maanantai 12. heinäkuuta 2021

Päivän meikki - Bohon luonnonkosmetiikka meikit

Osa Boho tuotteista saatu, osa voitettu arvonnasta ja osa ostettu itse

Bohosta on tullut mun lempimerkki luonnonkosmetiikasta ja aikaansaanut sen kerää koko sarja -fiiliksen ;D en edes tiedä mistä tämä lähti, ehkä oli vaan niin paljon tuotteita joita halusi kokeilla...etenkin kaikki kausituotteet ;) Boholla on myös hyvä hintataso ja tuotteita löytää todella usein alennuksesta. Bohoa myydään hyvin nettikaupoissa mutta sitä löytyy meiltäkin eräästä kauneushoitolasta. Luonnonkosmetiikkaa ei kuitenkaan kannata hamstrata, etenkään voidemaisia tuotteita joten yritän pitää järjen päässä. 

Mulla on kuitenkin näissäkin tosi paljon kokeilemattomia tuotteita joten tein tänään meikin Bohoilla! En käyttänyt meikissä kaikkia esittelemiäni tuotteita mutta haluan näyttää teillekin näitä ihanuuksia ensin.

Boholla on ihania highlightereita joista mulla kultaisempi 01 Sunrise Glow ja vaaleanpunainen 02 Spring Glow. Bronzer 01 Healthy Glow on kiva kesällä ja poskipuna 07 Peach sopiva kaikkina vuodenaikoina. Postauksen meikissä käytin bronzeria, poskipunaa ja 01  highlighteria. Tuo bronzer näyttää tummalta mutta koska ei ole pelottavan pigmenttinen, niin uskaltaa käyttää hyvin ronskilla kädellä ;) näistä osa muuten on kausituotteita joten voi löytää alennuksista. 

Luomivärejä mulla on 5 puuterimaista ja 2 voidemaista. 

Tässä meikissä käytin ruskeaa häivytyssävyä Cafe, vihreää shimmersävyä Amande ja mattaviolettia Amethyste. 

Violettia sai pyyhkäistä pari kertaa swatchiin, samaten vihreää mutta ruskea oli taas ihan järkyttävän hyvä mattaväri. Luomilla näitä saa kerrostaa eikä pigmentti ole mitään Jeffree Starin veroista, mutta esim aloittelevalle meikkaajalle oikein mainiota tai sellaiselle joka ei halua kirkuvan voimakasta lopputulosta. 

Mystic Volume ripsiväri tulee käyttöön kunhan luovun ripsienpidennyksistä. Mulla on pari muutakin ripsiväriä joita haluaisin jo päästä käyttämään ;) huulikiilto ja huulipunakynä Vieux Rose ovat ihania, näppäriä ja luonnollisia. Käytin tässä meikissä tuota kynää.

Boholla on siis hyvä hinta-laatusuhde, laadukkaat vakiovalikoiman tuotteet ja ihanat kausikokoelmat. Tykkään myös noista pakkauksista ja jotenkin...joku tässä merkissä erityisesti vetoaa vaikka enemmän käytän synteettistä kosmetiikkaa ja pro sarjoja. Harvemmin ostan luonnonkosmetiikkaa värikosmetiikassa, ihonhoidossa enemmän.

Onko sulla jotain meikkisuosikkeja Boholta?

8 kommenttia:

  1. Nuo on kyllä niin herkullisen näköisiä pakkauksineen ja kaikkineen :) Tajusin muuten just, että mulla ei ole Bohon Bohoa :D Miten edes mahdollista? Ehkä täytyy korjata tilanne asap! Aurinkoista alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa viikkoa Noora, aurinkoa kyllä piisaa :) ja korjaahan tilanne, Bohot on ihania <3

      Poista
  2. Bohon meikkejä en oo itse koskaan kokeillut, mutta onhan nää tosi upean näköisiä ihan pakkauksia myöden :) Tosi kauniin meikin teit! Sopii yllättävänkin hyvin yhteen toi lila ja vihreä :D En oo varmaan itse koskaan tajunnut yhdistää tollasia sävyjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lila ja vihreä toimii ihanasti, kuten vaikka kirkas vihreä ja lime violetin kanssa ;) kiitos <3

      Poista
  3. Mulla on ollu vaan aurinkopuuteri ja oranssi neutraloija Boholta. Se neutraloija tai mikä lie peitevoide on käytössä joka pv. Ois kyllä mukava jatkossa tutustua tähän sarjaan enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bohon neutraloijat löytyy, ne oli ensimmäiset kunnon neutraloijat joihin tutustuin :)

      Poista
  4. Tähän sarjaan kiinnostaa tutustua, mutta on niin paljon muita meikkejä käytettävänä.
    Poskipunat näyttävät kivoilta ja huulipunat. Keltainen neutraloija melkein aina meikatessa käytössä. Se on mainio.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3