torstai 15. heinäkuuta 2021

Itämaiset kynnet ja uusia kynsisuosikkeja

Heipä hei ja pitkästä aikaa kynsijuttuja :) lakkailen kyllä ahkerasti koska niin se vaan lakkaus suojaa kynttä ja nämä on mahdollista pitää jonkunlaisessa pituudessa. En kuitenkaan haaveile enää hirmu pitkistä kun ei mulla ole mahdollisuuksia niitä enää saavuttaa ja jotenkin elämässä on muutakin kuin kynnet.

NailTek II kokemuksia

Olen käyttänyt vuosien tauon jälkeen NailTek II kynnenkovettajaa. Se on tarkoitettu hauraille ja liuskoittuville kynsille. Avainsana kynsien hyvään kuntoon kun tuntuu olevan formaldehyde ja sitä tässä siis on. Tämä on nyt tällä hetkellä ainut toimiva aluslakka koska haluan jemmata talven varalle Nail Repair -aarteitani. Olen ostanut tättä eBaystä. Kynnet ovat nyt paremmassa kunnossa, käytän tätä NailTekiä aluslakkana koko ajan ja hieron kynsilleni lakanpoiston yhteydessä CND Rescue RXx öljyä. 

Päällyslakkana olen ottanut käyttöön essencen Extreme Gel Top Coatin. Olen joskus saanut tämän pr-näytteenä ja joskus aiemmin olen tämän vanhempaa versiota aina itse ostanut. NailTek II jättää kynsille todella tahmean pinnan joten olen huomannut että värilakka pysyy sen päällä erityisen hyvin. Ei ole ollut probleemia lakkojen pysyvyyden kanssa kun on tämä essence ollut päällyslakkana. Se kuivuu nopeasti ja tekee geelilakkamaisen pinnan. Leimat se sottaa mutta decalien päällä tosi jees. Aina tulee uutta intoa harrasteluun kun kokeilee uusia tuotteita ;)

OPI Don´t Bossa Nova Me Around

Värilakkana kynsillä OPI Don´t Bossa Nova Me Around, monien lakkaajien suosikki nudesävy. Lakan päälle vetelin parilla kuivalla sudilla harmaata ( joka ei näy :D ) ja roosan väristä kynsilakkaa. Leimasin itämaiset kuviot parista eri MoYou London Suki laatasta. Leimojen päällä vanha suosikki Seche Vive.

OPI Don´t Bossa Nova Me Around

Mitä tykkäät kynsistä? Onpa muuten selkeästi huomattu blogien hiljeneminen kesäksi. Enkä kyllä voi ketään syyttää, on nimittäin aika vaikeaa itsellekin istahtaa koneelle ja saada yksi postaus kirjoitettua ;) mutta jotain sitä aina keksii koska tiedän että teitä siellä ruudun toisella puolella on, kiitos siis vuorovaikutuksesta ja kommenteista :) Nautitaan tästä kesästä! 

14 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet, semmoset mangatyyliset :)

    VastaaPoista
  2. Sievät kuviot. Mielelläni luen, vaikka kesäaikaan tosiaan paljon vähemmän löytyy juttuja. Harmi että omaan lukemiseen menee paljon vähemmän aikaa kuin jutun tekemiseen kuvineen ja muine valmisteluineen. Jokainen uusi päivitys kuitenkin ilahduttaa kovasti! -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos HH kommentistasi, mukava kuulla että postauksia odotetaan ja luetaan <3

      Poista
  3. Ihanat kynnet! Kiva, kun jaksat postailla kesälläkin.. Vaikka kommentoinkin harvoin, oon jo useita vuosia katsonut joka aamu, onko sun blogi päivittynyt, oli kesä tai talvi :D Kiitos siis blogistasi ja ihanaa kesää!

    S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S kommentistasi ja siitä että luet blogiani <3 Ihanaa kesää :)

      Poista
  4. Kiva, että jaksat postailla, mulla ei oikein tunnu olevan aikaa tai energiaa siihen. Kynsiä lakkailen, mutta yksivärisillä on nyt menty pitemmän aikaa kun en jaksa hikoilla pöydän ääressä pitkään.
    Kaunis lakkaus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, tavoitteena olisi pitää säännöllinen postaustahti yllä :) ideoita olisi mutta liian kuuma meikata, jospa lomalla olisi enemmän aikaa ;)

      Poista
  5. Nätit kynnet teit. Pitkään säilynyt lakka tuo bossa.
    t. TQ

    VastaaPoista
  6. Tosi kauniit kynnet! Ja kiva kun päivittelet blogiasi näin kesälläkin, kun nyt kesällä on itsellä juuri enemmän aikaa lukea. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3