lauantai 17. huhtikuuta 2021

Boxyluxe maaliskuu 2021

Heips! Tänään kurkataan mun ensimmäinen Boxycharm kauneusboksini! Olen pitkään halunnut tilata jonkun laadukkaan ja meikkejä sisältävän kauneusboksin, mutta mikään suomesta tilattava ei ole houkuttanut tarpeeksi. Boxycharm on ollut aina ihan huikea ja kuola valuen olen sitä himoinnut muiden blogeista. @mubelinan ig stooreissa on kohokohtiin tallennettuna step-by-step ohjeet Boxycharmin tilaamiseen ja niitä hyödyntäen tilasin oman boksini. Tein Luxe -tilauksen eli joitakin kertoja vuodessa saan tälläinen paremman ja kalliimman Luxeboxin. 

Mulle tulee myös huhtikuun boxi ihan lähipäivinä, kurkataan sitten sekin. Mutta ensin sain tämän Luxen, maksoin tästä n.80 e Shipiton kautta tilattuna. Odotin aika kovasti saavani samoja meikkituotteita kuin mitä muut Luxesta, mutta pakko sanoa että petyin ja kovasti. Vähän harmitti maksaa tästä 80 e kun tuntuu että on vaan viskelty mukaan mitä sattuu mistä olen merkannut ettei kiinnosta. Sisältö oli toki runsas ja arvokas sekä tuli hyvin pakattuna kaikki täysin ehjänä kotiin asti toimitettuna. Jatkossa en kuitenkaan halua maksaa näin saakelin kalliita toimituskuluja jotka nostavat boxin hintaa, siksi vaihdoinkin jo Planet Expressiin.

Mutta siihen boksiin joka on maaliskuun Luxe(?) ja koottu edellisen kuun bokseista?! Boxi oli niin iso ettei olisi mahtunut postilaatikkoon. Kaikki oli hyvin ja tukevasti pakattu. Lähetti toi paketin ihan ovelle asti. Ja hirmu kiire kuvata ja kirjoittaa tästä, täytyy lähteä näillä näppäimillä rakentamaan miehen avuksi koiratarhaa!

Voihan pettymys! Vain 3 meikkituotetta, 3 ihonhoitotuotetta sekä pari randomkamaa. Tuotteiden yhteisarvo on 367 dollaria mutta eihän se miellytä kun se ei koostu meikeistä, heh :D kallein tuote on tuo hiushärpäke jonka arvo on 150 dollaria.

Beauty Bakerie Blending Egg Beauty Sponges / arvo 18 dollaria
Nämä ovat hämärästi tuttuja, joku sai nämä jostain Boxycharmista. Kyllähän meikkimunille on aina käyttöä joten mieluisat olivat. Hauskat munat kennossa :) jospa nämä olisi käytössäkin hyviä vaikkakin mulla on nyt useampi meikkimuna testissä. Ehkä näistä jo siltikin yhden raaskii ottaa kokeiluun ;)


Dominique Cosmetics Creamy Fill & Define Lip Liner / arvo 18 dollaria
Kauniin nuderuskea/vaaleanpunaisen värinen huulimeikkikynä. Tulee kyllä käyttöön ja kiva tuote boxiin. Nudesävy on aina varma valinta kun sopii monen kiillon ja punan kanssa. Mulla ei ole tainnut ikinä ollakaan tämän mallista kynää joten interesting! 


Beebeauty London Barbarella Eyeshadow Palette / arvo 50 dollaria
Suurin syy Boxycharmin tilaamiseen oli se että se sisältää ihania luomiväripaletteja. Tämä oli ihan kiva, en rehellisesti sanottuna itse ostaisi mutta uskoisin kyllä käyttäväni kerta tämän sain. Vähän on monta liian samankaltaista vaaleaa sävyjä ja pääosin shimmereitä, mutta tuo turkoosi väripilkku pelastaa ja pari muutakin värikkäämpää nappia. Paletti on ihan tukevan oloinen ja hyvälaatuisen tuntuinen että sillä tavalla ihan kiva yllätys boxiin tai siis boxin parhaimmistoahan nämä kaikki meikit oli.


Maélys Cosmetics B-Flat Belly Firming Cream / arvo 49 dollaria
Tämä voide raskausarville(?) meni kyllä omalta osalta ihan pieleen, kiertoon lähtee että heilahti. Olispa tämänkin arvosta ollut mukana MEIKKEJÄ.

