perjantai 4. syyskuuta 2020

Kaikki mun essence luomivärit

Sainpas hauskan postausidean! Voisin esitellä kaikki ihanat essence palettini :) osa on pr-näytteitä ja osa ostettu itse. essence on edullinen brändi, kallein paletti näistäkin lienee 12 euron kieppeillä. Suurinta osaa näistä ei enää saa, valitettavasti tuotteet ovat le-kokoelmatuotteita. Houkutus merkkiin johtuukin nopeasti vaihtuvuudesta, uutta kivaa kun näkee niin sitä on päästävä testaamaan ;)


Yritin kirjoittaa palettien ilmestymisjärjestyksessä mutta eikö heti joukkoon eksynyt uudempiakin ;) paletteja katsellessa kiinnitin huomiota asioihin minkä takia paletit ovat niin edullisia. Osassa on tingitty peilistä, kaikissa siveltimistä. Mikä ei haittaa koska en ikinä käytän paletin siveltimiä enkä oikeastaan peilejäkään. Yhdestäkään paletista ei ole saranat rikkoontuneet, mutta tiedän niiden olevan herkkiä. Puutereissa ja poskimeikeissä saranat menee poikkeuksetta aina rikki.


My Must Haves paleteissa oli hauska idea. Paletteja myytiin yksinään ja sait ostettua niihin noita irtonappeja. Paletit on helppoja ja siroa eivätkä vie paljoa tilaa. Pigmentti näissä ei ole kummoinen mutta kepeän arkimeikin saa hyvinkin aikaan. Tuo kullankimalteinen minttunappi on ihana, mulla ei tosiaankaan ole vastaavan värisiä montaa.
Kokosin molempiin paletteihin hyvät värit arkimeikkiin ja näillä kyllä onnistuu mukavan nopeasti. 


The Rose ja Nude paletit ovat uudehkoja. Näissä pigmentti on jo ihan eri luokkaa. Pöllyävät mutta värien rakennus onnistuu helposti. Mattavärejä on hyvin suhteessa shimmereihin. Yleensä essencen paleteissa on matat vähemmän edustettuina. Nämä ovat hyviä arkipaletteja joilla ei oikeastaan mene pieleen. Syksyn uutuuksissa näihin tulee kolmas paletti lisää.






Too Glam To Give A Damn on kyllä liian vähällä käytöllä, kerran olen tainnut kokeilla. Periaatteessa hyvät värit mutta ei hirmu näyttävät. Tykkään kuitenkin kun paletin ulkoasu on hauska ja erikokoiset napit kivat. MAC:illa on samannäköisiä paletteja. Pitäisi kyllä käyttää tätä enemmän, onhan tässä kuitenkin mielikuvituksellinen ulkoasu.


Berry On ilmestyi vuosi sitten. Ja on melkolailla suora kopio Naked Cherrystä mutta ei haittaa, käytän molempia kun tämän väriset on yleensä mun lemppareita ;) minusta tässä on ihan hyvä pigmentti ja kokonaisuus toimii. Muistaakseni jotkut värit ovat hieman kovempia mutta arkikäyttöön mainio. 



Vihreä pupupaletti From The forest, With Love! on ulkoasultaan yksi hienoimpia. Tässä kaikki värit ovat shimmerisiä, highlighter on keskellä. Tämä ei ehkä ole hirmu mielikuvituksellinen mutta kivan vihreän meikin tällä saa. Juurikin tämän paletin sisäkannesta tulee olo että peili tästä puuttuu. Ehkä teemaa olisi voinut jatkaa jollain kuvituksella myös sisätiloihin asti? Tämä paletti on todella kermaisen pigmenttinen jotta varovainen saapi olla ;)


essencen kaupunkinpaletit on minusta kivoja!


Olá Rio yhdistelee ihanasti violettia ja kultaa. Toinen puoli paletista on aika hailakka mutta onneksi toisen puolen hyväpigmenttiset värit korjaavat asian. Tykkään tästä tosi paljon vihreillä silmillä.


Sawasdee Bangkok on lämpimien meikkien ystävän paletti. Punertavaa ja kultaa, toimii etenkin syksyllä. Loistava pigmentti ja tällä loihtii monenmoisia meikkejä, näyttäviäkin. Tämä on muuten poistuvissa tuotteissa joten kannattaa hankkia nyt, jos olet yhtään harkinnut :)


Hallo Berlin on upea! Ihanat murretut vihreät ja pirun hyvin toimivat shimmersävyt. Shimmerit ovat todella kermaisia ja hohtavia luomella. Näissä paleteissa huomaa miten suuri harppaus on laadussa tehty sitten My Must Havesien jälkeen. Osa kaupunkipaleteista on haaleampia, vaaleampia ja tylsempiä mutta tästä löytyy näyttävyyttä.




