keskiviikko 28. heinäkuuta 2021

Heinäkuun kosmetiikkaostokset

Oijoijoi ja ihanaa kolmatta lomapäivää mulle! Neljä viikkoa ilman velvollisuuksia edessä, mahtavaa! Siitä onkin kaksi vuotta kun mulla on viimeksi pitkä loma ollut. Ja nyt on kertynyt talvilomakin ;)) Tänään te kurkkaatte heinäkuun kosmetiikkaostokset ja me mennään Pipsan kanssa hammaskivenpoistoon :) Toivottakaa Pipsalle tsemppiä ja sitä että kaikki on suussa hyvin.

Alkukuusta synttärien aikaan tein Kicksille tilauksen johon käytin synttärialen, henk.koht alen ja alen BeautyAct tuotteisiin. Kicks tilaus 33 e joka oli silkkaa säästöä :D molempia tuotteita olen himoinnut pitkään ;) niiiin ihania!

Kaikki hehkuttivat sitä Kicksin kesäalessa ollutta ABH settiä jossa Sultry oli mukana. Mietin sitten itsekin että toisaalta se on edullinen...oli kuitenkin loppuunmyyty siinä vaiheessa kun olisin sen halunnut. Löysin sattumalta Sultryn 17 eurolla uutena enkä empinyt. Käyttispaletti vaikka en tiedä miksi aiemmin ajattelin etten tätä tarvitse?! Onneksi ostin kun oli niin edullinen.

Pitkästä aikaa kynsihommia Cesarista, siellä oli uusia Picture Polish lakkoja. Rani on uutuuksista, muut aiemmin julkaistuja. Moyralta leimauslaatta ja kynsiöljy. Tilaus n. 50 e.

Tylsiä mutta niin tarpeellisia ostoksia Tokmannilta. Molemmat tuotteet tottakai alessa, harvemmin raaskin ostaa normaalihintaisia kun Tokmannilla on aina alennuksia :) nämä 13 e.

Yllättävän vähän tuli hankittua kosmetiikkaa! Voi toki olla että lomalla riehaannun mutta on kyllä muutakin ostettavaa ja laskuja riittää aina...

Mitä kivaa sinä olet hankkinut tai onko jotain isompia hankintoja tulossa? Joko kaikki muut on kesälomalla olleet?


16 kommenttia:

  1. Mulla on varmaan Lykolla valmiina joku ostoskori, jota en ole raaskinut vielä tilata.. Ehkä sitten elokuun puolella :D Noi Beauty Actin paletit on musta niin kauniita ja ihania, haluaisin myös niitä. Mutta on jo kyllä vaikka ja mitä ja paljon!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tuo BeautyActin contour paletti ollut ostoslistalla siitä asti kun merkin julkaisivat ;D minusta nuo on aika käteviä eikä hirmu kalliita.

      Poista
  2. En ostanu Helsingin reissulta kuin jalkanaamion ja kaksi korealaista huulipunaa. Muuten keskityin vaatteisiin. Tilasin nyt kyllä Moira(lta) poskipunia ja solonappeja, vaikutti kiinnostavalta merkiltä.
    Toi Sultry on niin hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kyllä kans ostellut nyt vaatteita. Tosin kesälomalla varmaan syö liikaa ja liikkuu liian vähän kun ei ne mahdu päälle :DD lomalla on kiva olla mutta kyllä se perusarki on best <3

      Poista
  3. Olipa edullinen löytö tuo Sultryn paletti.
    Tuolla hinnalla olisin minäkin ostanut, vaikka tarvetta ei tietenkään olisi :D
    Näinkin jo instasta Pipsan lekurireissun. Pikaista toipumista pienelle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pipsa kiittää <3 heh, sehän se on että kun halvalla löytyy niin se unohtuu oliko sille oikea tarve ;)

      Poista
  4. Sultryn oot kyllä saanut tosi hyvään hintaan! Ja se on muutenkin aivan upea, vaikkei ehkä se paletti, minkä itse ensisijaisesti ABH:lta ostaisin, jos nyt pitäisi joku uusi paletti valita :D

    Ihanaa lomaa, nauti kunnolla ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, on nautittu ja reissattu :) se ehkä on ollutkin ettei se ole ollut tarpeeksi houkutteleva, mutta käytännöllinen se on ja tuollaisia basic värejä käytän kuitenkin mieluiten :)

      Poista
  5. Hyviä ostoksia... Ihana, että hankit Sultryn.. Mun lempipaletti! Mulla on siitä kaks vaaleinta sävyä loppumassa...melkein ostin jo vara Sultryn.

    VastaaPoista
  6. Olis kyllä tosi kiva ostaa uusia lakkoja, mutta kynnet on niin heikossa kunnossa, että taidan siirtää myöhemmäksi... :D Aloitin just biotiinikuurin, jos sillä saisi vähän vahvuutta näihin kynsiin ja sen myötä inspistä lakkailuun, jos aika vaan antaa periksi. :)

    VastaaPoista
  7. Mä keskityin tässä kuussa enemmän vaatteiden hankintaan kuin kosmeen. Ostin pari mekkoa, joista toivottavasti on iloa vuosiksi eteenpäin. Mulla alkaa kesäloma vasta 30.8. eli kuukausi pitäisi vielä jaksaa painaa, mutta sitten saa melkein 4 viikkoa huilia. Alkaa olla kyllä sellainen olo, että olen loman tarpeessa. Helleviikoista jäi hirveät univelat, enkä ole oikein vieläkään toipunut, keho on todella väsynyt.

    Kivaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa loman odotusta Jonna <3 voin kertoa että melko varmasti silloin on sen verta viileät kelit että saat nukuttua kunnolla ;) itselläkin jäi ne helleviikkojen unet huonoiksi ja huomasi miten väsynyt on. Nyt kun saa nukkua miten haluaa niin joka yö nukkuu erinomaiset unet kellon mukaan. Lomalla on ihana olla! Mä hankin myös vähän vaatteita, eilen just ostin ihanan Luhdan talvitakin -60% poistomyynnistä, voi miten upea löytö kun en ikinä raaskisi ostaa niin hintavaa takkia :)

      Poista
  8. Kicksin tarjoukset ja alet ovat kyllä hyvät. ;)
    Ihania PP-lakkoja. Pitäisi itsekin ostaa, kun saisin aikaiseksi.
    Heinäkuussa ostin uuden ruusukasvoveden ja Bybin spf-voiteen loppuvan tilalle. Muutama Atelier Rougen ja Essien kynsilakka on tullut ostettua, suurin osa lahjaksi. Löysin vihdoin Lieracin sy-voiteen spf 50. Poistolaarista valikoin Jane Iredalen sivellinsuihkeen ja Just Kissed -poski- ja huulituotteen.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja ostoksia! Atelierin lakkoja pyörittelin käsissä Kicksissä mutta jätin hankkimatta kun en tarvinnut oikeasti ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3