Glow Recipe Plum Plump Hyaluronic Serum / arvo 42 dollaria
Tämä sentään oli mielenkiintoinen ja tulenee käytettyä itse. Tuntematon merkki kuten oikeastaan kaikki boxissa tulleet. Muistelen kuitenkin monien tätä merkkiä kehuneen ja pullo on ainakin sievä että kokeilen! 

Rael Beauty Vitamin C Facial Sheet Mask / arvo 15 dollaria
Kelpuutan kyllä paketillisen kangasnaamioita. Ihan uusi merkki minulle ja jotenkin kiva että tulee useampi maski eikä vaan yhtä.


Soleil Hair Tools Mini Heat Brush / arvo 150 dollaria
En oikein ymmärtänyt mikä tämä on, lämpöharja, suoristava harja? Ja arvo oli 150 dollaria...just tälläistä randomkamaa en haluaisi näistä boxeista...voisiko joku kertoa mikä tämä on ja miten voisin tätä käyttää?

Cosmedix Skincare Brush Set / arvo 25 dollaria
Toinen niin randomjuttu. Toinen suti on kasvojen puhdistukseen ja toinen naamion levitykseen. Pelkään vaan että tälläiset jää totaalisesti käyttämättä koska en jaksa säätää ylimääräisiä askeleita rutiineihin...voi olla että lähtevät eteenpäin. Jännän näköinen kyllä tuo toinen...tassumainen suti??


8 tuotetta joista 3 lähtee kiertoon. Ei nyt ihan hirveä huti mutta ei kyllä nauratakaan se mitä näistä maksoin. Odotan kyllä jatkossa Boxycharmilta enemmän ja etenkin tältä tulevalta boxilta jos siellä on se mitä odotan eniten. En tiiä sitten luonko itse ylimaalliset odotukset tälle sisällölle että sitten pettyy...mutta kyllä se yllätysmomentti on edelleen kiva ja tulihan tässä yllinkyllin taas uutta testattavaa. Eikä sen boxin tilaaminen ollut ollenkaan hankalaa mutta pari kertaa kyselin apuja etenkin kun meni tässä kuussa monta eri veloitusta tästä + huhtikuun boxista :)

Mitä sinä olisit tykännyt tästä Boxyluxesta?

29 kommenttia:

  1. Mä en oo itse Luxea koskaan tilannut juurikin sen takia, että niistä tuntuu tulevan lähes joka kerta noita oheistarvikkeita millä en itse tee mitään. Varsinkin kun noita sähkölaitteita ei ole tarkoitettu suomalaisiin pistorasioihin :D Mulle riittää siis ihan perus Base Box, mutta maaliskuun boksit oli kokonaisuudessaan mun mielestä vähän heikompia kuin normaalisti ja se koski siis sekä Luxea, Basea että Premiumia. Toivottavasti huhtikuussa saadaan jotain ihania tuotteita<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos Huhtikuussa tulee se mitä odotan niin wau! Minusta tuossa oli se pistoke mikä käy tännekin, ainakin siinä luki mutta pitää tutkia tarkemmin :) pitää nyt katsoa onko Luxe sen arvoinen, ainahan sen voi vaihtaa perusboxiin jos ei tykkää..

      Poista
  2. Oisin pettynyt kans😅. Raskausarpivoide.. Mitä ihmettä ja mikä harja ja oudot siveltimet.. Palettikin on vähän vaisu🤔. Voi toivottavasti paranee jatkossa ja siis paljon😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan näin <3 mietin kyllä olenko liian tarkka ja valikoiva mutta kai sitä saa olla kun aika hinnan tästä maksoin...

      Poista
  3. Olisko olemassa jotain ihan pelkkää meikkiboxia sitten, jos just ensisijaisesti odottaa meikkejä? Vai onko niissä sitten jotain turhaa halpis tai heikkolaatuista sälää? Varmaan nää meidän mielestä kummalliset ja turhat tuotteet on jotain paikallista hypeä, jota ymmärtääkseen pitäisi seurata jenkkiblogeja...
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis Boxycharmissa saa valita mistä itse eniten tykkää ja itse olen merkannut meikit kiinnostavimmiksi ja ihonhoito vähemmäksi, ja sitten olen laittanut etten halua tätä sälää. Mutta väkisin sitä tulee...mä en nyt ole varma oliko joku Ipsyllä joku pelkkä huulimeikki pussukka? Ei tule heti mieleen pelkkiä meikkejä sisältävä boksi. Toivon kuitenkin jatkossa että Boxycharm olisi enemmän kohdistettu ja tulisi niitä meikkejä :)

