottanut vitamiinit ja ravintolisät nyt tunnollisesti joka aamu, koska auttaa ne ainakin väsymykseen ja kestämään tämän kaamoksen. Magnesiumin yritän muistaa ottaa illalla koska siitä on ollut selkeä apu jos urheilee enemmän, ja ne öisin pakottavat jalat ovat historiaa.

Kynsillä Essie It Takes A West Village, Faby Meteor Shower, Catrice Flirty Glitter sekä leimaus Ùberchic 1-3.

Kysynpä siis teiltä, onko sinkistä ollut apua kynsille tai mikä on mielestäsi paras ravintolisä nimenomaan kynsille?


8 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet ja tuo nimettömän hopea glitteri! Mä kyllä syön välillä just jotain biotiini/sinkki kuureja. Nyt mulla on sen koronan jälkene ollu YA Vahva Sinkki käytössä, joten hei toivottavasti siitä ois jotain apua mun kynsille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilen itse varmaan seuraavaksi jotain biotiinia eikä varmaan kesällä tarvii niin vahvaa vitamiinia :)

   Poista
 2. Mun kynnet on pysyneet hyvässä kunnossa sen jälkeen ku oli pakko lopettaa kynsien lakkaaminen astman takia. :D

  Mulla magnesium auttaa pitämään levottomat jalat poissa. Otan sen iltasin minäki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Magnesium on kyllä sellainen ravintolisä jonka vaikutuksen todellakin huomaa. Mä yritin olla lakkaamatta ja keskityin vaan hoitamaan kynsiä mutta ne vaan mureni. Ei ne kestä mun työtä, lakka on ainut joka suojaa :/ eikä geelilakkaus pysy :(

   Poista
 3. Kampaajani suositteli vahvaa sinkkiä juurikin hiuksille. Oikeassa oli. Kasvavat nopeasti. Kynnetkin kasvavat nopeammin mielestäni, mutta vahvistumista en ole huomannut niissä. Ikävä kyllä. Olen biotiinia kokeillut muutaman purkin verran ja siitä en huomannut mitään hyötyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kyllä kasvaa tukka tosi nopeasti ja siis sehän menee nykyään pitkän tukan mukaan kampaajalla :) toivoisin vaan enemmän kynsiin vahvuutta.

   Poista
 4. Tosi nätit kynnet. Jotain lisäravinteita olen syönyt ja muistaakseni niistä oli hyötyä. Pitäisi ostaa uudet vitamiinit taas.
  t. Tq

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minäkin voisin jotain muuta kokeilla seuraavaksi.

   Poista

Kiitos kommentista <3