tiistai 29. syyskuuta 2020

Syyskuun kosmetiikkaostokset

Jep jep. Hyvin meni taas tämäkin kuukausi, kehtaako näitä edes esitellä...vaan itseppä olen leikkiin lähtenyt.


Oletkauniilta tilasin Jeffreen Orgy paletit bundlena, yhden kiillon ja kaikkea muuta alesälää mukaan. Muistaakseni tilaus oli 180 e. Yksi Konjac sieni puuttuu kuvasta kun nappasin heti käyttöön.


Olen sellainen tarjoushaukka että kyttään tarjouksia ja alekoodeja. Eikö taas tärpännyt, @meikkimuijan koodilla sai -20% pois Beautykon tilauksesta. Tilaukseen lähti siis pitkään himoittuja Cosrx tuotteita ja Skinfoodin maskeja. Mulla on yleensä aina ostoslistat tehty ja kun eteen tulee hyvä koodi, teen tilauksen. Seuraavaksi kyttään Beautykon Black Friday tarjouksia ja varmaan silloinkin ostan jotain, aika harvoin nimittäin oikealla hinnalla raaskin ostaa ;) Tilaus 76 e.


CesarsShopista pari NCLA lakkaa syksyyn; PSL Season ja Pulling Up My Pink Caddy. Lakkaset 30 e.


Cocopandalta ostin Physicians Formulan Rosé All Play paletin josta on tulossa oma postauksensa. Tämä on kyllä ihku! Maksoi olikohan 23 e. 

Loppukuukausi oltiinkin sitten hiljaa. Jotain sekalaista ostin kuten Mirame kynsilakanpoistoainetta, Batiste kuivashampoota ja jotain pieniä yksittäisiä kirppisostoja, mutta ei mitään ihmeellistä. Syy tähän alakuloon ja ostosmasisteluun on KOLME joulukalenteriani ;DD The Body Shop Ultimate mulla on jo, Look Fantastic ennakkotilattu, samaten Goodieboxin kalenteri. Goodieboxia mietin, en uskaltanut ostaa sikaa säkissä ( traumat Elevenin kalenterista ) mutta kun sen luvattiin sisältävän vain kosmetiikkaa ja kun mulla oli pisteitä, tilasin sen sitten lopulta kun sain maksettua pisteillä. Kalenteri oli siis periaatteessa ilmainen. Ja se myytiinkin sitten loppuun. Uteliaana oli pakko saada se jos siellä on jotain tosi kivaa niin harmittaa jäädä ilman ;D

Kuukauden kosmisostojen loppusumma on siis aika huima kalenterien kanssa. Nyt yritän vähän himmailla, saa tietysti nähdä miten se onnistuu mutta pidetään peukkuja!

Joko sinä olet hankkinut joulukalenterin? Aiotko vai et?

20 kommenttia:

  1. Voi että, tuo olisi tosi hyvä että olisi ostoslista ja odottaisi osuvia tarjouksia. Harmikseni saan aina jostain asiasta päähänpinttymän, joka pitää heti saada, sen hetkisellä halvimmalla hinnalla toki. Tilasin Yves Rocherin kalenterin, se onkin tosi kaunis, ja en ole mikään Yves Rocher -halveksuja niin kelpaa omaan käyttööni. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. YR:llä on tosi hyviä tuotteita, silloin tällöin tulee tilattua :) no, onhan mullakin niitä päähänpinttymiä, tässä olen koko aamun googlettanut mistä saa halvimmalla Adidaksen talvitakin :DD

      Poista
  2. Tilasin Yvesin ja essencen, ostin myös The Body Shopin kalleimman kaltsun :)

    Olet kyllä aika hyvän investoinnin tehny, jos sait yhden kalenterin kokonaan pisteillä :O Itse maksoin TBS:n kalenterista 19 € omasta pussista, loppusumman höyläsin lahjakorteilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä se on sinunkin kalenteri-investointisi ollut :) kun lahjakorteilla saa <3

      Poista
  3. En oo vielä kalenteria hankkinu. Taidan pyytää LF lahjaksi.
    Kattelin tuota Rose palettia Cittarissa, mutta hillitsin itseni tällä kertaa =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks täällä ei ole Cittareita tai mitään, itsehillintä pettäisi :D

