sunnuntai 25. heinäkuuta 2021

Heinäkuun kauneussuosikit sekä inhokit

 Saatu ilmaistuote*
**Mainoslinkki

Hei ja ihanaa heinäkuuta :) tänään katselmuksessa heinäkuun suosikkituotteet sekä yllärinä mukana joku kehnokin tuote ;) mutta ensin kivat!


.SE Swedish Experience* tuoksut ihastuttivat Oriflamelta! Kierrätetystä lasista valmistettu pullo on tyylikäs ja tuoksut tarpeeksi voimakkaita omaan makuun. Tuoksujen valmistuksessa on käytetty ympäristöystävällistä, patentoitua valmistustekniikkaa joka kaappaa elävän kasvin tuoksun tuhoamatta kasvia! Swedish Experience tuoksuissa onkin ainutlaatuinen aistikokemus kahden eri tuoksun matkassa.


Wild Hearts tuoksuu raikkaalle, vesimäiselle ja tuoksunuoteista löytyy villi rosmariini, saksankirveli ja myski. Blazing Warmth on voimakkaampi, lämpimämpi ja tuoksuu appelsiinille, nappikotulan kukille ja koivupuulle. Molemmille tuoksuille on paikkansa mutta erityisen ihastunut olen puumaisiin, jopa maskuliinisiin tuoksuihin. En osannut valita kumpi näistä nyt on mieluisampi, ehkä Wild Hearts on kesäisempi ja Blazing Warmth tulee enemmän käyttöön syksyllä.



Lorac Pro Noir paletti on ollut pitkään himotuslistalla ja pienen alekoodin turvin tulin sen hankkineeksi viimeinkin. **Cocopandalla paletti löytyy usein alesta 39 e hintaan. Noir -paletti on ihanan klassinen valinta ja sisältää ihanan kattauksen tummempia ja neutraalia värejä. Mulla on se toinen Soleil -paletti joka on paljon lämpimämpi. Loracin paleteissa on ihan uskomattoman hyvä pigmentti, mattavärejä riittää pieni sipaisu siveltimellä ja sormella kiiltoväriä sipaistuna tulee luomelle uskomaton hohto! Noir tulee varmasti olemaan kovassa käytössä syksyllä ja sillä taikoo ihania smokey meikkejä!


Ja sitten pieni kuvauspaikan vaihto, kiitos sähkömiesten. Onneksi en säikähtänyt yhtään kun miehen pää oli yhtäkkiä ikkunassa :D Kicksin oman sarjan BeautyActin tuotteita himoitsen aina, nyt hankin tämän Lilac Mania luomiväripaletin. Harvemmin pystyn vastustamaan kivaa violettia kokonaisuutta ja tämä vaikutti oikein pätevältä. Nätit mattavärit häivytykseen ja supersöpöt violetit. Vihreäsilmäisen unelmapaletti! Myös itse paletti on sopivan kokoinen vaikka mukana kuljetettavaksi. Rasia on tosi tukeva! 


Ja sitten ne elämää helpottavat pienet asiat ;) etenkin kesällä nämä kulmapigmennoinnit ovat pelastaneet paljon ja ripset helpottavat niiiin paljon! Pigmentointi oli kyllä mahtava sijoitus ja jos vaan yhtään olet harkinnut niin suosittelen ottamaan. Kesällä töissä on niin kuuma että hiki valuu naamasta ja on pakko pyyhkäistä se pois, niin onpa mahtava juttu ettei kulmat enää häviä mukana ;DD tarvittaessa meikkiin menee vaan joku 15 min, en meikkaa kuin ihon. Silmät on aina valmiit ;) ja ripset todella näyttävät! 
On niissä varjopuoliakin mutta enemmän plussaa. Mulla on enää yksi huolto varattu, sitten alan luopua ripsistä mutta otan ehdottomasti ne ensi kesäksi uudelleen. Tuntuu että olen vähän jäljessä tästä huumasta eikä ripset olen enää niin muodikkaat mutta moni ottaa ne kesäksi, ja onhan ne vaan niin paljon näyttävämmät kuin omat silmät. Mulla on nyt loppuajan näyttävämmät ja on ne vaan rakkautta. 


L`orealin Wonder Waterista on kyselty hirveästi joten tässä mielipide kaikille kerralla. Ei toimi. Ei tee mulla mitään. Olen käyttänyt ennen hoitoainetta, ennen hiusnaamiota, jälkeen hoitoaineen viimeisenä ennen huuhtelua kylmällä vedellä. Olen hieronut, antanut vaikuttaa pidempään ja seisonut melkeinpä päälläni. En koe tämän tekevän mitään ja tukka on vaan takussa pesun jälkeen. Höpöhöpö -juttuja taas!

Oletko sinä kokeillut tätä ihmevettä? Tai oliko muita tuttuja tuotteita?


10 kommenttia:

  1. Mööh, oisin halunnut kuulla että Lorkun edullinen tuote ois tehnyt ihmeitä hiuksille. Taitaa näissä hiusjutuissa päteä vanha halvalla ei saa hyvää-totuus, sillä itse en ainakaan ole löytänyt markettituotteista juuri mitään, mistä olisin vaikuttunut. Biozellin rakennesuihke lienee niitä harvoja, jonka ostan aina uudelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän sama homma...Biozell on ainut sarja jolla on oikeasti hyviä, kuten myös XZ shampoot on ihan jees :)

      Poista
  2. Joo, toi Wonder water, en tiiä mitä sen pitäis tehdä, en oo huomannu mitään eroa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joillain se toimii mutta ei mulla kyllä ollenkaan :D onneksi ei ollut kallis sijoitus.

      Poista
  3. Tykkään tuosta Oriflamen maskuliinisesta tuoksusta kovasti. Ihanat pullot! Lorac paletti vielä testaamatta, mutta sait innostumaan. Mitä mukavinta kesän jatkoa Taina. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa maskuliinisista tuoksuista tosi paljon :) joskus olin vaniljatyttö mutta nyt on maku vähän muuttunut. Ihanaa kesää Tiialle <3

      Poista
  4. Tuota wonder wateria en lähtisi kokeilemaan, jotenkin oletus on että kyseessä on aivan turha tuote. Haluaisin kyllä itsekin ottaa juuri puuterikulmat mutta se, että kuinka kova kipu siitä tulee jännittää aika paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se niin kova kipu ole että kannattaisi pelätä! Tuntuu vaan lähinnä vttumaiselta ja hetken nipistää, nehän on tosi äkkiä tehty :) WW on kyllä turha tuote omalla kohdalla!

      Poista
  5. Kaikki uusia tuotteita minulle.
    Bybin spf porskutti jälleen ja Iredalen lip drink spf 15. Laveran punainen huulipuna oli yllättävän kiva ja kestävä. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tämän kuun meikkilaatikossa punainen puna mukana, mutta harvakseltaan voinut käyttää kun maski oltava nyt jokapaikassa täälläkin :/

      Poista

Kiitos kommentista <3