keskiviikko 14. huhtikuuta 2021

Kaunis kuin karkki - Urban Decay Stoned

**Mainoslinkki

Nätti kuin jalokivi, kaunis kuin karkki ja nyt tiedän miksi käyn töissä. Siksi että voin ostaa näin hienoja meikkejä!!

Urban Decay Stoned

Voi hyvänen aika että tämä on nätti! Urban Decay Stoned oli minulla ostoslistalla heti ilmestymisestä asti. Tykkään kerätä kaikki ilmestyvät UD paletit jos ne vaan yhtään on mun juttu. Tämä oli niin nätti ulkokuoreltaan ja ulkoasultaan että oli pakko saada!

Urban Decay Stoned

Stoned Vibes on painavassa mutta tukevassa järkevän kokoisessa rasiassa. Kansi on koristeltu kohokuvioisin kristallein ja on ehdottomasti kauneimpia luomiväripalettejani. Se sisältää hyvänkokoisen peilin ja kaksipäisen siveltimen, samanlaisen mitä on ollut aiemmissa UD paleteissa. Sisältä paljastuu 12 luomivärisävyä. 

Urban Decay Stoned

"creamy, pristamic shimmers", näin kuvaillaan paletin värikkäitä kimallenappeja. Reunoilta löytyy neljä mattaa/satiinista väriä häivyttelyyn. Se on minusta nerokasta koska harvoin innostun pelkistä glitterpaleteista. Nyt näin tässä potentiaalia jotta samalla paletilla saa koko meikin rakennettua. 

Luulin alussa että napit ovat glitternappeja mutta onneksi ovat shimmerisiä. Paletti on näin käyttäjäystävällisempi.Swachailin joskus aiemmin palettia Kicksissä ja yllätyin että värit eivät olekaan varisevia ja irtoglitterin tuntuisia.  Osa värinapeista on selkeästi glitterisiä, osa tasapintaisempia. Tuntui tosi pahalta pyyhkäistä nappia sormella ja ottaa paletti käyttöön, se kun on niin jumalaisen kaunis! Tiedätte että en yleensä ole hirveä glitterin ystävä eikä multa taida löytyä ensimmäistäkään glitterpalettia joten pakko tunnustaa että ostin tämän keräilymielessä ja ulkonäön takia ;)

Urban Decay Stoned

Urban Decay Stoned

Pakko tunnustaa ja tiedostin asian toki palettia ostaessani, tämä ei tule olemaan hirmu aktiivisessa käytössä minulla, ainakaan niin kauan kuin on ripset. Nimittäin inhoan sitä kun glitteriä varisee ripsiin ja pesusta huolimatta glitteriä jää lymyilemään ripsien väliin. Se on vaan fakta että silmiä ei saa pestyä niin hyvin kun on volyymiripset päässä. 

Urban Decay Stoned

Rakastan kuitenkin näitä ripsiä koska ne ovat näyttävät ja helpottavat tosi paljon elämää! Lisäksi ne häivyttävät raskaita luomia ja tuovat silmiin tietynlaista viekkautta ja näyttävyyttä juurikin. Tämän vihreän Stoned -meikin tein mattaisilla sävyillä Hexed ja Third Eye, keskellä luomea glitterinä Jade. Rajaus Physicians Formula ruskea eyeliner kynä jonka päällä sävy Third Eye. Tunnustan että en tosiaan ole palettia hirmu montaa kertaa käyttänyt. Pitkillä kynsillä on tosi ärsyttävä laittaa luomiväriä sormin luomelle ja sitten ne glitterit ripsien seassa ( vaikka ne harjaa!! ).

Urban Decay Stoned

Urban Decay Stoned paletti **Kicks verkkokaupassa 56 e. Paletin laatu on huiman hyvä, en keksi ( taaskaan ) moitittavaa, kuten en yleensäkään UD luomiväreistä. Jos tykkää olla glamour ja kimmeltää, tämä paletti on sun juttusi. Aion ottaa jossain välissä ripsistä vähän taukoa ja ai että, sitten tytöt käytellään joka päivä luomivärejä ;)

Stoned -palettiin ihastuneita?