      Poista
    2. Joensuussa jos joskus piipahdat niin Pilkon cittarista löytyy Physicians Formulaa 😉

      Poista
    3. Kiitos tiedosta jos joskus piipahtaa :)

      Poista
  4. Vau, mitä kaikkea ihanaa olet ostanut! <3 Tuo Physicians Formulan paletti on todella kaunis. Ihanat ruusukuviot :)

    Mulla ei ole vielä joulukalenteria hankittuna enkä ole varma, hankinko ollenkaan. The Body Shopin kalenteri kiinnostaisi tällä hetkellä eniten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TBS Ultimatessa on hyvä sisältö, jos vaan TBS tuotteista tykkää :) osa mulla menee eteenpäin kuten ripsivärit, mutta ei se haittaa. Onpahan hyviä lahjaideoita yms.

      Poista
  5. Ihania ostoksia! Nyt oon kyllä jopa aika kateellinen noista<3 :D Mäkin oon melkoinen tarjous/alekoodihaukka ja aika usein pyrinkin ajoittamaan ostokset sellaisiin hetkiin, että saan tuotteita alennuksesta. LF:n kalenteri löytyy täältä, TBS:n kalleinta harkitsen edelleen :) Toivottavasti Goodieboxin kalenteri on hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin että se on koska sen koko arvon pitäisi koostua kosmetiikasta, eikä siinä olisi mitään turhaa :) kun kysyin Goodieboksilta :)

      Poista
  6. Ihana tuo ruusupaletti. Tuoksuuko se?
    Minun kosmetiikkaostokseni sisälsivät essencen sinisen kesäpaletin sekä chrome luomivärin. Kummatkin olivat alessa. Lisäksi löysin Kärkkäiseltä viimeisen Eco by Sonya -kasvoveden.
    Saa nähdä löytyisikö kivaa joulukalenteria tälle vuodelle. Olisihan se kiva tapa odottaa joulua. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuoksu :) mulle ne joulukalenterit tuo iloa joulukuuhun ja joulun odotukseen. Ehkä meni vähän yli tänä vuonna mutta...olen käyttänyt oikeastaan kaikki toissa vuonna TBS kalenterista tulleet niin nyt on aika ostaa uusi. Viime vuonna en sitä ostanut kun oli paljon tuotteita käyttämättä ;)

      Poista
  7. Hih...mä tuun taas vuodattaan kaikki menoni😂😂😂. Mä siis ostin kosmetologilta parhaan putsarin ja seerumin...yli 100 e. Kampaaja 150 e...mutta siinä oli myös hiusnaamio ja hoitoaine. Sitten mä tilasin vielä naamion ja näppyvoiteen ja hiusharjan ja taas meni 100 e. Ja Kicksissä ostin IT Cosmeticsin meikkipohja siveltimen ja irtopuuterin...ihan valtavasti oon tykänny kaikista ostoksista🥰. Ja paljon suunnitelmia jo mitä ostan lokakuussa😣

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä oot ihana <3 hitsit kun unohdin vastata aiemmin tähän kommenttiin!!

      Poista
  8. Mulle on tulossa Look Fantasticin kalenteri ja ostan vielä Skin Cityn kunhan se tulee myyntiin. Skin Citystä olen eniten innoissani, koska ihonhoito kiinnostaa kovasti juuri nyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skin City on kyllä ollut hyvä, mitä sivusta seurannut ;)

      Poista
  9. Moi, oletko Taina saanut jo LF:n kalenterin? Mulle ei ole vieläkään tullut, saa nähdä tuleeko se ennen joulukuun alkua tai ylipäänsä ollenkaan : (
    -Kirsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole vielä tullut...nyt pari päivää sitten tuli viesti että se olisi lähetetty. Kyllä minäkin mietin että näinkö sen saa ennen joulukuuta, mutta toivotaan nyt että tulee pian sullekin :) Onko sulle siis tullut viestejä että myöhästyy ja nyt sitten viimein se että on lähetetty? Se kai laitettiin aika eri aikaan ihmisille kun osa jo saanut ja osalle ( kuten mulle ) on nyt tullut se lähetysvahvistus :)

      Poista

Kiitos kommentista <3