torstai 29. huhtikuuta 2021

Huhtikuun kosmetiikkaostokset

Huhtikuu oli minulle low buy -kuukausi. En ostanut paljon meikkejä tai näin ainakin huijasin itseäni. Aletaanpa laskea tarkemmin! Ripsihuolto, kulmien pigmentointi, Boxycharmin tilaus jossa tuli kaksi boxia samalle kuulle maksuun...niin kyllä sitä summaa alkaa kertyä! Pidinkin sitten muuten kukkaronnyörejä tiukalla ja kaikessa muussa harkitsin tarkkaan enkä tilaillut kovinkaan netistä ja kaupasta en ostellut turhuuksia. Tässä kuitenkin parit pikku ostokset.

Pyörin Tokmannilla ihonhoitohyllyillä ja sitten muistin että ai niin, on pitänyt katsella sitä Cosnature -sarjaa! Cosnature on edullinen saksalainen sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja ja alkujaan bongasin sen Karkkipäivä -blogista. Siis olen tiennyt sarjan olemassaolon mutta en ole siihen syventynyt, koska ainakin meidän Tokmannin ihonhoito- ja kosmetiikkahyllyt on todella sekavat, ja tuotteita on ripoteltu sinne tänne. Cosnaturesta osa oli "kyykkyhyllyssä" ja osa ihan toisessa hyllyssä silmien tasolla. 

Sarjalta ostin tyrniseerumin ja puhdistusgeelin. En muista tarkkaa hintaa mutta seerumi lienee n.6 e ja putsari alle. Seerumin inci oli silmiini hyvä ja putsari sisältää mm.kamomillaa ja suolavettä joten testaillaan! 

Kaveriltani ostin Too Facedin Lip Injection huulia pullistavia kiiltoja. Mulla on joskus ehkäpä blogini alkuajoilla ollut näitä ja tykkäsin tosi paljon! Kaikista kokeilemistani nämä oikeasti pullistavat huulia. Maksoin näistä 15 e posteineen ja ennenkuin joku älähtää kaiken maailman kulkutaudeista niin kaverilta uskalla ostaa käytettyjä meikkejä, näistäkin vaan yhtä oli testattu.

Muutamia sekalais-ostoksia. Kirpparilta avaamaton It Cosmetics irtopuuteri, XZ Teepuu shampoota koska mulla oikeesti loppuu kohta shampoot!! 14 e.

Kuulin että Make Up Store on mennyt konkurssiin, ja jotain tälläistä olen harimoinut koska MUS on joka paikassa alessa. Iski pieni paniikki ja oli pakko tilata parista paikasta kaikki suosikkituotteet jemmaan ;D Masai -varjostusväriä ei enää löytynyt ( voi kakka! ) mutta maailman parasta kulmapalettia kyllä sekä Cover All Mix -trio palettia kyllä onneksi. Ja otin jotain muutakin pientä kun en nyt hirmu tilauksia huvikseen viitsinyt tehdä. Nellystä ja Bangerheadista tilasin, olikohan nämä jotain 40 e. Pidetään MUS:ille hiljainen hetki, on mun lempisarjoja ja Matkuksen myymälässä tutustuin huikeisiin tyyppeihin ja muutenkin kivoja muistoja jäi. Tosi harmi että loppuu, on laadukas sarja kyllä!

Ihan tässä loppumetreillä Sokoksella oli törkyhyvä tarjous, on muuten vielä sunnuntaihin voimassa, eli meikit ota 3 maksa 2. Niin otinpa sitten 3 Diorin viisikkoa kahden hinnalla! Harvemmin saa tuolla hinnalla ja olen jo jonkun aikaa noita himoinnut. Annoin itselleni luvan tuhlata tulevat ylijäämäbonukset jo etukäteen...voisin esitellä nuo viisikot sitten kun tulevat, nyt koiranpennun kanssa en kykene hyvin nopeasti postaamaan uutuuksista kun ei varmasti saa rauhaa kirjoittaa tai kuvata :D

En kyllä ala vannomaan mitään ostolakkoja tai low buy hommeleita koska taas näki miten hyvin ne meni :DD ihan hävettää ja voisin kyllä olla kertomatta näitä teille, mutta itsepähän olen ruennut näitä kirjaamaan.

Menikö sun huhtikuu paremmin?

22 kommenttia:

  1. Mulla menee aina niin sanotusti överiks 😁 mutta suurinosa on tilattu maaliskuussa, kaikki vaan kerralla rysähtää ilmestyä.
    Ostin kyllä Lorkun meikkivoidetta ja sitä uutta Maybelline ripsaria ja huulikiiltoa, kiilto loistavaa, ripsari blaah!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks täällä ei myydä enemmän kaikkea koska pulassa olisin :D en oo testannut noita Lorkun ja Maybellinen uutuuksia :)

      Poista
  2. Tokmannit on kyllä jänniä paikkoja. Ymmärrän, ettei halpakauppa voi panostaa mihinkään Stockan esillepanoon, mutta kävin just ostamassa kukkien tukikeppejä ja samalla tietysti katsastin kosmetiikkaosaston. Siellä oli edelleen vanha Catricen ständi keskellä käytävää, joka tais olla pari viikkoa sitten jo samassa paikassa. Tarkkana saa olla, kun ostaa tuotteita, ettei niitä ole klähmitty. Löysin kuitenkin ihan random-paikasta ihan älyttömän nätin Wild&Mildin kynsilakan, toivottavasti on kynsillä yhtä nätti kuin pullossa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis täälläkin on tullut Wild & Mild, ne ovat aivan eri paikassa missä kosmetiikat yleensä, keksiosaston luona! Ei ihme ettei kaikki myy kun kuka niitä löytää. Ainakin täällä on se ongelma että tavaraa tulee kamalasti ja ne on sijoiteltu sikin sokin randomisti. Iisalmen Tokmanni on kans ihan hirveen sekava mutta Kuopiossa taas ovat siistit. Yleensä ronkin kaikesta aina takimmaiset koska kaikki etummaiset on saletisti lähmittyjä koska itsekin haistelen huuhteluaineet yms läpi ennen ostoa :)