      Poista
  4. Nyt oli kyllä ihan random-sisältö. Mulla oli joskus tuollainen lämpöharja eikä se tehnyt mitään hiuksille. Lisäksi mua aina vähän närästää, jos arvokkain tuote on boksissa jotain muuta kuin varsinaista kosmetiikkaa. Tossa paletissa on nätit sävyt mutta ihmetyttää mattaisten ja shimmeristen sävyjen suhde.
    Kiva kuitenkin, että uskalsit tilata boksin, näitä postauksia on aina kiva lukea:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka mä valitan niin pääosin toki olen tyytyväinen mutta ärsyttää itselle turhat tuotteet...niitä on hankala sitten laittaa kiertoon ja jotenkin...olisin toivonut että tämä Luxe olisi kohdistettu enemmän minulle kun esim tuo raskausarpivoide ja randomkamat toi fiilistä että tähän on heitelty mitä sattuu nurkista löytymään :DD

      Poista
  5. Miun huhtikuun Boxycharmia ei ole edes vielä Boxycharmilta lähetetty varastolle, siitä kyllä tuli infoa, että viivästyy (hyvä niin).

    Tuo Luxe tulee aina 3 kk välein, eli seuraava on sitten kesäkuussa :)

    Itse en ole näitä Luxe/Premiun bokseja tilannut, kun hyvin riittää tuo perusboksikin ja onneksi tuossa perusboksissa ei yleensä sähköharpäkkeitä (tai esim. ponnareita, pinnejä) tule, kun ne olisi turhia, ei tule oikein itse mitään käytettyä, suoristusrautaa ehkä kerran 2-3 kk välein. Vaikka sisältö on triplasti arvokkaampi, niin ei niille kaikille tuotteille olisi käyttöä kuitenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mun pitää kans miettiä että onko tuo Luxe sen arvoinen...tai sitten siinä käy niin että lopetan sen niin heti tulee jotain kivaa :DD

      Poista
    2. Miekin olen huomannut (mitä Kata alempana sanoi), että vaikka se kyselyn täyttää ja arvostelee ne saadut tuotteet, niin ei se ihan pidä paikkaansa. Itse saan aina silloin tällöin juurikin värikkäitä luomiväripaletteja, vaikka taisin itse laittaa sen neutraaliksi. Peiteaineessa (olen saanut vain yhden) oli sävy just eikä melkein, meikkivoiteita ei ole omalle kohdalle tullut yhtään. Sama huulituotteissa, kyllä sieltä tulee niitä punaisen ja ruskean eri sävyjä enemmän, kuin niitä nudeja :D

      Poista
    3. No ehkä voidaan tehdä vaikka vaihtareita aina jos ei satu mieleinen :) olishan se kiva kun niitä profiileita hyödynnettäisiin kun pyydetään täyttämäänkin :)

      Poista
  6. Boxy ei valitettavasti personoi boxeja sen kyselyn mukaan, joten siellä ei paina mitään jos sanoo että haluaa vaan meikkejä tms. Mä lopetin just oman Boxyn (ja Ipsyn) tilaukseni, joten kiva seurailla mitä muut saa omistaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm onko noin? Aika turha se kysely sitten periaatteessa on? No jos en ole tyytyväinen tähän niin lopetan tilaamisen, mutta mitä muilta olen seurannut niin laadukkain sisältö tässä kyllä on ja jotain boxia olis kiva tilata :)

      Poista
  7. Oh no, katsoin innoissani,että olet saanut ekan Boxycharmisi ja onhan tuossa pettymys sisältö.Toivottavasti base boxi olisi parempi. Mulla on jo yli vuosi aikaa ,kun viimeksi tilasin näitä Amerikan boxeja .Välillä tekee mieli tilata,mutta en tiedä. Käytin shipitoa aikoinaan,mutta se tosiaan on kalliimpi kuulemma kuin planetexpress.Toisaalta tekee mieli lopettaa goodiebox niin senkin 25 euroa vois laittaa kustantamaan boxycharmia.Siihen sitten postit ja kaikki päälle mitä milloinkin tulee.Houkuttelee,mutta luxe boxi ei houkuttele.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä seuraan joitakin Luxeja mutta jos tämä sisältö jatkuu niin ei ole sen arvoinen. Katsoin vielä tuota hiusvekottimen päätä niin vaikka siinä lukee että kävisi kaikkialle niin ei, siinä on se ihme pää :( uskon kyllä että ilahdun perusboxista jos siinä on se tuote mitä luulen ;)

