perjantai 5. marraskuuta 2021

Jeffree Star Pink Religion paletti

 **Mainoslinkki

Jeffree Star Pink Religion

Jeffree Star on julkaissut viimeaikoina tiiviiseen tahtiin uusia paletteja ja keräilijänä ostan aina kaikki kivat JS -paletit, joten olihan se Pink Religion hankittava. Vähän myöhään, muut on jo tätä esitelleet mutta haluan tästä turista. 

Jeffree Star Pink Religion

Nimensä mukaisesti Pink Religion on kirkuvan pinkki ja sisältää värejä saman väriteeman mukaan. Ulkokuori on taas kerran pröystäilevä ja harmikseni sain pahvisen ristin jo heti rikki. Tykkään yleensä säilyttää kaikissa paleteissani pahvit yms härpäkkeet mukana. Isosta koostaan huolimatta paletti on aika kevyt mutta isojen ja joskus erikoisten muotojen takia, mun on kohta keksittävä kaikille JS paleteilleni joku uusi säilytyspaikka. Ne vievät tosi paljon tilaa! 

Jeffree Star Pink Religion

Paletti on kaunis ja pramea erilaisia koukuroineen ja kultaisine yksityiskohtineen. Kannessa on tosi iso peili ja mietin millainen olisi JS sivellin jos tulisi tässä mukana, toisaalta se toisi lisää hintaa ennestään hintaviin paletteihin. Tämä maksaa 65,90 e.

Jeffree Star Pink Religion

Pink Religion sisältää pinkkejä ja violetteja variaatioita että jos ei niistä välitä, niin paletti kannattaa unohtaa. Minäkin mietin ensin että onpa upean värinen, sitten ajattelin onko se yksitoikkoinen mutta kun paketti saapui ja avasin paletin, olin että wau! Tässä on kyllä sairaan makeita värejä tummasta vaaleaan ja tykkään kun on enimmäkseen mattaa. Koralliset sävyt on upeita ja itseasiassa mulla taitaa olla mattaisia koralleja aika vähän? Sitten on upeita lämpimiä punaisia ja tuollaisia sinipohjaisia violetteja.

Ensimmäinen meikkauskerta paletilla ei mennyt ihan nappiin. Minusta tuntuu että kaipasin jotain vaaleanruskeaa häivytyssävyä mutta ymmärsin että paletti on tarkoituksella pinkki. Lisäksi mielestäni tämä vaatii hyvät ja erikokoiset häivytyssiveltimet koska tuntui että meikistä tulee aika yksitoikkoinen vaikka käyttäisi neljää väriä. Vaikka paletissa värit näyttää moniasteisilta, meikistä tuli helposti samansävyinen eli kontrasti jäi puuttumaan. Värit toki häivyttyivät toisiinsa mutta itse kaipaisin sävyeroja luomella etenkin jos ne paletissa katsottuna näyttävät erilaisilta. 

Jeffree Star Pink Religion makeup

Jeffree Star Pink Religion makeup

Otinkin mukaan lempisiveltimeni eli Moprhe x Jaclyn Hill JH30 häivytyssiveltimen. Sillä sain rakennettua silmämeikkiin vaalean pohjan johon häivyttelin eri asteisia sävyjä. Paletin pigmentissähän ei ole moitittavaa ja voi olla että olen meikkikuvieni kanssa liian tarkka, mutta ensimmäisiä testailuja en julkaissut tähän postaukseen. Tuli fiilis että samanlaisen meikin tekisin Blood Sugarilla. Tämä meikki oli toinen testimeikki sävyillä Vatican Vanity, Fashion Faith ja Pink Religion. Tavoittelin hieman violettiin taittavampaa meikkiä. 

Jeffree Star meikki

Jeffree Star meikki

Meikkikuvia varten ne ripset olisivat ihanat ja voi miten kaipaankaan niitä välillä ;) ymmärrätte kun katsotte yllä olevaa kuvaa :D no anyway, tässä testasin lämpimiä koralleja ja punaisia. Sävyt Holy Fire, Lollipop Luxury ja Saint Star. Meikissä käytin siis vain mattasävyjä. Ihanan upeat trooppiset sävyt, erottuivat luonnossa hieman kirkkaampina kuin kuvissa. Olen käyttänyt värejä puuteroidun pohjan päälle jotta häivytys on helpompaa. Jonkun voidemaisen pohjan päällä nämä sävyt pomppaisivat tosi hyvin esiin!

