lauantai 6. marraskuuta 2021

Boxycharm Lokakuu 2021

No vihdoin ja viimein! Kylläpä Lokakuun Boxycharm matkasi ja junnasi tullissa. Tullasin jo keskiviikkona vaan perjantaina suvaitsi saapua. Mulla oli kovat odotukset tähän "Spellbound" boxiin koska mitä versioita näin etenkin mun valintatuotteen kanssa, ne oli mieleisiä ja toivoin etenkin sitä luomiväripalettia, yllättäen ;)

Linda ja Sissi sai painavat paketit joissa painoivat meikinpoistoliinat, mutta arvelin että mulla ei sitä variaatiota ole koska postikulut ei olleet normaalia korkeammat. Paketti tuntui kevyeltä ja toivoin että olispa paletti ja meikkejä muutenkin...

Boxin avasin ja huomasin heti että voi ei...joka paikka on punaisessa pölyssä! Olin että vtunvttu, tietysti on se luomiväripaletti rikki :(( Ehdin toki hetkisen ilahtua että jee, mulla on se paletti täällä mutta ilo loppui kyllä lyhyeen. Sisältö oli kyllä ensivilkaisulta kiva...

Tarte Wink Of H20 Vegan Collagen Eye Cream / arvo 35 dollaria
Tämä oli oma valintani boxiin. Inciltään mulle sopiva sy-voide joka on kuin espresso shotti silmien alle! Kosteuttaa, auttaa silmäpusseihin ja tummiin silmänalusiin, liftaa...kuulostaa hyvältä ja tulee omaan käyttöön. Mulla ei olekaan kuin yksi sy-voide jemmassa.

Appeal Cosmetics Adhesive Liquid Liner / arvo 29 dollaria
En ymmärtänyt oikein tämän ideaa, käytetään noiden ripsien kanssa? Tämä sisältää propyleeniglykolia joten lähtee kiertoon noiden ripsien kanssa. En siksi avannut pahvipakettia sineteistä. 

Camara Aunique Beauty Mary Lash / arvo 25 dollaria
En tosiaan käytä irtoripsiä joten nämä lähtee eteenpäin. 

Hanalei Beauty Company Matte Bronzer / arvo 25 dollaria
Tämä on nyt neljäs boxi kun tulee bronzeria :D joku muu meikkituote olisi välillä kiva, esim joku huulimeikki? Tämän sävy on kivempi kuin kuvassa, aika vaalea ja mattainen. Tykkään ja käytän itse.

Ace Beauté Falling For You Palette / arvo 34,99 dollaria
Ja hän on se kovan onnen paletti. Voi kun tässä boxissa olisi ollut se musta pehmuste joka toisinaan on, se olisi saattanut pelastaa tämän paletin :/ mulla kyllä menee loppuilta puhdistaessa näitä tuotteita tästä punapohjaisesta pigmentistä. Kiva kuitenkin että mulle tuli toivomani paletti, värimaailma on todellakin mieluinen. Enpä viitsisi kellekään antaakaan rikkinäistä palettia. 

Aion kyllä laittaa Boxycharmille palautetta että pakkaisivat boxit paremmin. En kyllä oleta saavani vastausta mutta ainahan voi yrittää. Harmittaa kyllä maksaa melko korkea hinta boxista tulleineen ja tästäkin jää kolme tuotetta itselle...että onko worttia...ja tämä että mulla menee loppuilta sotkua siivotessa ja pitää nyt muistella miten tuon saa pressattua vai kopsutanko vaan muruset pois. Silloin on vaan riski että loputkin napista tippuu ja just tuo munakoiso violetti olis paletin parhaita sävyjä. Njääh.

Sellainen setti. Mitä tuumii hän?

12 kommenttia:

  1. Voi harmi, että tuo paletti tuli rikkinäisenä:( Mulla oli siinä kuplamuovikääre ympärillä mutta muuten boksissa ei kummoisia pehmusteita ollut.
    Bronzereita kieltämättä on sulle sadellut ihan olan takaa:D Rajauskynä kaiketi toimii ripsiliiman tavoin, mutta enpä olisi itsekään noista ilahtunut koska en käytä kumpaakaan, kynää tai ripsiä. Silmänympärysvoide olisi ilahduttanut, mutta muuten olisin ollut pettynyt boksiin, jos tää versio olisi omalle kohdalle osunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä arvelin kanssa että tuo rajaus on tavallaan se liima. Mutta en ole kokeillut tuollaisia eikä kiinnosta niin en tiedä miten toimisi :) mulla oli kans kuplamuovia paletin ympärillä mutta ei se auta jos kaikki seilaa ympäriinsä irtonaisina :( kun näkee aina miten postissakin paketteja paiskotaan.

