maanantai 14. syyskuuta 2020

Ûberchic 5-02

Olen maailman laiskin kynsienlaittaja nykyään. Tuntuu etten saa mitään kynsipostauksia aikaan, ideoita ei ole kun ei ole uusia lakkojakaan ( paitsi nyt swatchatessa ). Tuntuu ettei näistä vanhoista lakoista mitään kerrottavaa ole. Ja jos jaksan kaivella leimausvälineet esille, teen samalla laatalla vaikka parit kynnet kun en jaksa laittaa kaikkea pois ja kohta taas kaivaa esille. Olispa vielä kynsienlaittopöytä jossa kaikki voisi olla koko ajan esillä! 

A England A Virgin. Lakka josta ei ole mitään muistikuvaa, milloin olisi hankittu tai milloin viimeksi käytetty. No nyt päätin ottaa tämän testiin ja kivahan tämä oli! Kullanhohtoinen metallinen haalea oliivinvihreä? Todella syksyinen mutta eikös tässä jos syksyssä olla? Leimat sitten teeman mukaan syksynlehdet ja laattana Ùberchic 5-02. Käytän Moyran mustaa leimauslakkaa. Ihan kivat kynnet, aika nopeat ja helpot tehdä.




Toisena kynnet jotka oli kivat mutta eivät pysyneet vuorokauttakaan. Murr. Tuossa samaisessa 5-02 laatassa oli kivoja vesiväritys kuvioita ja ajattein että enpä ole pitkään aikaan sellaisia tehnytkään. 


No sen kyllä huomasi ;D levitin OPI violetin vesivärilakan suoraan siveltimellä, mutta eikös vanupuikolla tulisi parempi? Laitoin vielä kultaista glitteriä kukkien keskelle. Violetti lakka tietty Picture Polish Imperial. Harmi kun lakat rapisi alle 24 tunnissa pois. Kesälomalla oli kiva kun lakat pysyi 5 päivää mutta paluu arkeen taas...eikä näköjään kuin yksi kuva onnistunut joten pakenen taas vuorille häpeämään, nähdään taas joskus kynsijuttujen parissa ;))

15 kommenttia:

  1. Upea väri tuo Imperial! Tykkään myös vesivärittelyistäsi. -HH

    VastaaPoista
  2. Kumihanskojen alla ei pysy kuin kunnon glitterlakka pari päivää!
    Ja ollaan syksyssä joten lehtiä vaan leimaamaan =) Kokeilin jo yhtä halloween laattaa koska näköjään tykkään niistä eniten ikinä, joku gootti tullu =DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä kivoja mutta en itse osaa käyttää muutoin kuin Halloweenina...

      Poista
  3. Noi vesivärittelyt on hianot♥

    VastaaPoista
  4. Nämä on oikeen hienot molemmat :) Tuo violetti lakka on uupea!

    VastaaPoista
  5. Mistä sä vuoren tähän hätään löydät? :D :D :D

    Mä tykkään molemmista, varsinkin alemmat on ihanat.

    VastaaPoista
  6. No, minä menen nykyään hyvin lyhyillä kynsillä ja kuluneilla lakkauksilla... Ei nyt ole ollut yhtään aikaa panostaa kynsiin, vaikka mieli tekisi. Jos saan lakattua kivat kynnet, niin en saa otettua kuvia kun kameranjalka on raksalla laserin pidikkeenä. :D Ehkäpä nyt talven aikana sais jotain lakkauksia aikaiseksi, tilasin just ison läjän uusia Born Prettyn kivoja leimalaattoja. Toivotaan, että on hyvälaatuisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan näin, kyllähän ne ihan hyviä nykyään taitaa olla :) en ole nyt uusia laattoja katsellut kun vanhatkin ihan hunningolla :DD

      Poista
  7. Wau, ompa kauniit!❤️

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  8. Nättejä lakkauksia.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3