lauantai 12. syyskuuta 2020

Color Club Movie Night Presents Matinee Collection Swatches

Yhteistyössä CesarsShop, lakat pr-näytteitä.

Color Club julkaisi monta uutta kokoelmaa, mulla on pari kuvattavana joten aloitetaan Matineesta. Muistatteko Blondin kosto -leffan? Tämä kokoelma on pohjautunut siitä. Kaikki lakat ovat siis pinkkejä ja nimetty elokuvan mukaan. Olen kyllä elokuvan joskus katsonut mutta en muista sitä oikein yhtään, enkä osaa yhdistää lakkojen nimiä mutta ajatuksena tämä on hauska. Jos pidät pinkeistä lakoista niin kannattaa lukaista postaus loppuun ;) kokoelma siis sisältää 6 herkullista pinkin sävyä.Seriously Disturbed - Hot pinkki neonlakka. Crelly koostumus, kuvissa kaksi kerrosta. Jää aavistuksen läpikuultavaksi kärjistä, voi kokeilla kolmatta kerrosta tai valkoista lakkaa alle.
I Object! - Todella räikeä neonpinkki. Crelly koostumus, kuvissa kaksi kerrosta. Seriously Disturbedin tapaan jää kärjistä hiukan läpikuultavaksi, ihan siis makuasia lisääkö kolmannen kerroksen vai lakkaako suoraan valkoisen lakan päälle.


Delta Nu - Lämmin neonpinkki cremelakka. Kaksi helppoa kerrosta.


What, Like It´s Hard? - Possunpinkki neon cremelakka. Kaksi kerrosta, peittää helposti.Gemini Vegetarians - Hento vaaleanpunainen creme. Peittävyys kahdella kerroksella. The Bend And Snap - Kirkas pohjasävy jossa pienen pientä glitteriä sekä pinkkejä ja vaaleanpunaisia sydämmiä. Kuvattu Gemini Vegetariansin päällä.

Huh huh, olihan pinkkiä ällösöpöilyä kerrakseen. Koko viikon näitä kuvannut, nähnyt jo vaaleanpunaisia unia, sekoittanut kameran liian kirkkailla lakoilla ja laittanut tietokoneen koville. Alkaa tämä mun kalusto olla aikansa elänyttä mutta jospa nämä vielä kestää. Aloitin jo toisenkin kokoelman swatchaamisen kun on tämä metsästyskausi alkanut, niin mullahan on taas vaan aikaa ;) toinen kokoelma onkin syksyisempi ja mulle tottakai mielekkäämpi, joten pysyhän kuulolla.

Matinee kokoelman löydät CesarsShopista, lakat 12,90 e /kpl. 


No mites, vieläkö syksyn korvilla innostutaan pinkeistä lakoista?

9 kommenttia:

 1. Upeita, kyllä jokaisella pitäisi muutama pinkki lakka olla kokoelmissa. ;) Eli tykkään!

  VastaaPoista
 2. No nyt on pinkkiä! Onko tää nyt tullu kokoelma? CClla on aina näitä "vääriä" sävyjä vuoden aikaan nähden. Olen tässä asiassa konservatiivinen, enkä tykkää =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäkokoelma, jostain syystä nämä tulee aina jäljessä tänne ;)

   Poista
 3. No nyt on räväkkää! Kokeilitko valkoisen päälle? Näkyykö läpi? Tai ainakin joissakin ohkasemmissa koostumuksissa se valkoinen oikein pomppaa sieltä alta.

  VastaaPoista
 4. Pinkkiä sen olla pitää!
  Pakko sanoa että en näe kahden ensimmäisen välillä eroa.. mutta toi possu pinkki on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se näitten kuvaamisessa olikin hankalaa kun kynsillä näen eron mutta paappas kameran eteen ja kuvat muokattavaksi ;D toinen oli lämpimämpi sävy ja eka purplempi :)

   Poista
 5. Kivat ja kirkkaat sävyt. Tykkään syksyllä käyttää räikeitä pinkkejä, jotka erottuvat pimeässä.
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3