keskiviikko 27. huhtikuuta 2022

Boxycharm Huhtikuu 2022

Kuukauden lempparipäivä ja Boxycharm päivä ;) tässä kuussa boxi olikin iso ja painava, postikulutkin sen mukaiset. Huomasin myös boxin olevan rikki Planet Expressille saapuessaan ( laittavat aina kuvan ) joten maksoin extramuovituksen päälle ja toivoin parasta! Tuntuu että boxi matkasi pitkään, lisäksi se jumittaa aina suomen päässä mikä on TODELLA ärsyttävää! Tullasin torstaina mutta saapui vasta tiistaina. Aina seisoo yhden päivän tullissa ja toisen Vantaalla :/ 

Jos et halua kuulla raivoamista niin kannattaa lopettaa lukeminen taas tähän. Niin ei tarvii pahoittaa mieltään näistä mun boxirageiluista. MUTTA mistäs aloitetaan! Vaikkapa siitä että valitsin boxiin Anastasia Beverly Hills meikkivoiteen josta olin tosi onnessani! Olen koko kuukauden odottanut Boxycharmia ja sitä meikkivoidetta kieli pitkällä että jee, kerrankin tulee boxissa jotain Anastasiaa! Lisäksi rikki oleva laatikko joka maksaa liki 70 e tänne minulle, on tosi kallis ja jos minulle saapuva sisältö on jotain ihan muuta, olen todella raivoissani.

Beauty Bakerie Sour Ya Doin´? Eyeshadow Palette / arvo 38 dollaria
Tätä oli boxin yhtenä valintatuotteena ja tätä on kyllä kovasti tuutattu vaikka mistä kanavasta. Sinällään ihan nätti mutta aika lämpimät sävyt. Täytyy katsoa mitä tämän kanssa tekee.


Luxie Por La Noche / arvo 40 dollaria
Vaikka rakastan Luxien siveltimiä niin sorry vaan, tämä setti on kyllä aika ruma! En ole varma onko mulla lisäksi näistä siveltimistä jo kaksi. Täytyy katsoa ja miettiä tuleeko mulla käyttöä näillekään.


OPV Beauty Loose Setting Powder / arvo 22 dollaria
Taisin just päivällä kollegalle kommentoida että haluaisin joskus irtopuutereita boxista :D no nyt sain. Boxin paras tuote taitaa olla tämä väritön irtopuuteri, menee odottamaan vuoroaan.


Lucky Chick Liquid Eyeshadow / arvo 22 dollaria
Ruusupinkki, metallinhohtoinen voidemainen luomiväri. Tätä voisi käyttää luomivärien pohjustajana, nätti sävy. Mutta mietin vielä tuleeko mulla oikeasti tälle käyttöä vai jääkö vaan ajelehtimaan...


Christophe Robin Instant Volume Mist With Rose Water / arvo 39 dollaria
Ihan outo merkki! Onneksi on tälläinen pullo eikä spray, sen olisivat Planet Expressillä poistaneet roskiin. Luulin ensin tätä lämpösuojaksi tai suihkittavaksi hoitoaineeksi, mutta onkin suolasuihkeen tapainen tai joku volyymisuihke. En testaa koska en ole varma onko mulla käyttöä tälle. Harmi! Mun tukka ei vaan kaipaa volyymia ja suolasuihkekin vaan takuttaa. 


Niinpä, näittekö Anastasiaa? En minäkään. Lähti nimittäin tulikivenkatkuinen viesti Boxycharmin aspaan. Mulla oli luojan kiitos tallessa maili jossa oli vahvistus Huhtikuun choicesta eli ABH meikkivoiteesta. Sain 10 minuutissa vastauksen ja lähetysviestin puuttuvasta tuotteesta. Onneksi Boxycharmin aspa tuntuu pelaavan ja olen saanut hyvitykset virheistä. Joudun tietysti taas maksamaan postarit Planet Expressiltä ja tullit, onko sama ostaa meikkivoide suomesta, mutta kyse on periaatteesta että jos sen olen valinnut, ja haluan nimenomaan sen, minun on se saatava. 

Huhtikuun Boxycharm tuli siis aika kalliiksi eikä tästä totta puhuen jäänyt kovinkaan hyvä fiilis. Kun jotain odotat kuin kuuta nousevaa ja tiputkin lujaa, fiilis oli että tämä koko paketti sisältöineen lentää roskiin. Tämä on nyt kuitenkin ainut ilo jonka suon itselleni kun Goodieboxin tulo loppuu enkä käytä enää ripsienpidennyksiä. Toki tykkään kyllä kun tässä tulee täysikokoisia tuotteita eikä pelkkiä pikku purkkeja. Anastasiaa toivon enemmän boxiin, kuten myös muita "promerkkejä" kuten Too Faced, Viseart, Tarte..sellaisia joita ei saa täältä kauppaan kävelemällä, saati mistään suomalaisesta kauneusboxista. Toivottavasti se puuttuva meikkivoide nyt joku päivä sieltä saapuu ja mielellään ehjänä. En jaksa nyt ajatella käytänkö näitä saamiani vai meneekö ne kirppikselle. Harmittaa kun näissä boxeissa on aina tiettyjä variaatioita ja se meikkivoide variaatio olis just sisältänyt mulle mielenkiintoisia tuotteita. 