      Poista
  2. Eikä toi paletti! Toi harmittaa aina, jos joku puuterisävy on mennyt rikki :( Muuten sisältö sun boksissa on noin sata kertaa parempi kuin mun omassa :D Mutta toisaalta oon ihan tyytyväinen nähtyäni muiden boksien sisällöt, kun tiedän että itselle kolahti vaan huono kombo tällä kertaa, eikä koko boksin taso sentään oo vajonnut ihan pohjamutiin. Marraskuun boksia odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marraskuuta odotellessa, vaikuttaa nimittäin hyvältä boxilta ;) sain hyvityksen tuosta rikkoontuneesta vaikka sitä ei tiedä missä vaiheessa se on hajonnut. Ei ole vajonnut pohjamutiin vaikka niitä notkahduksia on ollut :)

      Poista
  3. Mie tullasin maanantaina ja sain noutoviestin torstaina. Omassa paketissa oli jostain syystä "pehmusteena" mitätön pala pakkauspaperia, en tiedä mitä se mahtoi suojata :'D

    Tuo on kyllä harmi, jos paletti on mieluinen ja siellä on sävy/sävyjä hajalla :/ Miulle on tainnut käydä ainakin pari kertaa ja kerran oli paletin peili rikki.
    Samaa mieltä Sissin kanssa, että sy-voide olisi ollut mielenkiintoisin tästä boksista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin palautetta tuosta pehmustamisesta IGn kautta ja sain kyllä pitkän vastauksen ja hyvityksen. Vaikka ajattelin ettei asiaa noteerata mitenkään :) että ihan hyvä näin. Toivotaan että jatkossa tulisi kaikki ehjänä perille :)

      Poista
  4. Nyt ihan vakavissaan ilman mitään kuittailua kyselen, että mikä saa ostamaan näitä paketteja, joissa ei ole mitään kivaa juuri koskaan? Ja sit sen kerran kun on, niin se on tuusannuuskana paketissa. Eikö olis sama antaa raha jollekin kaverille ja pyytää ostamaan kaupasta sun toiveiden mukainen meikkipaletti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juurikin se että kun sieltä kaupasta ei saa näitä tuotteita mitä Boxycharmista tulee ;) haluan tilata meikkiboxia ja Boxycharm on ainut hyvä vaihtoehto. Olen pitkään kuolannut sisältöjä mm.Too Facedin, Tarten ja KVD:n toivossa mutta niitä ei nyt ole omalle kohdalle sattunut. Se on harmi jos sattuu rikkoontumisia ja just tuo tullin/postin ahneus tulli- ja käsittelymaksuissa on se mikä nostaa boxin hinnan korkeaksi. Se harmittaa :/
      Ja suuri pointti on se yllätys...tuosta en tosin ole samaa mieltä ettei "mitään kivaa ole juuri koskaan". Kyllä tästä on kivojakin juttuja tullut ja Boxycharm on vaan tasokkain boxi mitä saa tilattua :)

      Poista
  5. Eiii onpa harmi, että tuo paletti saapui rikkinäisenä :( Siinä on kyllä todella kauniit sävyt ja etenkin nuo metalliset näyttävät niin upeilta! Tässä boksissa sen lisäksi eniten olisi kiinnostanut tuo silmänympärysvoide, joka kuulostaa loistavalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa paletissa on tosi nätit sävyt, etenkin nuo metalliset, vielä hienommat luonnossa :)

      Poista
  6. Hirvein pettymys mikä kauneusboksissa voi olla, on tuo, että paletti on rikki! :(

    Mielestäni paletti on sen verran iso ja runsas että kun tuosta kipaa nuo muruset veks niin voi hyvin antaa eteenpäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain sen onneksi siivottua, pari viereistä sävyä jäi vähän violettiin muruun mutta eiköhän ne siitä häviä :) ainut että nyt tuo pitää aina säilyttää tasaisesti eikä kallellaan ettei murustele. Eikä voi ottaa matkalle mukaan mutta eiköhän mulla riitä noita matkapalettejakin ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3