tiistai 6. huhtikuuta 2021

Epäsuositut mielipiteeni meikeistä

Tälläisen haasteen bongasin tuben puolelta, saapi kopsata ja vastailla niin saataisin näitä kiertämään blogeihinkin. Minusta näihin on niin kiva vastata! Tässä haasteessa on 8 kysymystä liittyen meikkeihin.

1. Suosittu meikkituote josta et pidä? 
Näitä on varmaan montakin mutta pari ensimmäistä mieleen tulevaa; se Anastasian uusi kulmavaha. En tykkää pystyyn nostetuista kulmista ja uskon että ne ei ole trendi enää jonkun vuoden päästä. Varmaan ihan toimiva tuote mutta itse pidän piirretyistä kulmista jotka ei ole aikoihin enää muotia ollut, mutta se on mun tyyli ja siihen ei kuulu kulmavaha. Sanon myös että Colourpop on brändi josta en ole kiinnostunut. Minusta on outoa että niihin yksittäisiin nappeihin tulee heti kuoppa. 

2. Suosittu meikkibrändi jota kaikki vihaa, mutta sinä rakastat?
Jeffree Star meikit on todella laadukkaita mutta henkilöstä en niin välitä. Kat Von D henkilönä on kiinnostava ja inspiroiva, ja seurasin hänen tatuointisarjojaan aikoinaan ihan hulluna. Katin meikit kiinnostaisivat ja olis kiva jos niitä saisi jotenkin helpommin. Hänellä on erikoinen tapa meikata toinen silmä eri värillä kuin toinen ja mattahuulet on aina sikahienoja. 


3. Meikki yhteistyö josta et pitänyt tai josta et kiinnostunut?
ABH Carli Byber paletti oli vähän blääh ja kuka se tyyppi edes on? Shane Dawson ja Jeffree yhteistyö kiinnosti vaan hienon paletin osalta, en tiedä siitäkään mikä mies se Shane on.

4. Suosittu vaihe meikkaamisessa jota et tee koskaan?
Baking, ei toimi kuivalla iholla, en ole ikinä sitä ymmärtänyt. Muutenkin se peiteaineella läträäminen näyttää muilla hyvältä mutta ei toimi itsellä. 


5. Suosittu meikkivaikuttaja jota et seuraa?
Monia ulkomaisia. En pidä äkkinäisistä äänistä, esittämisestä, kiljumisesta, englannin ja suomen keskenään puhumisesta, ihme teinimäisestä pelleilystä, vtun hokemisesta ja kaikesta klikkikerjäämisestä. Sanomattakin selvää että mun tube seurattavat on tarkoin harkittu, harmi vaan kun suomalaiset tubettajat julkaisee aika harvoin. Suosikkejani Susbanaattori, Maria Glow ja Tiia Emilia. Uino Ainon meikkivideoista pidin myös. Voisin kertoa montakin kenestä en pidä mutta en halua loukata ja hiljaa poistun vaan takavasemmalle. 

6. Suosittu brändi jota et enää osta?
Lumene. Turvenaamio on ainut jota käytän. Ja Mystic Mascaraa jos tarviin ripsiväriä! Lumenen liki kaikissa ihonhoitotuotteissa on propyleeniglykolia ja ne kirvelevät silmissä, silmämeikinpoistoainekin polttaa ja laittaa silmät vuotamaan. 


7. Meikkitrendi jota et halua kokeilla?
Magneettiripset koska en osaa laittaa mitään irtoripsiä. Cut Creasekin on jäänyt kokeilematta, en tiedä miksi. 

8. Meikkituote joka oli parempi teoriassa kuin käytännössä?
Isot contourpaletit. Niissä yleensä on vaan 1-3 sävyä joita sitten oikeasti käyttää. Mieluummin ostan yksittäin hyvät contoursävyt tai sitten niin pienen paletin jossa on monikäyttöisiä ja hyväksi havaittuja muitakin sävyjä.

Mitä sinä vastaisit näihin kysymyksiin?

20 kommenttia:

  1. En kyllä pääse sisään siihen juutuuppiin. Joskus yritin niitä videoita katsoa ajankuluksi, mutta en jaksanut seurata. Blogit on ihania kun saa lukea omaa tahtia, instagramista katselen kuvia jonkin verran, mutta ei ne aukea samalla tavalla kuin teksti. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on puhelimessa se YT sovellus, tallennan sinne uudet ilmestyvät videot tilaamiltani kanavilta ja katselen kun ehdin. Ne tavallaan on jemmassa ja voi katsoa kun ehtii kuten blogipostauksetkin :) IG ei ole ollenkaan sama kuin teksti, kuvat vilahtaa mutta stooreja tykkään katsoa aina kun on aikaa tai tauolla töissä :)

      Poista
  2. Mulla varmaan on Lumenen herkille silmille tarkoitettu silmämeikinpoistoaine vielä jossain kaapin perällä. Taistelin sen kanssa hyvän aikaa, kun kerran olin siitä maksanut, mutta se ärsytti silmiä todella pahasti. Aamulla silmät olivat aina punoittavat ja rähmäiset. Yh.
    Minäkään en oikein ole ymmärtänyt sitä yltiömäistä peiteaineella läträämistä. Ja mielestäni sellaiset tikkusuoraan pystyyn jämähtäneet kulmat näyttävät kaukaa kivan tuuheilta ja paksuilta, mutta läheltä tulee mieleen joku pieleen mennyt kemiallinen koe. 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieleen mennyt kemiallinen koe :DD siinä Lumenessa on muuten propyleeniglykolia joka aiheuttaa just tuollaisia silmäoireita ;)

