keskiviikko 13. huhtikuuta 2022

ABH Norvina Pro Pigment Vol.5

Rakastan Anastasian luomivärejä ja olenkin kerännyt liki kaikki luomiväripaletit. En alkuun innostunut näistä Norvina Pro Pigment -paleteista mutta nyt on tullut hankittua muutama. Aloitan esittelyn vähän hassusti uusimmasta eli Vol.5 paletista. 

Paletti itsessään on iso, sisältää kannen kokoisen peilin mutta ei sivellintä. Kansi sulkeutuu magneetilla ja kaiken kaikkiaan paletti on aika painava käsitellä, en siis ottaisi kyllä millekään reissulle mukaan. Näin isossa ja painavassa tuotteessa joka sisältää paljon pannuja, on riskinsä ostaa postin kautta. Pakko tietysti kun ei näitä suomesta saa :D mutta siitä mun ensin ostamasta Norvina Vol 1:sta oli yksi väri ottanut hiukan hittiä kun se oli matkustanut valtameren takaa. 

Tämä paletti ei siis ole kokonsa ja käsiteltävyytensä takia suosikkini, pitkillä kynsillä tätä olisi haastava avata. Tämä lipeää käsistä tosi helposti. Ulkoisesti tämä on kyllä todella kaunis hologrammisen loistonsa ja violetin värinsä takia. 

Vol.5 iski kyllä heti ja tiesin että haluan tuon jossain vaiheessa. Norvina Pro Pigment Vol.5 sisältää luomivärejä sekä pressattuja pigmenttejä. Jokunen väri on ihan silkkaa glitteriä, todella upeita! Tiesin heti että ainakin puolelle paletin värejä on käyttöä ja toki muitakin tulee kokeiltua, tiiä vaikka löytyy uusia suosikkeja ;)Norvina Pro Pigment paletit eivät ole aloittelijan paletteja. Häivyttelyssä ja värien sommittelussa on oma hommansa. Mullakin oli välillä ihan tuskan hiki päässä :D pohjustan luomet silmämeikinpoistoaineella ja puuteroin perään. Siltikin jotkut värit suorastaan jämähtävät eli en voi sanoa näitä silkkisen sileiksi ja superhelposti häivyttyviksi. Kokeilin myös toista puuteria ja helpotti hitusen häivytyshommaa, mutta on tämä paletti hiukan haastavampi käsitellä kuin perinteiset luomivärit. Mutta meikkaamista rakastavalle pigmenttiä kyllä riittää! Napit eivät pölise ja jonkun meikin tein niinkin että pohja ensin, eikä pahemmin varissut silmien alle. 

Upea kokonaisuus violetin ystävälle. Nuo violetit kun just varastavat huomion! Paletista olen löytänyt myös nudesävyjä arkimeikkiin koska harvoin viikolla meikkaan näyttävästi. Säihkettä löytyy myös kun sitä sattuu kaipaamaan! Itse olisin luopunut jostain shimmersävystä ja korvannut sen kunnollisella tummalla luumunvioletilla, sellainen tästä paletista puuttuu. c5 on melko lähellä, käytin sitä yläpuolen meikissä mutta olisin kaivannut vieläkin luumuisempaa sävyä. Rusehtavia sävyjä on mutta kunnollinen, punapohjainen tummu luumu puuttuu. Tummasta vaaleaan häivytys- ja pohjan rakentelusävyt tässä kyllä on hyvät. 

En tiedä onko paletti ihan 70 e arvoinen, aika kipurajoilla ollaan kun tämä ei sittenkään ihan must-have itselle ollutkaan. Mutta ei nyt pettymyskään, älkää käsittäkö väärin :) Laadukas on, mutta pidän itse enemmän Jeffree Starin luomiväreistä koska ne ovat todella paljon helpommat häivyttää. Tämän paletin kanssa oli tosiaan välillä taistelua mutta voisin toki kokeilla toisenlaista pohjustustapaa esim irtopuuteria. Uskon kyllä että tulee käytettyä tätä koska paletit kylmät sekä lämpimät violetit pukevat minua, kuten myös kultaiset shimmerit ja neutraalit ruskeat. Värien määrä tuntuu loputtomalta ja kun niitä on kokeillut, osaa yhdistellä vaikka alussa näin iso paletti voi näyttää levottomalta. 

Löytyykö sinulta yhtään ABH Norvina palettia? Mitä tykkäät tästä?

10 kommenttia:

 1. Mä tykkään niistä mineistä, noissa on vaan ihan liikaa luomiväriä 😁
  Ihanat meikit!

  VastaaPoista
 2. Rakastan tommosia paletteja, jotka on "laadukkaita". Että on just magneetti ja että koko paletti on semmonen jämäkkä, eikä mikään rimpula. Värit tossa paletissa on ihan 6/5! Näin upea paletti, ja näyttää todella pigmenttisiltä nuo sävyt. Jotenkin tuo punaisen-tumma meikki on ihana, että silmällä tuo just semmosta oikeanlaista syvyyttä! Oot tosi hyvä meikkaamaan tietysti muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri ja kyllä, tuo punaluumu meikki oli minunkin suosikkini näistä :)

   Poista
 3. Ei ole yhtään näitä Norvina paletteja, mutta ABH:n muita paletteja kyllä löytyy. Välillä päätin, etten saa enää ostaa yhtään luomiväripalettia lisää, sitten keksin säännön, että saan ostaa vain itselleni uusia merkkejä (esim. Pat McGrathin paletteja ei löydy vielä yhtään), mutta sitten olen taas lipsunut kaikista rajoitusyrityksistä. Että voi olla, että joku Norvinakin löytää jossain vaiheessa tiensä tänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, totta puhuen ihan vihoviimeinen tuollainen sääntö :D minä en ole keksinyt itselleni mitään sääntöjä kun ei ne vaan pidä, välillä ryöpsähtää ihan käsistä mutta sitten eism tässä kuussa olen ostanut vaan 2 juttua!

   Poista
 4. Nätit meikit.
  Minulla on tällä hetkellä vain ABH MR, koska loppujen lopuksi aika vähän käytän luomiväriä.
  Hyvää pääsiäistä.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) MR on ihana paletti, löytyy neutraaleja mutta väriäkin. Mukavaa pääsiäistä :)

   Poista
 5. Niin kauniita meikkejä, noi sävyt sopii kyllä täydellisesti sun silmien väriin<3 :) Tää paletti on muutenkin upea, mutta mua on aina mietityttänyt näissä just se, kun porukka sanoo ettei näiden käyttö oo ihan helpoimmasta päästä :D No tokikaan en itse mikään aloitteleva meikkaaja ole, mutta silti mietityttää jäisikö noin kallis paletti lopulta vähälle käytölle, koska kokisin laadun haasteelliseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 kyllähän tämä paletti väreiltään on täydellinen minulle :) hyvät siveltimet, etenkin häivyttelyyn ja vähän kerrallaan niin sitten hyvä :) mutta ei kiireaamun paletti! Vaikka tässä noita nudeja on niin nekään ei ole "pehmeästi ja helposti" häivyttyviä vaan tarviivat työtä.

   Poista

Kiitos kommentista <3