Jeffree Star meikki

Jeffree Star meikki

Ja vielä yksi meikki, itseppä toivoitte ;)) en voinut olla testaamatta postausta varten sävyä Candy Cathedral, joka on lämmin fuchsianpinkki. Mulla on ehkä vähemmän lämpimiä pinkkejä joten kyllä tässä paletissa oli mullekin jotain uutta. Seurana matta fuchsia Beauty Killer ja paletin tummin sävy Handbag Queen rajauksissa. 

**Pink Religion ja muut ihanat Jeffree Star meikit Oletkauniilta. Ylläolevassa kuvassa huulipuna **Nudist Colony joka on upea, hiukan harmahtava viileä vaaleanpunainen. Pink Religion paletti sopii erityisesti vihreille silmille ja pinkkien meikkien ystäville. Se ei ole liian villi vaan sillä saa työmeikkiäkin aikaan. Laatu on mielestäni hyvä. Tämä ei noussut lempipaletiksi Jeffree kokoelmastani, jäin itse kaipaamaan sitä yleispätevää vaaleanruskeaa häivytysävyä. Lisäksi violettivoittoista meikkiä tehdessäni huomasin että kunnon sinipohjainen violetti välisävy puuttuu, vaikka jotkut napit lilalta näyttivätkin, ne ovat silti vaaleanpunaisia. Muutama värisävy on siis liian samankaltainen mutta toisaalta, se on Pink Religion joten voiko paletilta odottaa muutakuin pinkkiä?

Seuraavaksi arvostellaan Star Ranch. Mutta haluaisin kuulla, mitä sinä tykkäät Pink Religionista?


12 kommenttia:

  1. Ne pari korallia olisivat olleet mun makuun, kokonainen paletti on liian pinkki.
    Ja vähänkö ärsyttää ettei ne liquid huulipunat tulleet siinä uudessa kokoelmassa, niinko miksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni vaihtelu olisi tehnyt terää. Minä olisin toivonut niitä Blood Money kokoelman highlightereita suomeen mutta ei niitä tullut :(

      Poista
  2. Ihania meikkejä<3 Mulla oli Blood Sugarin kanssa joskus samaa ongelmaa, että sävyjen häivyttäminen sai ne sulautumaan yhdeksi ja samaksi eikä kontrastieroja enää nähnyt. Mä taas en missään nimessä olisi halunnutkaan tähän palettiin mitään ruskeita sävyjä, en koskaan käytä sellaisia pinkin meikin kanssa :D Mutta tiedän, että monille se vaaleanruskea/keskiruskea mattasävy on perusta vähän jokaiselle silmämeikille :) Munkaan suosikiksi tää ei Jeffreeltä noussut, mutta tosi kiva paletti kuitenki<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) on tämä kiva paletti, ei huono missään nimessä, mutta ei vaan noussut suosikiksi. Mutta voi olla että ajan myötä opin tästä tykkäämään enemmän ja joskus muuttuu lemppariksi ;)

      Poista
  3. Näen pinkkiä! ;D Nätit meikit. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
  4. Kyllä minusta nämä on enemmän ruskeiden silmien juttu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruskeat silmät on siitä ihanat että niille sopii kaikki ja hyvältä näyttää :)

      Poista
  5. Tää paletti on niin kaunis <3 Ulkoisesti tykkään ihan älyttömästi tuosta kuvioinnista kannessa ja tätä on kiva pitää esilläkin :) Sen olen myös huomannut itsekin, että tällä tuppaa helposti tulemaan aika samanlaisia meikkejä ja monet sävyt ovat loppupeleissä aika samanlaisia tai häivyttyvät yhteen. Olisin itse ehkä loppupeleissä kaivannut lisää metallisia/kimaltavia sävyjä tähän ja joku kunnon pinkki-violetti-sininen duochrome tai vastaava olisi ollut aivan unelma. Mutta tykkään paletista tällaisenaankin, vaikka käytön jälkeen iho silmäluomilla ihan pinkki aina onkin :D Paletissa tuntuu olevan useampiakin sävyjä, jotka tarraavat oikein kunnolla ihoon kiinni pohjustuksesta ja kunnollisesta puhdistuksesta huolimattakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoja ajatuksia mullakin :) jotkut sävyt tosiaan tahraavat luomen. Onneksi se nyt häviää pois :) muutaman samankaltaisen sävyt korvaaminen toisilla olisi tuonut palettiin enemmän vaihtelua.

      Poista
  6. Kauniita meikkejä! Tuo mattainen meikki keskellä ja varsinkin viimeisin erittäin kauniit :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3