14 kommenttia:

  1. Kerran katsoin tuollaista palettia liikkeessä (jota kaikki oli lähminyt) joten ei ollut niin houkutteleva, kuin näissä kuvissasi :) Ja meikki on erittäin kaunis! Glitteriset tai shimmaavat luomivärit pelottaa mua siinä mielessä, että pelkään niiden varisevan alas. Mutta ehkä se on sitten kiinnityksestä kiinni :) Luulen että mäkin pelkäisin tämän jäävän hieman kaappiin, joten ei ole ehkä se kärkihankinta, mutta ehdottomasti hieno lisä jos vain raaskii panostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tämän glitterit eivät ihme kyllä varisseet! Mulla on pohjustuksena yleensä UDPP + MAC Paint Pot ja kevyt puuterointi päällä, glittervärin levitän sormin :)

      Poista
  2. Vau mikä meikki! Todella kaunis <3

    Tämä palettikin on todella upea ja olen tätä vähän väliä ollut hankkimassa itsellenikin :D Vielä en ole raaskinut ostaa, mutta ehkä vielä jonain päivänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on se uusin Naku ostoslistalla, joku päivä tässä hankin sen ;) Kiitos :)

      Poista
  3. Ooh, mitä ihanaa kimaltelua! <3 Jade ois kesäksi aivan ihana! Ja Vibes ja Opal Aura ja... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jade oli kyllä testattava ensimmäisenä mutta on tässä monta muutakin ihanaa sävyä :)

      Poista
  4. Hieno meikki! Itse eivät taidot riitä noin rohkeisiin sävyihin, mutta paletti on ihana. Minusta kestoripset ovat parhaimmillaan voimakkaiden meikkien kanssa ja ne kruunaavat koko lookin tässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti <3 olet oikeassa, ripset pääsevät oikeuksiinsa ihanien luomivärien kanssa mutta arkena ne helpottavat elämää niin suuresti <3

      Poista
  5. Mullakin on toi paletti ja intouduinkin käyttämään sitä,kun näin postauksesi.Mulla ei ole ikinä ollut kestoripsiä ja joudun käyttämään silmälaseja.Mietinkin,että käyttävätkö silmälaseja jatkuvasti käyttävät kestoripsiä niin paljon ? Jotenkin tuntuu,että menis hukkaan ne rahat ja ripset ja piilolaseja en pysty käyttämään. Olen vaan lumoutunut ripssistäsi ja mietin ,että olisi kiva kokeilla,mutta en uskalla.Nukunkin yli 10 tuntia yössä niin,että on koko naama tyynyssä niin,että mitenköhän ripset edes kestäis nukkumista.Mutta tosiaan ihana paletti ja ihana meikki:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaimaseni :) ensin kannattaa miettiä pystytkö luopumaan mahallaan nukkumisesta ja olemaan selällään tai kyljellään. Ripset eivät kestä tyynyyn hankaamista, tosin itse nukun joskus pieniä aikoja mahallaan naama tyynyn reunan yli :D kannattaa myös miettiä tekijä, ja mennä hänellä käymään "konsultaatiossa" että minä pituisia ripsiä voisit pitää silmälasien kanssa. Mulla on aika pitkät, 9-13mm muistaakseni mutta on saatavilla lyhyempiäkin. Ne ei sitten ottaisi laseihin kiinni ;) voin kuitenkin lämpimästi ripsiä suositella <3 mutta niihin jää koukkuun, joutuu luopumaan esim. jokapäiväisestä silmien meikkaamisesta jos haluaa pitää pitkän huoltovälin ( ei tule niin kalliiksi ). Mutta helpottaahan ne arjessa eikä tarvii sitten meikata silmiä päivittäin :) ja etenkin volyymit jotka mulla, niin ovat tosi näyttävät!

      Poista
  6. Tämä on nätti paletti ja niin on sillä tehty meikkikin. :)
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3