Mitä olisit tykännyt? Onko kukaan muuten intoutunut tilaamaan Boxycharmia?

Tai siis en yhtään ihmettele jos kukaan ei halua tilata näitten minun ränttien jälkeen :DDD


10 kommenttia:

 1. Noh, ei kovin kummoinen sisältö. Luomiväripaletissa on vähän oudot sävyt ja sivellinsetti on todella ruma. Toki voihan siveltimet olla silti ihan hyvät mutta miksi niistä pitää tehdä tuon näköisiä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne hyviä siveltimiä mutta ruman väriset, ja kaksi noista jo multa löytyy niin en tiedä tarviinko dupeja. Olisin siis mielelläni ottanut jotain muuta näitten tilalla! Tässä kuussa ei kyllä ollut kummoinen sisältö etkä varmaan hirveästi jäänyt mistään paitsi.

   Poista
 2. Tuo luomiväripaletti tuo mieleen savannin, vähän turhan räikeä ehkä omaan makuuni. Tuo Luxien sivellinsetti varmasti ok, mutta heiltä kyllä ehkä vähän ruma sivellinsarja. Kauniimpiakin on! Onneksi sait sen puuttuvan meikkivoiteen, mutta onkin ärsyttävää maksaa siitä lähetyksestä edelleen. Oispa itselläkin semmonen itserakkaus-juttu että kehtais maksaa jotkut ripsien pidennykset edes kesäksi. Mulla ei ole ikinä ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ripset olis just ihanat kesäksi mutta ei mulla ole nyt varaa. Lisäksi huomasin silloin että kaikki luomivärit, kajalit ja ripsarit jää käyttämättä jos on ripset niin luovuin sitten niistä :) mutta oli ne IHANAT!!! Voi olla että otan tuon paletin käyttöön, on se ehkä vähän kivempi kuin odotin mutta ei se ollut mun valintatuote boxiin. Joo siis on nuo Luxien siveltimet laadukkaat mutta minkä väriset ja ei muutenkaan nappaa, tämä on jo toinen Luxien setti mitä Boxycharmissa saan :)

   Poista
 3. Mulla oli täysin sama sisältö ja tykkäsin tästä ihan älyttömästi :D Mutta joo, varmasti ärsyttää kun sulla ei ollutkaan sitä meikkivoidetta.. Ihme että lähettävät sen sulle, kun jossain vaiheessahan Boxylla oli se linjaus, ettei valittua tuotetta välttämättä kuitenkaan saa eikä ollut pelkoa, että sitä myöhemminkään lähetettäisiin palautteesta huolimatta. Ilmeisesti nää sitten koski tilanteita, joissa tuotteet oli loppuneet ja sulla varmaan vahingossa tullut väärä setti ja heillä vielä sitä meikkivoidetta oli. Hyvä näin, vaikka varmasti ärsyttää taas maksella toimituskuluja ym. :/

  Noi siveltimet ei ulkonäöllisesti oo munkaan mieleen, mutta oon iloinen että saatiin Luxieta eikä mitään pilipalijuttuja :D Tota Christophe Robinia on tullut LF:n joulukalentereista ja bokseista, oon itse tykännyt pääasiassa noista tuotteista ja sen takia oon tosta suihkeestakin innoissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä meikkivoidetta näytti olevan Charm Roomissa. En jotenkin ymmärrä miten voi näin mokata että laitetaan väärä setti ja nyt sitten saa vissiin olla aina pelko persiissä tuleeko väärät kamat. On syytäkin hyvittää! Onneks tuosta yhdestä meikkivoiteesta ei luulisi isot postarit tulevan.
   Toki mieluummin Luxieta kyllä. Muistan vaan kun nuo oli choicessa ja ajattelin silloin etten ainakaan tuollaisia halua :D voi olla että tämä kokonaisuus onkin mieleeni, alkupettymys oli vaan aika kova kun niin innoissani sitä meikkivoidetta odotin <3

   Poista
 4. Musta nää raget on ihan parasta, vaikka kivempi sisältö saajan kannalta olis hyvä. Olisivat voineet laittaa sen meikkivoiteen kyllä ingognito ettei erikseen vielä alveja mene, koska moka on heidän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks se meikkivoide on jo tulossa mutta harmittaa se maksaa postarit ja alvit siitä :/ ja raget on parasta, harmi kun ei Livboxia enää ole :DD ne oli siis aina kuukauden luetuimpia postauksia!

   Poista
 5. Tätä boksia on mielenkiintoista seurata. Raget ei haittaa, vaan pikemminkin hauskaa luettavaa. :D Saa valittaa, jos sisältö on kuraa tai palvelu ei toimi. Sitä kautta tietää, toimiiko boksin asiakaspalvelu.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ei saa kaunistella liikaa :) Boxycharmilla on kyllä toimitus aspa kiitettävän hyvin.

   Poista

Kiitos kommentista <3