maanantai 19. heinäkuuta 2021

Tämän kesän lempi highlighterit

Saatu ilmaistuote*

Aaaaah ihana kesä ja vieläkin ihanampi hohto kasvoilla! Mun iho on voinut tosi hyvin ja näyttänyt kauniilta vaikka onkin rasvoittunut kunnolla. Enkä ole tehnyt mitään toisin vaan ihonhoito on aika minimaalista. Meikkiä kyllä käytän vaikka moni sanoo ettei puuteria tarvii. Mä rakastan meikkaamista ja meikkejä joten haluan käyttää aina kaikkea ;) kesällä just parasta onkin käyttää niitä sävyjä jotka talvella on liikaa ja eivät sovi mulle laisinkaan. esim. juuri näitä korostustuotteita ;)

MAC Mineralize Skinfinish puuteri Star Wonder on antiikinkultainen highlighter jossa vaaleanpunaisia raitoja. Yhdessä näistä syntyy lämpimänhohtoinen korostus poskipäille, ja onneksi tässäkin pystyy ottamaan pelkkää kultaa. Onneksi mulla on se pahin MAC -hulluus hellittänyt mutta kyllä näissä on vaan aina sitä jotain! 

MAC Alexander McQueen -kokoelman New Vegas on yksi vanhimpia meikkejäni ja käytössä aika harvakseltaan. Näin kultainen highlighter sopii minulle lähinnä kesäisin, mutta on tämä kyllä upea. Lopputulos näkyy vaikkakin highlighterin koostumus on aika kova ja kuivakka verrattuna nykypäivän meikkeihin. 

Catrice Glowy Highlighter Aphrodite on superkiiltävä, metallisen näköinen vaaleanpunainen. Catricen meikeistä muuten highlighterit ovat kärkikastia ja ihan superhyviä hintaansa nähden! Koostumus on tosi pigmenttinen ja kiiltävä poskipäillä.

vas --> oik Star Wonder, New Vegas ja Aphrodite

vas --> oik Pearl, Desert Mirage ja Orgasm

Ja lisää hohtoa! 


Physicians Formula Murumuru Butter Highlighter on tuote johon sormi kirjaimellisesti uppoaa! Näitä on kahta sävyä, mulla kylmempi Pearl*. Tuoksuu taivaallisen huumaavalta ja tämän koostumus on kuin butteria. Sivellin suorastaan uppoaa tähän, huomaakin mikä kuoppa tuotteessa on viikon käytön jälkeen. 



Phase Zero Desert Miracle highlighter tuli mulle Goodieboxin joulukalenterissa. Arvelin jo silloin että tämä on pelkkä kesätuote koska ei näin tummankultainen highlighter käy muulloin. Tämän sävy on kyllä upea ruskettuneella iholla ja hohto on ihanan maltillista. Kiva tuote mutta en itse ostaisi tämän väristä.

NARS Orgasm kulttituote lienee kaikille tuttu vähintäänkin nimeltä. Punainen poskipuna on varustettu runsaalla kultaisella shimmerillä ja tämä onkin poskilla hohtava. Ihanan näköinen mutta hohtava ja siten korostaa ihon tekstuuria tai ihohuokosia. Upea kesätuote kuitenkin ja yksi kauneimpia poskipunia. 

Oliko näissä mun suosikeissa sulle tuttuja tuotteita? Tai onko sulla joku erityisen ihana ja upea korostus/hohtotuote jota käytät vain kesällä?


12 kommenttia:

  1. Kunpa Orgasmista tulisi shimmeritön versio! Sävy on nimittäin ihan täydellinen, mutta juuri ihon tekstuurin korostumisen takia en tykkää käyttää hohtavia poskipunia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kyllä hyvin vähän hohtavia poskipunia, tämä Orgasm on ainoita koska se on uniikki ja kaunis. Boxyluxessa sain sen uudemman version mutta ei se ole ollenkaan tämän värinen :)

      Poista
  2. Ihana kommentti: haluan käyttää sina kaikkee. Niin minäkin😍. Vaikka mietin, kyllä aina välillä, että yksinkertaistan meikkaamistani. Eilen muuten otin mallia sun bohon meikistä ja käytin vihreää ja lilaa silmämeikissä. Vaikka vaan zoom kokous.. Sain palautetta, että olitpa superraikas. Kiitos siis ideoista😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, ihana kun kokeilit vihreää ja lilaa <3 yksinkertaisesti kyllä meikkaan arkena mutta aina laitan bronzer, contour, poskipuna ja highlighterin <3

      Poista
  3. Oo miten ihania!! Toi Catricen highlighter herätti varsinkin kiinnostuksen, en oo meinaan Catricelta tainnut kokeilla muuta kuin meikkivoiteita ja peiteainetta. Täytyykin joku kerta käydä vähän tutkimassa heidän hyllyään ;D NARS:n Orgasmista haaveilin jossain vaiheessa, mutten sitten oo koskaan saanut aikaiseksi hankkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä Catrice on jostain aiemmasta kokoelmasta mutta monesti tainnut kyllä tulla uudempana versiona ;) se uusi Orgasm on vaaleanpunaisempi, sen sain Boxyluxessa. Tämä on se ikivanha versio ja nätimpi minusta kun on punainen :)

      Poista
  4. Narsin Orgasmia oon kuolannut pitkään, mutta ei ole vielä tullut hankittua :D Nyt on materialismi intoilu muutenkin laskenut, joten pyrin etten osta mitään ylimääräistä joten saattaapi jäädä hankkimatta :D

    Mulla on myös tuo Physicians formulan highlighter ja en tykkään siitä yhtään. Se näyttää kasvoilla kuin olisi dynamiitilla räjäyttänyt highlighteria kasvoille. Tosi voimakas hohde ja vähän liikaa omaan makuun, kun halua että se kuulto olisi luonnollinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään välillä aika voimakkaasta, joskus luonnollisemmasta ;) Jeffreen highlighterit on kyllä pahimmasta päästä, tosi näkyviä ja voimakkaita eli ihania <3

      Poista
  5. Myönnän, että korostustuotteet ovat unohtuneet kokonaan. Eilen käytin pitkästä aikaa Isadoran puikkoa ja levitys menikin sitten tyyliin "mielummin överit kuin vajarit". :D
    Kiinnostaa kuulla, mikä on Physicians Formula Murumuru Butter Highlighterin tuoksu ja onko se lähes voidemainen vai selkeästi puuterinen?
    Kivoja tuotteita sinulla kesäkäytössä. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on puuterisen ja voidemaisen väliltä :D selkeästi sellainen butter eli jos nyt unohtaisi aurinkoon niin se luultavammin sulaisi jota taas puuterinen ei tee. Levitän kuitenkin siveltimellä eli ei ole liian voidemainen kun en voidemaisista tykkää. Eikö ollutkin hyvin selitetty :D ja tuoksu on voimakas kookosmainen/trooppinen, joko siitä tykkää tai ei :) itse tykkään <3

      Poista
  6. Minun kommentti ei menny perille, kun heitti pihalle 😭
    Mutta vaihdan highlighter it kultaisempaan. ABH uudessa kolmikossa on ihana tummempi sävy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se aina tekee kun itsekin kommentoin muille, kännykällä yleensä :/ mulla ei ole niitä ABH kolmikkoja mutta Jeffreeltä meinasin sen trion ostaa!

      Poista

Kiitos kommentista <3