sunnuntai 20. syyskuuta 2020

Color Club Beach Break Swatches

Yhteistyössä CesarsShop. Lakat Pr-näytteitä.


Toinen kuvaamani Color Clubin uutuuskokoelma on Beach Break. Tämä on jo syksyisempi ja arvannette että minulle mielekkäämpi. Rakastan syksyisiä lakkoja ja vaikka tämä on kesäkokoelma, löytyy sieltä pari sävyä mitkä sopivat täydellisesti syksyisiin kynsiin.


Baywatch - Aavistuksen sinappinen vaalea keltainen. Upea väri syksyyn! Peitti kahdella kerroksella, hirveen nätti kynsillä. Tykkään!


Jaws - Korallinoranssi cremelakka. Peittää kahdella kerroksella. Tosi kiva väri kun ei ole selkeä oranssi mutta ei korallikaan! Minähän en yleensä pidä tämän värisistä, mutta ilmeisesti tämä on niin neutraali eikä liian lämmin, että löysin tästä uuden oranssin suosikkilakan!


Miami Vice - Haalea pastellinen minttu. Hieman raidoittuva crellykoostumus, lakkasin kolme kerrosta. Luulen kuitenkin että kaksikin riittää jatkossa, lakka on tuoreeltaan aika juoksevaa ja tasoittuu ajan myötä. Tosi kauniin värinen tämäkin, sinipohjainen ennemmin kuin vihreään taittava.


Beaches - Ihana rumankaunis syyslakka. Kahdella kerroksella peittävä vaalea sinapinruskea, ihan hirveen kaunis lakka. Koostumus täysi kymppi!


Blue Lagoon - Kaunis ruiskaunokin sininen creme. Peittää jo yhdellä kerroksella, toinen oli lähinnä tasoittelua kuvia varten.


Blue Crush - Vihreäpohjainen turkoosi. Tämä cremelakka peittää jo yhdellä kerroksella, lakkasin kuviin kuitenkin kaksi kerrosta.

Erikoista mutta pitkästä aikaa kokoelma jonka jokaisesta lakasta tykkäsin! Onkohan se menneen ajan lakkaähky mennyt vähän ohi ja jaksaa eritavalla innostua uutuuksista? Jossain vaiheessa kun mulle tuli tyyliin kaikki kokoelmat eri merkeiltä kuvattavaksi, tuntui että kaikilla merkeillä oli samat värit ja ne vaan vilisi silmissä. Tuli sellainen väsymys ja kaikki lakat tuntui "taas tämän väriseltä". Varmasti nämäkin värit on CC:ltä nähty mutta kokoelmana ja värikokonaisuutena hyvä kokoelma. Oikeastaan hyvä että olen pitänyt Color Clubista vähän taukoa niin alkaa nähdä kokoelmat uusin silmin. Hyviä ja laadukkaita lakkojahan nämä ovat ja kokoelmissa on hyvin valinnanvaraa. Seuraaviin kokoelmiin siis...

Beach Break kokoelman löydät CesarsShopista

Mitä ajatuksia, onko tämä kokoelma sopivampi syksyyn?

14 kommenttia:

 1. Beaches<3 Rakastan tällaisia rumankauniita sävyjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin ja ihaninta syksyssä on kun saa lakata oudommilla sävvyillä ;)

   Poista
 2. Miten saat noin siistit reunat lakkauksiin, putsaatko siveltimellä tms? T. Katja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Putsaan siveltimellä kuviin mutta pyrin jo lakatessa vetämään reunat siisteiksi. Kun olen vähän laiska puunaamaan kynsiä kuvia varten ;)

   Poista
 3. Kaksi viimeistä kiinnostaisivat kovasti, ehkä raikkautensa takia. Tuosta tummemmasta keltaisesta tulee mieleen Teeman uusi astiaväri, Hunaja. Kokonaisuutena kiva oloinen kokoelma. -HH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä tosi raikkaita sävyjä, ehkä enemmän kesäisiä kuin muut :)

   Poista
 4. Kivoja värejä! Itse näkisin nämä enemmän kesäisinä, mutta miksei syksylläkin saisi käyttää pirtsakoita värejä? Eihän tässä mitään sääntöjä ole. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäkokoelmahan tämä on mutta saa ehdottomasti käyttää syksylläkin <3

   Poista
 5. Miami Vice on mun lemppari, täydellinen! <3

  VastaaPoista
 6. Kiva, kun ehdit tehdä toisen kokoelmaesittelyn. Hyvät sävyt.
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3