torstai 22. heinäkuuta 2021

Epäonnistumisia ja meikki-ihastuksia eli siis uusien meikkien testailuja

Olette toivoneet meikkikuvia ja ajatuksia uusista hankkimistani meikeistä. Tässä tulee koosteessa sitten vähän isompi erä :D 

Ace Beaute Nostalgia

Ace Beaute Nostalgia paletti sisältää värikkäitä luomivärejä. En malttanut luopua ripsistä vielä vaan haluan pitää niitä kesän, vaikka kovasti olen hurmioitunut uusista meikeistäni ja haluaisin käyttää luomivärejä joka päivä. No, ehdin kyllä meikata vapaammin kun otan syksyllä ripsistä taukoa. En kuitenkaan malttanut olla testaamatta Nostalgiaa koska on mahdottoman värikäs ja täydellinen kesään. Minua houkutti tosi paljon vihreä sävy Theme Park mutta en halunnut perinteistä kelta-vihreää meikkiä. Päädyin laittamaan pohjasävyksi banaanivarjostukseen Popsiclen, luomelle Beach sävyä, loppuluomelle Theme Park ja ulkonurkkaan sekä alaluomelle Raspberry. 

Ace Beaute Nostalgia

Ehkä yllätyin vähän meikatessa, sävyt eivät toistuneet niin voimakkaina kuin oletin vaikka pohjustuksena oli UDPP jonka päällä MAC Paint Pot Painterly. Meikkikuvistakin tuli tosi vaisuja ja tuo Raspberry sävyä näyttää varjostuksessa ihan eri väriseltä kuin alaluomella. Johtuu tietysti siitä kun sävyt sekoittuvat toisiinsa vai onko mun taidot ruostuneet kun olen niin vähän käyttänyt luomivärejä nykyään?

Ehkä kokeilen palettia toisenkin kerran ja annan sille vielä mahdollisuuden koska Lipstick Love -blogin Linda tykkäsi tästä tosi paljon. Kyseessä on kuitenkin harvinaisempi paletti jota ei suomesta saa ja ehkä vika oli minussa tai pohjustuksessa. Tai väriyhdistelmä ei toiminut. Pitäiskö mun antaa tälle vielä mahdollisuus?

Muistin hiljattain että apua, mullahan on tämä pikku-Orgyn uusi versio ihan kokonaan testaamatta!! Päätinpä meikata sillä, itseasiassa tämä oli juhannusmeikkini eikä ehkä mennyt ihan putkeen ;D

Juhannus oli helteinen ja kuumalla en laita rajauksia koska toinen luomi on raskaampi ja laskeutuu pussina ulkonurkasta rajauksen päälle. Joka johtaa siihen että aina jää se viiva luomeen, oli sitten nestemäinen eyeliner, kynä tai luomivärirajaus. Ei pysy. En sitten viitsinyt tehdä rajauksia ja lopputulos oli näin vaatimaton. 

Luomiväreissä ei ollut mitään vikaa, kyllä Jeffree Starin paletit on upeita ja mini Orgy todella säkenöivä! Mutta itseä ahdisti ja sitten vielä pöllönä laitoin kylmää ja lämmintä sävyä sekaisin luomille eikä se toiminut. Plääh.

Mutta nämä huulipunat rokkaavat! Huda Beauty Matte Lipstick Dirty Thirty ja Jeffree Star Nudist Colony. Molemmat luonnossa vaaleampia kuin kuvassa. 


Dirty Thirty on kylmä harmahtava malva, tosi hyväntuntuinen huulilla mattapunaksi. Pakkaus on ihanan huurteinen ja hylsy napsahtaa hyvin kiinni. Mullahan ei kovin näitä Hudan meikkejä ole mutta tämä huulipuna on kyllä hyvä ja mulle sopivan värinen. 


Jeffreen Nudist Colonystä ei ole lähikuvaa koska...öhöm...se on vähemmän viehättävän näköinen läheltä katsottuna. Selkeästi kuivempi huulilla ja jää helposti vähän röpelön näköiseksi mutta ei niin kamala ettei voisi käyttää. 


Olen nyt niin lämpimän sävyinen että tavallaan tämä näyttää vähän hassulta, ehkä siis kivempi talvella. Sävy on nätti kylmä vaaleanpunainen harmaalla twistillä eli suomeksi maksamakkaran värinen. Ja sehän on siis se väri mitä olen aina etsinyt mutta en tajunnut että sellainenhan sen pitää olla! 

Tulipa kilometripostaus! Toivottavasti jaksoit lukea ;) Mitä ajatuksia uusista meikeistä, oletko kokeillut jotakin näistä tai haluaisitko?

14 kommenttia:

  1. Voi ei, harmi ettei sulla toiminut toi Ace Beauten paletti ihan odotetusti :( Mä just meikkailin taas tällä viikolla sen kanssa ja mulla noi sävyt näyttää superpigmenttisiltä luomilla. Tota vihreetä sävyä en oo kyllä muistaakseni kokeillut muuten kuin swatchailemalla, eli siitä en voi sanoa mitään, mutta muutan oon tykännyt tosi paljon tosta.

    Hudan puna on upea<3 Arvaa alkoiko tehdä mieli hankkia toi itsellekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitää kokeilla sitä vähän eri tavalla kun nyt ehkä laittelin liikaa eri värejä innostuneena ja tuli sekamelska ;D annan siis mahdollisuuden vielä kun sinäkin olet niin kehunut sitä! Tuo Hudan puna on tosi ihana, en jotenkin osannut ajatella että tuon värinen sopisi mulle mutta sopi kyllä tosi hyvin :)

      Poista
  2. Mun mielestä toi Orgy-meikki on aivan ihana!! :o ja miten hyvin sopii vaikka on kylmää ja lämmintä kun sävyt on niin ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) joku siinä tökki, ehkä kun ei ollut rajauksia ja joku...mutta kiva kun tykkäsit, sävyt oli kyllä hullun kimmeltäviä <3

      Poista
  3. Mun mielestä toi Ace Beauten paletilla tehty meikki on aivan ihana! Tulee mieleen jokin trooppinen lintu, siis hyvällä tavalla :D

    S

    VastaaPoista
  4. Hyviä meikkejä oot tehny, sekoitan ite usein lämpimiä ja kylmiä metallinsävyjä, ne käy hyvin yhteen. Mini Orgy ollut käytössä lähinnä töissä,se on helppo aikaisten aamujen paletti. En laita rajauksiakaan arkimeikkiin niin tollanen hohde on hyvä.

    VastaaPoista
  5. Upeita meikkejä <3
    Tykkään itse erityisesti tuosta jälkimmäisestä huulipunasta, tosi nätti sävy! Haluaisin itse kovasti oppia käyttämään enemmän punia, mutta ne usein jää kun tuntuu ettei ne kestä kasvomeikissä kovin hyvin jos menee esim kahvilaan tai syömään. Sitten saa olla koko ajan peilin kanssa lisäilemässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) joo se on kans ongelma kun vettä hörppii koko ajan. Enimmäkseen suosin nudeja jotka ei hirveästi suttaannu. Punaiset on nättejä mutta vaikeita :)

      Poista
  6. Luin alusta loppuun. ;)
    Omaan silmääni kummatkin kivoja meikkejä. Hudan puna on tumma hylsyssä, ja se sopii hyvin sinulle.
    Minulla on ostettuja punia jonossa, joita pitäisi testata tässä kesällä.
    t. TQ

    VastaaPoista
  7. Hyvä postaus!❤️

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3