Epic Sunset sisältää shimmeriä monessa eri värissä, vaan mielikuvitus on rajana tämän kanssa. Itse olisin kaivannut tähän keskiruskeaa häivytyssävyä mutta sen homman hoitaa vaikka matta aurinkopuuteri. Tuo ruskea isossa napissa on liian tumma ja pigmenttinen. Tykkään kyllä tästä koska on hyvä kiireaamuihin, jotain shimmeriä vaan heittää luomelle ;)


Witch Side paletista pidän todella paljon. Tässä on laatu kohdillaan hintaansa nähden, ihanan edullinen ja pigmenttirikas setti. Hyvät ja helposti häivyttyvät mattasävyt, glitterit toimii sormin mutta shimmerit pehmeästi siveltimelläkin. Tosi hyvä setti, tätä on vielä myynnissä.

Voisin myös varovaisesti luvata postauksen jossa olisi luvassa meikkikuvia osalla paleteilla tehtyinä :) kiinnostaisiko?

Mikä on sun suosikki essence -paletti vai onko niitä useampia?

19 kommenttia:

  1. essencen paleteissa on upea ulkoasu, joka houkuttaa ostamaan tuotteita. Joutuu aina hillitsemään itsensä, ettei sorru ostamaan. ;)
    Näitä kausipaletteja on kiva seurata, kun aina jotain uutta ilmestyy.
    Kiitos vinkistä, voisin harkita tuota Bangokia.
    Meikkikuvat kiinnostavat!
    Ihanaa viikonloppua sinulle. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa viikonloppua ja kiitos kaikista kommenteista mitä laitoit :)

      Poista
  2. Se uusin on tosi hyvä, Turtle jotain (: ei mulla montaa olekaan, enkä ole tainnut raaskia kokeilla pupu palettia, se on niin nätti.
    Ja meikkikuvat kiinnostaa aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turtlea en ostanut, vähän mietin olisko pitänyt mutta...

      Poista
  3. Rose ja Nude. Tykkään UD:n Naked-paleteista, niin toki nämäkin miellyttävät. Mutta aika laiskasti tulee luomivärejä käytettyä,joten jäivät hankkimatta. Kun ne kolme ekaa Naku-palettia kumminkin löytyy. Välillä aina mietin, että pitäiskö sittenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne ainakaan kalliita ole :D mitään UD palettia ei huvikseen viitsi ostaa...

      Poista
  4. Toi nudepaletti on ihan huippu arkipaletti! Ja Witch Side ehdottomasti upein essencen paletti ikinä<3 Ihana kokoelma sulla näitä, multa ei taida löytyä kuin viisi essencen luomiväripalettia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Witch Side on paras essencen palettini. Koska niin hyvät mattasävyt ja nätti muutenkin :)

      Poista
  5. Kiinnostaa!
    Toi viiminen vois lähteä mun mukaan seuraavalla tokmannikäynnillä.
    Käytätkö muuten paljonkin sormia meikatessa? Siitä voisit jotain sepostaa blogiinkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En hirveesti, välillä kokeilin glitterien kanssa mutta nyt on jäänyt. Volyymiripsien kanssa ei voi sormin meikata, ainakaan minä kun isot ripset ja pieni ala liikkuvaa luomea :) Sensaisti -Mari taitaa tehdä vaikka koko silmämeikin sormin!!

      Poista
  6. No nyt, ihania paletteja. Kirsikka paletin sävyt on niin kauniit! Ja toi epic sunset, harmittaa ettei mulla ole sitä eikä sitä enää saa mistään 😪 puhuttelevan ihana sävymaailma. Tuo witch side on hämmentävän yhdennäköinen sen Huda beauty paletin kanssa, liekö vähän plagioitu 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika montaa Hudan näköistä palettia olen kyllä eri merkeiltä nähnyt :D varmaan yksiä kopioiduimpia paletteja :) en ole minäkään Epic Sunsetia nähnyt, se näissä on suuri miinus että ovat one shot-tuotteita..

      Poista
  7. En omista yhtään Essencen palettia. Yhden higlighter paletin ostin keväällä bloggaajan suosituksesta...mutta päätin siitäkin luopua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki ei tykkää eikä tarviikaan <3

      Poista
    2. Joo varmaan voisin tykätäkin, mutta yritän olla nyt hankkimatta uusia luomivärejä...menin nimittäin laskemaan montako niitä on. Jos muuten innostuisit laskemaan koko kokoelmasi, niin olisin kyllä kamalan utelias lukemaan siitä😂😘

      Poista
  8. En osaa tähän hätään sano mikä on mun suosikkipaletti Essenceltä, mutta tykkään niistä ja parikin on aika jatkuvassa käytössä.

    VastaaPoista
  9. Mulla on vinopino Essencen luomiväripaletteja kaapissa, mutta en käytä niitä enää koskaan. Oon siirtynyt ihan kokonaan Revolutioniin, kun ne pysyy mulla luomilla koko päivän menemättä myttyyn. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Revolutionilla on kivoja paletteja myös, itsellä tosin vaan yksi tällä hetkellä, enemmän essenceä <3

      Poista

Kiitos kommentista <3