maanantai 25. huhtikuuta 2022

essence By Merve

**Mainoslinkki

Heipä hei! Essenceltä on tullut hankittua meikkiuutuuksia lopputalvella sekä nyt näitä uusia kevät-kesä 2022 kokoelman tuotteita. Ja tästä paletista on kyselty kokemuksia joten tässäpä tulee :)

essence By Merve kokoelma meni jotenkin ohi, en tiedä oliko sitä ständeillä myynnissä vai oliko vaan netissä. Kokoelman luomiväripaletti kiinnitti huomion ja se tulikin hankittua myöhemmin. Heti kun olin selvittänyt mikä sen nimi oli :D se oli By Merve ja kokoelmaa löytyi myynnistä **Cocopandalta

By Merve paletissa huomion kiinnittivät vihertävät sävyt. Olen tykännyt yleensä essencen luomiväripaleteista vaikka joukosta kyllä löytyy heikompiakin, mutta on sitten niitä tosi hyviäkin. Se halpa hinta on se juttu joka johtaa mun kohdalla impulsiivisiin ostopäätöksiin. Kalliita meikkejä tulee harkittua enemmän ja jätettyä herkemmin ostamatta. essencen meikkejä tulee aika herkästi ostettua testiin ja kun moni tuote on Limited Edition niin....

By Merve -paletti yhdistää nerokkaasti kylmiä ja lämpimiä sävyjä. Tässä on todella kivat lämpimät mattaruskeat! Mutta löytyy myös viileitäkin värejä. Ihastuin tähän niin kovin että käytin tätä viikon putkeen ja kokeilin kyllä monenlaiset meikit! Olen väriopin mukaan viileä/neutraali talvi, mutta silmäni ovat vihreät joissa keskellä kullertavan ruskea osa. Kaikki lämpimän ruskeat korostavat tuota osaa todella jännästi, samaten turkoosit. Siksi pidin tästä paletista koska sillä voi tehdä monta mulle sopivaa meikkiä. 

Mattavärien pigmentti on hieman pölisevää, välillä hieman laikukkaasti levittyvää mutta ihan ok hintaansa nähden. Juhlameikkiä en edes alkaisi tällä tekemään mutta arkeen ihan mainio. Joissakin shimmer-/glitterväreissä pigmentissä hieman toivomisen varaa eivätkä tarttuneet siveltimeen, sormin levittyi ok. Ei hirveen loisteliaita. Mutta hintaansa nähden hyvä ja kun haluan ns.juhlameikkiä, teen sen muilla meikeillä.

Tässä meikissä käytin lämmintä ruskeaa, turkoosia ja kirkkaan turkoosinvihreää. Värit hieman laimenevat luomella ja kuvissa laittamisen jälkeen, mutta kyllä näistä poweria löytyy! Meikistä tuli hirmu mieleinen ja paletti kyllä jää kokoelmaani. Jos siis tämä By Merve sattuu jossain kohdalle niin nappaa omaksesi. Kaikki essencen uutuudet ja kokoelmatuotteet löydät **Cocopandalta.

Nappaako tämä paletti? Mitä tykkäät meikistä?


12 kommenttia:

 1. Kiva paletti tuommoseksi halvaksi, ja sun kuvaama meikki näyttää todella hyvältä ja toimii :) Ei silleen katsojan silmin ajattelisi että olisi market meikeistä kyse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri :) tällä saa monipuolisia meikkejä, tosin ne nudet tuntuu aina niin tylsiltä kuvata blogiin, en tiiä jaksaako kukaan sellaisia katsella ;)

   Poista
 2. Essencen luomivärit on kyllä hintaansa nähden mun mielestä tosi hyviä, vaikka monesti paletteihin sitten mahtuukin mukaan myös niitä vähän heikompia sävyjä. Mulla on tää paletti mennyt kokonaan ohi! Mutta tosi kauniit sävyt tossa on, jotenkin tykkään tosi paljon jo tosta miten sävyt on palettiin sommiteltu :D Kaunis meikki jälleen kerran ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) en muista missä tähän törmäsin mutta koska tykkään vihreistä, tämä piti hankkia. Minusta nämä essencen isommat ja kalliimmat paletit on vähän parempilaatuisia, tai sitten tuntuu vaan aina siltä ;)

   Poista
 3. Tää paletti on kyllä niin kaunis, ja upean meikin oot tolla tehnyt.
  Muistaakseni tätä ei meidän kaupoissa ollut, kuin netistä tilattavissa vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) juu en minäkään ole nähnyt tätä kuin netissä :)

   Poista
 4. Meikki on upea ja tykkään paletistakin, koska siinä on paljon persikkaisia sävyjä. 🍑

  VastaaPoista
 5. Nätti paletti ja hyvä meikki. Ihan uutta, että osa essencen kokoelmista myynnissä vain netissä. Yritän vältellä liian halpoja meikkejä, jotta tulisi ostettua harkitummin. ;)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta että halpa hinta joskus sokaisee ja tulee ostettua turhaa :)

   Poista

Kiitos kommentista <3