      Poista
  3. Samaistun tohon contour paletti asiaan. Niistä jää aina puolet käyttämättä kun on liian tummia tai vaaleita tai muuten vain väärän sävyisiä😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, niitä tuntuu tulevan just noissa jenkkiboxeissa ja ovat aina ihmeellisen värisiä ;)

      Poista
  4. Tää oli hauska postaus! Kat Von D:hän ei muuten oo enää missään tekemisissä KVD Vegan Beautyn kanssa, kun brändin nimikin siis muuttui siinä vaiheessa, kun Kat Von D sen myi :) Baking ei oo päässyt munkaan suosioon, enkä itsekään välitä ylöspäin nostetuista kulmista. Näyttää joillain tosi hyvältä, mutta ei vaan oo oma juttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä tiesinkin, mulle ei ole väliä omistaako vielä sen vai ei, meikit kiinnostaa <3 ylöspäin harjatut näyttää muilla kivoilta mutta ei mulla vaikka niitä kokeilinkin :)

      Poista
  5. Hauska haaste ja tässä kyllä varmasti jakautuu mielipiteet kahtia. Baking ei toimi mullakaan, iho on kuivakko! En halua kokeilla myöskään saippuakulmia, ihmiset näyttävät välillä siltä kuin olisivat saaneen sähköiskun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua :DD kemiallinen koe ja sähköisku :) no ei tosi, en halua niitä ilkkua ja toisille ne oikeasti sopivat <3 kaikille jotain, eipä näistä minunkaan kulmista moni tykkää <3

      Poista
  6. Ootko katsonut koskaan englantilaisen Robert Welshin youtube-videoita? Löysin hänet joku aika sitten ja tykkään valtavasti hänen tyylistään!
    Hän on ihan koulutettu meikkitaiteilija jolla on ihanan rauhallinen mutta hassu persoona. Videoissa on oikeasti analyysiä, opetusta ja kritiikkiä, ei vain kiljuntaa ja hehkutusta. Hän ei myöskään kannusta bakingiin.

    Selvyyden vuoksi, Robertilla on kaksoisveli James jolla on ihonhoitoon keskittyvä kanava. Lisäksi heillä on yhteinen kanava Welsh twins jossa on sitten ihan posketonta hassuttelua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoin että tykkäisinkö ja kyllä, juuri tuollainen rauhallinen tyyli viehättää. Kiitos vinkistä :)

      Poista
  7. Olipa kiva haaste! :) Mä en myöskään bakingia harrasta, kun se saa ihon näyttämään niin kuivalta. Enkä ymmärrä, että miten jotkut saa sen hirveän peiteainemäärän taputeltua ihoon ilman että se näyttää aivan kamalalta ja epätasaiselta :D Olen muutaman kerran vähän suurempaa määrää yrittänyt häivyttää ihoon, kun vahingossa olen levittänyt liikaa ja tuntuu että se ei millään tasoitu.

    Mulla on se Anastasian Brow Freeze ja tykkään siitä kovasti ihan "normikäytössäkin" eli en harjaa kulmiani sen kanssa ylös :) Joillekin sellaiset ylösvedetyt kulmat sopivat mun mielestä tosi hyvin, mutta ei mulle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yleensä harjaan kulmat sivulle päin mutta eipä mulla hirveästi harjattavaa ole :D on niin onnettomat kulmat!

      Poista
  8. Olipa hauska haaste, saatan kopsata tän sulta jos sopii :D Allekirjoitan valitettavasti Lumenen tuotteet, aika varovasti käytän niitä enää kun monet ihonhoitotuotteista laittaa ihon kukkimaan. Meikkejä uskallan käyttää enemmän, niistä ei ole tullut niin usein ongelmia. Anastasian vahasta mä tykkäsin (mutta Nyxin oli ehkä hitusen parempi) vaikka en yleensä nostakaan kulmia täysin ylös. Sillä saa kuitenkin kontrolloitua mun älyttömän sitkeitä karvoja vähän siistimpään muotoon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kopsaa vaan! Mä en ole jotenkin yhtään innostunut siitä kulmavahasta. Yleensäkin kulmageelit on jo sellainen että käytän vähän puoliväkisin pois eikä mulla itseasiassa ole mitään kulmageeliä nyt. En hankkinut sitä vahaa kun arvaan etten jaksa sitten käyttää sitä. Oon menossa ottamaan kulmapigmennoinnit että saa nähdä muuttuuko kulmien meikkaustyyli sitten, mutta uskon edelleen pärjääväni microkynällä ja puuterimaisella kulmavärillä :)

      Poista
  9. Hyvä postaus.
    Tykkään lukea blogeja. Saa lukea omassa rauhassa.
    Kivaa viikonloppua.
    t. TQ

    VastaaPoista
  10. Mäkään en jaksa jos meikkituto videoissa kiljutaan amerikkalaisella innolla, mutta onneksi noita on vähemmän. Robert Welch ja Rawbeautykristi ovat ihania, normaaleita ihmisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuntuu kyllä olevan tietynlainen tyyli enkä ikinä klikkaa videoita auki jos näyttävät jo siltä että niissä huudetaan :D

      Poista

Kiitos kommentista <3