      Poista
  3. Oikeasti tää kuukausi oli eka kun mun low buy oli tällä vuodella onnistunutta, vain 6 kosmetiikkatuotetta!!!?!?! :D Vitsi mitkä addiktiot aina ostaa jotain.

    VastaaPoista
  4. Kolmisopen Tokmanni on paljon sekavampi kuin Volttikadun, kolmisopella laittavat essencen uutuudet hyllyyn, ständin sijasta. Huomaa ettei panosteta mihinkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Volttikadun Tokmanni on minusta ihan selkeä, toisaalta olen käynyt siellä aina eniten :)

      Poista
  5. Kivoja ostoksia! Toi Make Up Storen Cover All Mix on ihan loistava, vaikken sitä ookaan vuosiin omistanut. Mä tein huhtikuussa vain yhden tilauksen Bearelille, kävin kampaajalla ja ostin Sokokselta uuden eyelinerin. Meni siis varsin hyvin, ottaen huomioon että oon kuitenkin itse koko vuoden low buylla :D

    VastaaPoista
  6. Ei mullakaan menny ihan putkeen tää kuukausi. Ekaks ostin kyllä vaan ihan suunnitelman mukaan eli aurinkovoiteen, kasvonaamion ja hoitoveden..kaikki - 20% ja jemmassa ei vastaavia tuotteita, kuin minikokoisena. Sitten tuli vastaan mahdollisuus ostin Mimosan instasta hänelle turhan paletin ja sain vielä mini essencen kolmikon kaupan päälle tai no eurolla. Ja sitten tuli Kicksiin midsalet ja siellä Benefitin lahjapakkauksia - 50% ja ostin jotain muutakin😅. Ja kun kerran lähti lapasesta.. Niin mä ostin Sokoksen alehyllystä - 70% hinnalla vielä jotain (weledaa ja Jane Iredalea) . Hävettää niin paljon, että kaikki ne ihanat jutut on kassissa vaatekomeron perällä. Mutta kun nyt oon tunnustanut täällä... Niin pitäiskö ottaa esille ja nauttia? Ja hei toukokuussa lupasin miehelle olla tilaamatta yhtään mitään..ja arvaa mitä se luottaa, että onnistun😅👌

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi :D meillä ei tule naputusta ostoksista, eilenkin tulin vaan kotiin ja laitoin pöydälle Sokoksen paketin ( viisikot ) ja pr-paketin. Kysy vaan mitä tuossa on mutta ei valittanut. Itse ostaa autonosia ja kaikkia romuja ;D tosin ostolakkoja tai low buyta en mainitse hälle :D
      Nyt kun olet tunnustanut, saat ottaa ne esille ja nauttia. Sitä varten ne on hankittu <3 onneks mulla on mennyt ohi Iredale -70% kun niitten huulimeikit on tosi hyviä ja en varmasti pystyisi vastustamaan!

      Poista
    2. Ei minun mies myöskään anna palautetta. Lähinnä nauraa, että mitä kuuluu ostoslakolle, kun kahmin sitä Iredalea kaksin käsin ostoskoriin😅.

      Poista
  7. Mä niin tiedän tuon addiktion :D Oon koittanut kans himmailla ostosten kanssa ja aika hyvin onnistunutkin. Cosnature onkin mullekin ihan uusia sarja, täytyy jossain kohtaa kokeilla.

    VastaaPoista
  8. En ostanut mitään! Varastoja löytyy :D

    VastaaPoista
  9. Tota sorruin Skincityn alessa Hourglassin isoon Ambient -palettiin, se taisi olla suurin syntini. :D Inhoitoa tuli ostettua jonkin verran, mutta isoimman summan käytin varmasti Halo Beauty Kiwi-kapseleihin, joita tilasin 4kk annoksen kerralla. Aina kirpaisee, mutta niillä on ollut varmasti isoin vaikutus ihooni millä millään ikinä. Koukoukussa kohta jo kolme vuotta, enkä vaihtaisi pois. :)

    Toi it Cosmeticsin puuteri on huippu, ehkä mun suosikki-irtopuuteri tällä hetkellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että on hyvä :) Skincityn alet kiersin kaukaa kun näin että ne himoitsemani paletit oli alessa ;D

      Poista
  10. UDPP, Isadoran luomiväripaletti ja OPIn Leonardo-lakan sain ostettua kaverin avulla alesta. :) Iredalen luomivärin pohjustaja ei pysy minulla kunnolla, niin oli ostettava UDPP. Viirut yläluomella ovat epätoivottavia.
    Kivat ostokset sinulla, ja hyvä kun sait MUS:ia haalittua. Miten kulmien pigmentointi sujui?
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyvin meni! Mulla on vahvistus parin viikon päästä ja sitten näytän lopputuloksen täällä ;) nythän ne ei ole vielä valmiit vaan haalistumisvaiheessa. Se on totta että hyvä pohjustus on paikallaan, itselläkin UDPP <3

      Poista

Kiitos kommentista <3