      Poista
  8. Lämpöharja? Mitä? 🤣
    Mutta toi Glow recipe on aina vaikuttanut kivalle sarjalle. Toiv tulee jatkossa hyviä tuotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Annan sen sulle lahjaksi ;DD kyllä mä uskon että tulee, muilla on näkynyt kivaa sisältöä aina :)

      Poista
  9. Olipa outo sisältö! Haluisin tommosen lämpöharjan, mutta en mitään miniä!! Ja onko tossa suomeen sopiva töpseli? Raskausarpi jutut kai on ollut nyt nousussa ihonhoidossa, mutta voi olla vähän semmonen mitä en nyt haluis edes normaaliin boksiin. Saatikka tällaiseen kalliimpaan. Menisi kyllä käyttöön toki paikkoihin joissa iho on teininä venynyt mutta tuskin se niitä enää vuosien jälkeen poistaa. Tilasin myös jotain ekaa kertaa jenkeistä, onneksi ilmeisesti tilasin planet expressillä enkä shipitolla suoraan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se Shipito huono ole, tämäkin paketti lähetettiin tiistaina ja perjantaina tuotiin käteen, mutta kallis vaan. Tuon harjan pakkauksessa lukee worldwide eli pitäisi kai sen käydä ja kuulin @Mubelinan tätä testanneen että kai se käy tai sitten siinä on joku toinen pää mukana. En ole jaksanut kaivella sitä pakkauksesta enää kun ärsyttää niin paljon ;D

      Poista
    2. Okei, käsitin että planet expressillä voi itse valita minkä toimituksen haluaa, eli voi valita sitten pidemmän toimitusajan halvemmalla hinnalla. Jotenkin meni ohi mikä oli postimaksujen osuus tälle laatikolle?

      Poista
    3. Varmaan pystyy, en ole itse vielä Planet Expressillä mitään lähettänyt niin en tiedä. Shipitollakin on pidempää toimistusaikaa halvemmalla hinnalla, esim nyt otin Boxycharm perusboxin vähän halvemmalla hinnalla mutta pidemmällä toimitusajalla. Silti lähetys oli kallis, 39 e. Sen boxin pitäisi tulla ehkä tällä viikolla. Tämän Luxen lähetys maksoi 46 e.

      Poista
    4. Hui on kyllä aika kova hinta, mutta toki jos haluaa nopean toimituksen niin ne on vaihtoehdoista kalleimmat. Itse otan jossain etanapostissa varmaan nuo boksit :D

      Poista
    5. Siis se ei antanut mitään halvempaa vaihtoehtoa edes vaikka sellainen kuulema on Shipitollakin olemassa. En tiiä sitten miksi...

      Poista
  10. Onpa harmi, ettei tämä boksi ollut niin hyvä kuin odotit :/ Kieltämättä vähän sekalaisen näköinen sisältö. Muistaakseni tämä Luxe on BoxyCharmin puolelta nimetty lifestyle-boksiksi, eli näissä voi mukana tulla juurikin jotain härpäkkeitä, koruja, juomapulloja yms tavaroita eikä pelkkää kosmetiikkaa. Mä itse tilasin tätä Luxea myös jonkin aikaa ja sain ainakin juomapullon/mukin ja sellaisen kasvoputsariharjan.

    Mun suosikit tästä boksista olisivat olleet tuo Glow Recipen seerumi ja meikkisienipakkaus. Tuo harja on kyllä hurjan hintainen! Tuntuu, että noiden joidenkin tuotteiden hintoja on aina vähän liioiteltu :D Mulla on tuollainen vähän samantyylinen lämpöharja, mutta täysikokoisena ja se taisi maksaa joku 40 euroa. Se on kyllä tosi kiva tuomaan sellaista ilmavaa suoristusta hiuksille, mutta ihan yhtä sileää ja suoraa en sillä saa kuin suoristusraudalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää kyllä miettiä jatkanko Luxen tilaamista jos siinä aina tulee jotain turhaketta. Tai joku juomapullo tai kasvoharja jopa olisi kiva, toisinkuin tämä hiusjutska. Innolla kuitenkan odotan mitä tuleman pitää ;)

      Poista
  11. Kiva kun vihdoin pääsit tilaamaan boksin rapakon takaa. Harmi, ettei ollut mieluinen. Ihmettelen, että maalis-huhtikuun bokseihin on laitettu aikaisemmin ilmestyneitä tuotteita. Ainakaan tällaiseen parempaan boksiin sellaisia ei kaipaisi.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kaipaisi kyllä ja minusta tälläisessä paremmassa boxissa pitäisi olla paremmat tuotteetkin :)

      Poista

Kiitos kommentista <3